QUOTE(Darsė @ 2012 02 26, 11:35)
Lolita, ten dešinėje- fuksija
Yra ir SM tema apie jas- iš mano pernykštės patirties, reikia ją smarkiai genėti, pirmą kartą pjaučiau viršūnę kai bus kokio gero sprindžio aukščio, tada išleidžia dvi naujas šakeles, jas vėl neužilgo reikia trumpinti, kad šakotųsi ir t.t., kuo daugiau šakelių- tuo daugiau žiedelių Nupjautos viršūnėlės pasodintos ir apdengtos stiklainiu labai lengvai įsišaknyja.
Kitos gėlytės nuotraukoje irgi labai dailios
Aš neperku šiemet nieko, tikiuosi su savo sėtomis išsisukti
Auga mano sėtos svyrančios petunijos, sunkiai, bet dar bijau pikiuoti, palauksiu truputėlį
Yra ir SM tema apie jas- iš mano pernykštės patirties, reikia ją smarkiai genėti, pirmą kartą pjaučiau viršūnę kai bus kokio gero sprindžio aukščio, tada išleidžia dvi naujas šakeles, jas vėl neužilgo reikia trumpinti, kad šakotųsi ir t.t., kuo daugiau šakelių- tuo daugiau žiedelių Nupjautos viršūnėlės pasodintos ir apdengtos stiklainiu labai lengvai įsišaknyja.
Kitos gėlytės nuotraukoje irgi labai dailios
Aš neperku šiemet nieko, tikiuosi su savo sėtomis išsisukti
Auga mano sėtos svyrančios petunijos, sunkiai, bet dar bijau pikiuoti, palauksiu truputėlį
dekui uz info,krastiete,as savo petunijas labai mazas pikiavau,su arbatinio saukstelio koteliu,o i zeme bedziau ,tai is vis, su dantu krapstuku vargau vargau ,bet dabar tai jau stipriai auga ,jau paciai malonu paziuret