Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Carolina212 @ 2011 08 16, 09:55)
Oho!! Negalejau susilaikyti nepagyrusi tos grazios sukneles su drugeliu!!! Nerealiai grazi - typ top mano skonio  4u.gif  Ir dar tokia spalvinga - labai labai faina!

Kaip malonu girdėt pagyras blush2.gif Ačiū 4u.gif O suknelė dar ir nerealiai minkšta - bambukinė. Sukrytė tokį megztuką turi - neduoda nuvilkt doh.gif
Atsakyti
Merisier,labai vasariskai grazu wub.gif thumbup.gif maniske dulka,nes tik su vaseliu visa vasara draugauju...kazin buna nerimo masinu biggrin.gif
Atsakyti
buna buna tik jos jau pramonines ir kainos ju.....

grazus mezginiai visu thumbup.gif wub.gif wub.gif manoji irgi dulka nuo darbinio stalo vardan nmaiausio nusukta ir uzkelta auksciausiai..... nieko rudeniop vel bus kur pritaisyt gal padetis pasitaisys
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 08 15, 23:29)
Ačiū, kristinkag  4u.gif  4u.gif  4u.gif
linkiu, kad norai kuo greičiau išsipildytų  drinks_cheers.gif , o jei su finansais striuka, tai gal ir Nevos 5 užtektų pradžiai , jei visiškai nemezgus  g.gif

Aciu uz palinkejimus. As pradziai apie panasia galvoju kol gerai ismoksiu megzti
Atsakyti
Štai tokia suknutė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2011 08 19, 14:48)

O, sita faina thumbup.gif
Atsakyti
Merisier, Zuzana - šaunios suknelės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , smagu, kad yra dar mezgančių drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
O aš gavau nuotraukyte su paskutine suknele bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
O as ruosiuos ziemai ax.gif

user posted image
Atsakyti
grazu ir idomu thumbup.gif tokios garbaneles fainos wub.gif kaip pasidaro jei ne paslaptis ax.gif

mano mezgamoji nukelta ir tik ipatingomis progomis vel uzsidedu.... per puse metu vienintelis mezginys

user posted image

user posted image

dar mezgiau mazyliui kokoniuka bet greit isaugo o as net nebuvau spejusi jo sutvarkyt iki pabaigos biggrin.gif dabar su vaseliu draugauju bet jau jau mintys i masina linksta nes vaselinis darbas visteik iki vasaros jau nukeltas bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 21 rugpjūčio 2011 - 09:44
Merginos, patarkit ar nebloga mezgimo masina SEVERENKA klausiau apie masinas kitoj temoj bet atsakymo nesulaukiau dar idedu ir skelbimo nuoroda http://www.skelbiu.l...a-11779004.html 4u.gif
Atsakyti
pati paprasciausia masina be siulvedzio be nieko. nezinau ar verta investuoti i tokia g.gif ax.gif turejau severianka guli po sofa dabar.... nes zymiai patogiau dirbti su masina kuri turi siulvedi wink.gif geriau jau neva5 kokia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2011 08 21, 14:13)
pati paprasciausia masina be siulvedzio be nieko. nezinau ar verta investuoti i tokia g.gif  ax.gif turejau severianka guli po sofa dabar.... nes zymiai patogiau dirbti su masina kuri turi siulvedi wink.gif geriau jau neva5 kokia mirksiukas.gif

Aciu uz atsakyma ieskosiu neva5
O is kur jus esat? jus tos severenkos visai nenaudojat? o jei man padovanotumet ar parduotumet uz simboline kaina gal atsiust butu imanoma, siuntima apmokesiu tai isbandyciau kaip mezgasi man su masina ar apsimoka investuti i mezgimo masina, tai paskui gal koki broliuka nusipirkciau jei patiks, is kauno butu imanoma pasimt, jei su deklu tai ir mes su mazium iki traukiniu stoties atvaziuotume

kiek adatu toj masinoj ir kiek mm tarp adatu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 21 rugpjūčio 2011 - 13:51