Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išsirinkti šunį

QUOTE(liukaliuka @ 2009 03 22, 01:03)
GAILEM - kokeris lavbai grazus ir meilus sunys, turejau pries 8m. gyveno 11m. Patikekit plauku mase, draugams buvo pasakyta su tamsiais rubais pas mane neit,kai isigyjau cverga, negalejau atsidziaugt ir patiket, kad jie tikrai nesiseria.

Tikra teisybė. Bet pas mane irgi geriau tegul niekas juodom kelnėm neina- kurtės baltį gumulai skraidžioja hihihi.gif Tas, kad šnauceriai nesišeria- nuostabu. Porą kart į metus nutriminguoji ir ramu thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2009 03 22, 02:20)
sunys neturi kersto jausmo kaip zmones...

tai Jums su tuo neteko susidurti. Buvo taip: atvaziavo i svecius vienas zmogelis ir mano kokeri kiaule isvadino, nes jis megdavo nuo stalo kasnelius isprasyti, as jam sakau tu taip nesakyk jis viska supranta, o jis - ka gali suprast, storas kaip kiaule ir vis praso( na nebuvo is plonuju, buvau nupenejusi) Ryta atsikele svecias, o zieminiai batai palikti koridoriuje privaryti, ka nekerstas??????? Jeigu sestadieni ji palikdavom viena - jis visad apsisiodavo (maza balutele) zurnalini staliuka - ka nekerstas???????
Atsakyti
QUOTE(liukaliuka @ 2009 03 22, 01:29)
tai Jums su tuo neteko susidurti. Buvo taip: atvaziavo i svecius vienas zmogelis ir mano kokeri kiaule isvadino, nes jis megdavo nuo stalo kasnelius isprasyti, as jam sakau tu taip nesakyk jis viska supranta, o jis - ka gali suprast, storas kaip kiaule ir vis praso( na nebuvo is plonuju, buvau nupenejusi) Ryta atsikele svecias, o zieminiai batai palikti koridoriuje privaryti, ka nekerstas???????

ne tai pazymejimas kad ir jis priklauso jam...

QUOTE(liukaliuka @ 2009 03 22, 01:29)
Jeigu sestadieni ji palikdavom viena - jis visad apsisiodavo (maza balutele) zurnalini staliuka - ka nekerstas???????

iprotis...
Atsakyti
manau jau apsistojom prie cvergu.belieka laukti tinkamo laiko ir vados su mums skirtu suneliu.aciu uz pagalba visom. 4u.gif
Atsakyti
sveikos nagi reikia patarimo mirksiukas.gif noretume isigyti suniuka bet nezinom koki , nesinoretu kad seiliotusi , turim namie katina bet iki pilnos laimes truksta ciuciko biggrin.gif ir dar dvejoju o kaip mergaite 3 metu i suns naktinius lojimus reaguotu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marceborzoi @ 2009 03 23, 15:24)
Valioooo thumbup.gif  4u.gif O kokią spalvytę išsirinkot, jei ne paslaptis? bigsmile.gif  ax.gif

turbut linksim prie juodos.bet dar ne rytoj perkam,tai gali nuomone ir pasikeisti.manau cia mums nebus labai didele esme.sunkiau bus su lytimi... g.gif
Atsakyti
Šaunumėlis- juodi "veža" bigsmile.gif lotuliukas.gif Na, nuo spalvos šiaip ne daug kas priklauso- tik, tarkim, visvien- baltas kailis yra baltas... unsure.gif O dėl lyties, jūsų vietoj, labai taip nesvarstyčiau- kuris iš vados bus fainiausias- tą ir imkit, tuo labiau, jei nėra daugiau šunų šeimoje. ax.gif Pas mane gyvena 2 šunys- kalė ir patinas ir man abu vienodai patinka. mirksiukas.gif Šiaip- kalės ramesnės, prieraišesnės, patinai tokie labiau "zbitkavoti" mėgstantys hihihi.gif Bet kaip jau sakiau- charakteris, temperamentas yra individualus dalykas, kuris retai priklauso nuo lyties. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agneee1 @ 2009 03 23, 16:07)
ir dar dvejoju o kaip mergaite 3 metu i suns naktinius lojimus reaguotu ?    g.gif

