QUOTE(vijoleta20 @ 2011 07 02, 13:26)
pagaliau radau pvz, kuris iliustruos mano klausima:)
kaip padaryti toki kupola grozio? \
kas per geles, surfinija?petunija? kiek i vazona sodinti daigu, kad gautusi toks grozis?
pas mus jos gaunasi tokios i auksti labiau, o ne ita kupola toki eina, kaip padaryt kad toks kupolas butu?
ir kas per gele ta tystanti tarpuose?
kaip padaryti toki kupola grozio? \
kas per geles, surfinija?petunija? kiek i vazona sodinti daigu, kad gautusi toks grozis?
pas mus jos gaunasi tokios i auksti labiau, o ne ita kupola toki eina, kaip padaryt kad toks kupolas butu?
ir kas per gele ta tystanti tarpuose?
pirmiausia manau priklauso nuo sėklų viskas, perku brangias, kur pakelis kainuoja 11 lt, o jame būna tik 10 sėklyčių. Renkuosi svyrančias petunijas ir tiek, kai paauga, nieko aš neskabau, nes nematau tam reikalo. Atėjus laikui į lauką, sodinu daigus į lovelius - į metrinį lovelį sodinau tris petunijas ir ta tystanti tai dichondra, iš viso keturis gėlytės, bet manau sočiai ir trijų būtų. Į 60 cm lovelius sodinau po dvi petunijas. Ir specialiai nieko neformuoju, tiesiog jos pačios taip auga ir svyra
O jei jums auga į aukštį, tai matyt sėkla tokia, paprastų nesvyrančių, nors pasitaiko, kad ir turėjusios svirti nesvyra, ir nuo skabymo čia niekas nepriklauso tikrai
QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2011 07 03, 19:08)
Laaabai labai grazu, tiesiog nuostabu
jooo, aš džiaugiuosi ir savo balkonu, bet šitas grožis tiesiog tobulas, kaip iš katalogo kokio, manau dar net geriau