mergaites mano augintiniu kolekcija siandien papilde dvi surfinijos viena melyna kita purple spalvos
QUOTE(Doviliukep @ 2011 06 14, 16:40)
mergaites mano augintiniu kolekcija siandien papilde dvi surfinijos viena melyna kita purple spalvos
O kur foto
QUOTE(1juraciukas @ 2011 06 14, 16:54)
O kur foto
smalsu pamatyti Jusu melynaja grazuole
Sveikos,
nagi merginos, pagyvinkit temą savo gėlytėm
va maniškės iš kiemo pusės:
nagi merginos, pagyvinkit temą savo gėlytėm
va maniškės iš kiemo pusės:
kaip gražu, tiesiog atgijo tie pilki mūrai...
QUOTE(svieske @ 2011 06 14, 19:43)
labai grazu O kada jus sejote dikondras, kad jau tokios dideles?
dichondros pirktinės, nes vienais metais bandžiau sėti, nieko man gero neišaugo netgi pardavėjas, iš kurio pirkau minėjo, kad sunku jas išdaiginti, daugina daigeliais.. aš rudeniop bandysiu pati irgi apskainioti ir pasisodinti mažų daigelių bet dabar jos kaip auga, kaip piktžolės kokios, plečiasi į plotį ir leidžia šaknis visam lovelyje
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 14, 19:45)
kaip gražu, tiesiog atgijo tie pilki mūrai...
ačiū tikrai atgijo, nes tiek pats balkonas, tiek sienos tokios nykios pas mus..
QUOTE(toza @ 2011 06 14, 17:19)
smalsu pamatyti Jusu melynaja grazuole
bandysiu rytoj ikelti ryt dar leksiu i turgeli nusipirksiu tokia kaip sviesiai sviesiai oranzine beveik kaip kapucino spalvyte o jau kvepia o jau kvepia
Papildyta:
dar man iskilo klausimas kada ir kaip rinkti ju seklytes bandysiu kitamet priset
Smileja, nuostabu tiesiog, kaip ir pernai. Tokie balkonai pavojingi praeiviams (tokiems kaip man), beziurint i stulpa koki lengvai gali atsitrenkti
QUOTE(Neili @ 2011 06 14, 21:45)
Smileja, nuostabu tiesiog, kaip ir pernai. Tokie balkonai pavojingi praeiviams (tokiems kaip man), beziurint i stulpa koki lengvai gali atsitrenkti
O kad pas mus didžioji dalis taip pasipuoštų savo balkonus.
Pamenu per Vokietiją prieš keletą metų teko važiuoti, tai negalėjau atsižiūrėti.
Po truputuką ir pas mus ateina tai.
o kaip del seklu rinkimo surfiniju?joz paciam zieduko vidury randas?nu papasakokit kaip ju prisirinkti?
QUOTE(Doviliukep @ 2011 06 14, 21:07)
o kaip del seklu rinkimo surfiniju?joz paciam zieduko vidury randas?nu papasakokit kaip ju prisirinkti?
nuzydi , ziedas nudziuva, o ten kur jis prasideda seklytes brandina.... velnias kaip sunku paaiskint Papildyta:
QUOTE(Amiala @ 2011 06 14, 20:51)
O kad pas mus didžioji dalis taip pasipuoštų savo balkonus.
Pamenu per Vokietiją prieš keletą metų teko važiuoti, tai negalėjau atsižiūrėti.
Po truputuką ir pas mus ateina tai.
del pirmos dalies sutinku butu nerealu jei visa pilkuma pasidabintu gelemis...
del Vokietijos drisciau papriestarauti, kadangi pati gyvenau ten 3,5 metu NW zemej netoli Olandijos sienos, tai pastebejau , kad jie megsta krumus: magnolijas , rododendrus, hortenzijas ( is ten atsiveziau meile jiems), zydinciu geliu ten nedaug ir jomis dazniausiai puosiamos gatves, privaciuose namuose retai kur pamatysi...