Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Sveiki, gal kas nors man gali patarti kaip surinkti seną Veritas mezgimo mašiną. Tiesiog gal kas turite meistrą, tvarkantį mezgimo mašinas?
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2011 08 20, 21:36)
O as ruosiuos ziemai  ax.gif

user posted image

Mamyte uogyte, nu nerealūs tavo darbai ir jų pateikimas wub.gif wub.gif wub.gif , net pagalvojau, kad žurnalo nuotrauką rodai idėjoms blush2.gif

QUOTE(Frekė @ 2011 08 21, 09:44)
grazu ir idomu thumbup.gif tokios garbaneles fainos wub.gif kaip pasidaro jei ne paslaptis ax.gif

mano mezgamoji nukelta ir tik ipatingomis progomis vel uzsidedu.... per puse metu vienintelis mezginys

user posted image

user posted image

dar mezgiau mazyliui kokoniuka bet greit isaugo o as net nebuvau spejusi jo sutvarkyt iki pabaigos biggrin.gif dabar su vaseliu draugauju bet jau jau mintys i masina linksta nes vaselinis darbas visteik iki vasaros jau nukeltas bus smile.gif

Freke, na nėr ko norėt, kad su mažyliu galėtum dar ir mašina brūžint kasdien - bet darbelis vertas pagyrų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(raibuole @ 2011 08 23, 19:09)
Sveiki, gal kas nors man gali patarti kaip surinkti seną Veritas mezgimo mašiną. Tiesiog gal kas turite meistrą, tvarkantį mezgimo mašinas?

Raibuole, sunku pas mus su tais meistrais sad.gif

O čia mašina megztas šalis iš moheros su šilku thumbup.gif thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikutes,
gal kas is Kaunieciu apsiimtu numegzt megztuka? Rankomis pati mezgu, bet reikia masina. Olaiva, kazkaip man atrodo,kad jus is Kauno, ne? Gal pagal uzsakymus mezgate. Bukit geros, kas galetu, parasykit i az 4u.gif
Atsakyti
Megztukas ir kepurytė metukų vyrukui, megzti mašina iš pusvilnės ax.gif bandymas susidraugauti su "broliuku"

user posted image
Atsakyti
labai vykes bandymas thumbup.gif vis noriu paklausti Laimuze jusu kodel kiaurarasciu nedarot su brotheriu? juk paprasciau ir greiciau nei ant nevos kilnojant g.gif ir keppure kai mezget veliau riberis nesioziavo mezgant didesni akiu skirtuma? pradzia matau 2x2 o veliau lyg 5x5 g.gif
Atsakyti
Ačiū, Freke 4u.gif 4u.gif 4u.gif
kiauraraščių nemezgu, nes neturiu tam tinkamos perfokortos sad.gif .
Kepurę mezgiau 6x6 ,bet visai normaliai, tik kraštines akis reikėjo kiek prilaikyt įtempus, nes matyt svorio trūko g.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 08 29, 11:56)
Megztukas ir kepurytė metukų vyrukui, megzti mašina iš pusvilnės  ax.gif bandymas susidraugauti su "broliuku" 

user posted image

oi koks grazus wub.gif
noriu kazka panasaus savo maziui numegzt.
tik badnau dar pavyzdukus megztis su broliuku.gal galit kokia nuoroda is kur mezget.ar bent nupasakot nuo ko pradet megzt blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
flamencita, ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
šiaip visiems mezginiams prasimezgu pavyzduką iš tų siūlų, iš kurių megsiu, jei reik išskalbiu ar palyginu ir tada pagal išmatavimus skaičiuoju kiek reik akių ir eilių .
O info tai manau pilna internete, tik reik paieškot mirksiukas.gif

http://www.liveinter.../post181801003/

http://blog.kp.ru/us...

http://club.osinka.r...b79598055000023

Gavau iš mamytės dar vieną nuotraukytę, tai pasirodysiu. Tik toks negeras jausmas, kad kitos nerodot savo darbų sad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 08 30, 23:23)
Tik toks negeras jausmas, kad kitos nerodot savo darbų sad.gif

Aš dar nepradedu megzt doh.gif Išsitraukiau bent jau, vieną pramezgiau, per mažas įtariu doh.gif lotuliukas.gif Nu ir laukiam savaitgalio, megzim ax.gif
Atsakyti
Smagu, Coliukeee, kad bent pradžią padarei drinks_cheers.gif

O aš parodau dar pilną komplektuką ir lauksiu kitų merginų darbelių mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Laimuže, labai wub.gif Aš po savaitgalio tikiuosi parodyti dvi krikštynų suknutes, megztuką vaikišką, vyrišką megztinį ir suknutę/drugelį mergaitės rugsėjo 1-osios šventei, taigi, nurimk, darbai vyksta biggrin.gif cool.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 08 31, 11:15)
Smagu, Coliukeee, kad bent pradžią padarei  drinks_cheers.gif

O aš parodau dar pilną komplektuką ir lauksiu kitų merginų darbelių  mirksiukas.gif

user posted image

Koks grozis wub.gif , man savo vyrukui labai gerai butu toki nusimegzti. Nu zinokit mirstu kaip noriu mezgimo masinos kita menesi gausiu pinigu tai jau rimtai ieskosiu pirkti, nes jei dar menesi ar daugiau lauksiu tai numirsiu ziuredama i jusu numegztas grozybes lotuliukas.gif rankom taip greit nesigauna o minciu tai milijona turiu
Atsakyti