QUOTE(p.s. @ 2012 02 23, 12:24)
dar kelias artimiausiom dienom zadu paset, kad daugiau butu, gal gi nereiks siemet pas bobulytes vaziuot, uztex savu daigeliu terasai pasipuost
nors dar nepajutau to jausmo kai namoaplinkapuosia tavo isdaiginti ir ispuoseleti daigeliai, gelytes, bet tikiuos sulaukti ir tikrai, jauciu malonesnio jausmo nera kai sedi vasara kieme ir matai tavo rankomis sukurta grozi
QUOTE(amarrile @ 2012 02 23, 12:26)
šįryt gerosios svyrančios petunijos kritusios
uzuojauta
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 23, 15:08)
Taigi, rudenį įšaknydintos surfinijų šakelės auga ant palangės per žiemą.
rudeni reikes tropniau paklausineti, o tai dabar pamirsiu
QUOTE(Palina:) @ 2012 02 23, 15:14)
aš pirkau "žalioj stotelėj"dabar ten akcija buvo,neatsilaikiau,pasiėmiau keturis pokiukus "tipo" žemaūgiu iki 30cm ir pilnavidurių svyrančių
dar nesudygo,o maniau apsieisiu su tomis kurias jau turiu
manija nekitaip, todel as vengiu siuo metu eiti i tokias vietas, ir taip prisidaiginau nerealia ivairove visokiu geliu ne tik petuniju, nezinau kur reikes sutalpinti, bet jauciu vistiek pirkciau dar uzejusi
QUOTE(tinute84 @ 2012 02 23, 15:42)
o man tai ziauru
pasiruosiau zemes seti, palaisciau..atsidarau pakeli, kur pries kelias dienas atsiunte
ogi tuscias....
tai isnesiau i pavesi..gal koks prisikels ..
del tu seklyciu tai ne kas, as isivaizduju kai lauki, svajoji kuo greiciau pasisodinti, kad greiciau isdygtu, jau matai vaizda kaip atrodys zydintis augaliukas(cia jau mano fantazijos tokios buna
)ir se tau, kad nori, tuscia, nieko nera
atsigaus tavo pomidorcikai, pamatysi
Papildyta:
QUOTE(Palina:) @ 2012 02 23, 19:02)
aš už rožines pilnavidures,svyrančias mokėjau 3,49Lt buvo 15 sėklyčių,o margos pilnavidurės irgi ta pati kaina tik jos nesvyrančios
margas pilnavidures maciau, man jos tokios grazios, ciut susilaikiau, siaip jau turejau rankose, bet paskutine sekunde persigalvojau ir pakabinau, nu nebus man prie ko derinti ju.siais metais paprastos pas mane, nes pirkdama nebuvau uzejusi cia