naktinius lojimus? o kas jūsų laiptinėje ar už lango vyksta naktį? ar jūs čia lauke jį laikyti norite? nes mano du šunys neloja naktį, nes naktį juk ramu šiaip jau dažniausiai, neskaitant ten kokių nors galimų vienkartinių atvejų. Greičiau šuo vaikui trukdys pietinį miegą, o ne naktinį mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki. Aš auginu dvi kalytes.Jos abi su dokumentais, dalyvaujame parodose.Nykštukinė pinčerytė jau suaugusi, vasarą turės palikuonių, o triušinė taksiukė dar vaikas, 6 mėn.
Jei kas paklaustų, kokį šunį išsirinkti iš tų dviejų, tektų paklausinėti to žmogaus, kokio charakterio šunys jam labiau patinka.
Būsiu atvira: visi be galo žavisi mano taksiuke, ji ilgaplaukė, mažytė, meilutė.Daug kas pirmenybę skirtų jai.
Bet aš labiau linkusi prie pinčerės, man ji pirmasis šuo, taip kaip vaikas- pirmas ir visi kiti likę.(Juokauju , žinoma).
Taksytė meili, gležnutė, palyginus su pinčere, daug ramesnė, bet su charakteriu. Ji individualistė, man panaši į katiną:kada nori bendrauti, tada ir bendrauja, o jei ne nuotaika-tai ką padarysi, apsieik be jos.
Pinčerė išprotėjusi dėl savo šeimininko ir dieną ir naktį. Jai nėra blogos nuotaikos, ji netgi niekada nepavargusi, pagatava išsinerti iš kailio dėl savo šeimininko.Ji labai judri, bet tikrai netriukšminga. Svetimiems žmonės gali atrodyti netgi grėsminga, bet yra draugiška ir labai lengvai treniruojama.
Pastebėjau, kad mano mamai ir vyresniems labiau patinka taksė, o jauniems ,labiau mėgstantiems judrius šunis- pinčerė. Jokiu būdu nenoriu pasakyti, kad taksai meiegaliai-ne, ji judrūs ir vikrūs, bet pinčeriams neprilygsta.
Atsakyti
noriu patart nes pati nudegiau svejojom apie jorksyro terjera ajsku pagailejom pinigu nusipirkt su dokumentais tai pirkom be dokumentu ir va dabar sveriam net nezinau kiek gal iki penkiu kilu traukiam? bet ajskiai matos kad maisytas mylim mes ji neisivaizduoju gyvenimo jis pas mus kaip trecias vaikiukas todel kas ruosiates pirkt neskubekit nepulkit taip kaip mes akis isdege ajsku as nesmerkiu tos moters dziaugiauosi kad turiu savo mazyli bet?graudu nors neapgaudinetu sakytu tiesiai sviesiai maisytas......
Atsakyti
QUOTE(xxgitanaaaa @ 2009 04 29, 09:17)
noriu patart nes pati nudegiau svejojom apie jorksyro terjera ajsku pagailejom pinigu nusipirkt su dokumentais tai pirkom be dokumentu ir va dabar sveriam net nezinau kiek gal iki penkiu kilu traukiam? bet ajskiai matos kad maisytas mylim mes ji neisivaizduoju gyvenimo jis pas mus kaip trecias vaikiukas  todel kas ruosiates pirkt neskubekit nepulkit taip kaip mes akis isdege ajsku as nesmerkiu tos moters dziaugiauosi kad turiu savo mazyli bet?graudu nors neapgaudinetu sakytu tiesiai sviesiai maisytas......

Įdėk šitą postą ir į temą "Sukčiai ir apgavikai", nurodyk tos moters vardą ir kontaktus, kad kiti ant jos jauko neužkibtų...
Atsakyti
QUOTE(Akitule @ 2009 03 21, 21:03)
as jums patarciau pirkti sibiro haski nors jis ir nelabai sargus bet tikras zmogaus draugas o maziems vaikams nekanda tikrai labai fainas suo  ax.gif  4u.gif  smile.gif

Nu jo, mamyte ir tevelis nuo koju nusivarytu su tuo haskiu! Cia gi darbine veisle, isvesta juodam darbui, o visi nori paversti dekoratyvine veisle, juokas ima! Uztai ir pabega zmonems doh.gif isveda prie namo kampo reikalu atlikt ir namo, suniui psichika ilgai neatlaikys doh.gif !
Atsakyti