Sveikos,
man irgi rodos nematytos mėlynos spalvytės petunijos, atrodo įspūdingai
O fussy pilnavidurės irgi
toza, pas mane irgi tokios stambiažiedės, nors turėjo būti paprastos mažos matyt šiemet sėklas gamintojai sumaišė į pakelius bepildami, nes ant pakelio vienokios, išaugo kitokios pernai tokių bajeriukų nebuvo
va maniškės:
Gražuuuu Buvau ir aš pernai visą balkoną apsodinusi, bet šiemet jau patingėsiu... Kažkaip nespėju aš jų tinkamai prižiūrėt kasdien... Man turbūt kaktusai tinkamiausia gėlė
Iš pernai prisirinktų Burgundiškų hibridų petunijų visos žydi vienoda spalva - jokių siurprizų nesulaukiau, tas pats ir iš tokių "PETUNIJA-SURFINIJA PURPLE VELVET H" pasėtos sėklos lygiai tokie patys žiedai ir toks pas kritimas.
Šiemet nepasiteisino tas faktas, kad iš hibrido sėklų išauga "tėvelio" arba "mamytės" požymius turinčios gėlytės
Šiemet nepasiteisino tas faktas, kad iš hibrido sėklų išauga "tėvelio" arba "mamytės" požymius turinčios gėlytės
Tai taip iseina,apsimoka seklas issiimti
QUOTE(amarrile @ 2011 06 05, 16:48)
Tai taip iseina,apsimoka seklas issiimti
as tai nuskinu nuzydejusius ziedelius, kad visas jegas augalas skirtu naujiems ziedams , o ne seklu brandinimui, seklytes nera brangios tad nemanau ar verta....
Čia mano murzė ,kažkokios neyprastos spalvos
anikita, gražu tos geltonos gėlytės ir cimbžiedos iš kraštų jei neklystu gražiai dera
tai daba aišku kad dar neverta sėklų brandinti, bet rudeniop tai manau verta, nes mano rinktinės labai gražiai ir sudygo ir svyra, ir spalvytė kelių lygiai tokia pat kokia buvo motininė, kitos gavosi viduriukas tarp tamsios ir šviesios, atskirai kada pafotografuosiu ir įdėsiu
QUOTE(toza @ 2011 06 05, 18:39)
as tai nuskinu nuzydejusius ziedelius, kad visas jegas augalas skirtu naujiems ziedams , o ne seklu brandinimui, seklytes nera brangios tad nemanau ar verta....
tai daba aišku kad dar neverta sėklų brandinti, bet rudeniop tai manau verta, nes mano rinktinės labai gražiai ir sudygo ir svyra, ir spalvytė kelių lygiai tokia pat kokia buvo motininė, kitos gavosi viduriukas tarp tamsios ir šviesios, atskirai kada pafotografuosiu ir įdėsiu
QUOTE(Doviliukep @ 2011 06 06, 15:44)
koks grozis abi busim tokios nes as ir kita met bandysiu set pati
visai kitas jausmas ,kai nuo mazu siuleliu pradedi augint, kad ir neidealiai suformuoji, nu bet juk pati....jau kitiems metams tokiu seklyciu nusiziurejau neblogai butu, kad atsirastu juodos pardavime "Black cat"
o kur vilniuje dazniausiai perkat seklas?nes griztu liepa i lt uzsipirkciau
Papildyta:
jeckau kaip grazu
Papildyta:
QUOTE(anikita @ 2011 06 05, 12:23)
jeckau kaip grazu