Sveikutes, mano po Astises surfiniju net ir nublanksta, bet kokias turiu, tokias jau
Rudojilape, labai gražus, vešlus kelmas ir jis tikrai nenublanksta ,cia juk kia rūšis, ir apskritai kiekviena gėlė savotiškai graži. o tavoji sveika ,žalia nu tokia buina
as visad maniau kad petunijos nesvyra kaip surfinijos ar cia kazkokios specialios
beje labai grazu
Papildyta:
o beje galima detaliau kuo sudetingesnis pilnaviduriu auginimas kad su jom sako daug vargo
beje labai grazu
Papildyta:
o beje galima detaliau kuo sudetingesnis pilnaviduriu auginimas kad su jom sako daug vargo
Wow įdomu irgi (kuo sudetingesnis pilnaviduriu auginimas)
ACIU merginos už pagyras
ačiū mergaitės. o apie sudėtingesnį auginimą kalbėjau, kaip aplamai, nebūtinai apie pilnavidures. paprasčiau man buvo kaip auginau pelargonijas smulkiažiedes. šitas per karščius reikėjo min 2 kartus laistyt, nes tuoj pat nugeibdavo, pastoviai t.y. kiekvieną dieną beveik skabyt peržydėjusius.....
Rudojilape, man idomu, is kiek daigeliu gavosi toks grazus krumas?????
QUOTE(tinute84 @ 2011 06 21, 01:24)
Rudojilape, man idomu, is kiek daigeliu gavosi toks grazus krumas?????
Cia yra 3 daigeliai surfinuju ir vienas petunijos per viduri:)
Astisius, na paaikčiosiu ir aš, bet jūsų gėlės tikrai kaip iš žurnalo, man kelia asociacijas su išpuoselėtais angliškais sodeliais, labai labai gražu
Gausit prisipažinti, kur daigelius perkat
Rudojilape, labai gražus, vešlus ir Jūsų "krūmas" Turbūt kiekviena gėlė graži, o jei pats sėji ar augini nuo mažučio daigo, tai pasidaro dar gražesnė
Gausit prisipažinti, kur daigelius perkat
Rudojilape, labai gražus, vešlus ir Jūsų "krūmas" Turbūt kiekviena gėlė graži, o jei pats sėji ar augini nuo mažučio daigo, tai pasidaro dar gražesnė
QUOTE(astisius @ 2011 06 19, 21:49)
mano pilnavidurės petunijos.Myliu jas nors vargo ir daug....
aš net išsižiojau, nes tokio grožio dar nemačius fantastika kad paprastos būtų taip žiedais apsipylusios tai mačius, bet kad šitaip žydėtų pilnavidurės, tai nemačiau
QUOTE(Rudojilape @ 2011 06 20, 11:55)
Sveikutes, mano po Astises surfiniju net ir nublanksta, bet kokias turiu, tokias jau
gražios ir jūsų, nesikuklinkit
Radau idomu puslapiuka su graziais ziedais,
Galit ziuret cia: http://www.provenwin.......unia&page=1
Galit ziuret cia: http://www.provenwin.......unia&page=1