Laimuze,labai rysku,grazu bet as gelyciu is viso nedeciau...labai tie tamsiai zali lapeliai apsunkina vaizda
Ačiū, Olaiva dar yra ir šviesesni lapeliai ( pasirinkimui), bet jau kaip rašiau - užsakovė pati puošis, mano darbas tik patenkint kliento norus
QUOTE(L@imužė @ 2011 08 12, 10:06)
Oi koks netiketas grozis . labai rysku ir labai grazu
Man ir atrodo kad tie zali lapeliai nelabai tinka.
Ačiū, Mamyte uogyte
ir būtinai perduosiu klientei jūsų visas nuomones
ir būtinai perduosiu klientei jūsų visas nuomones
Na štai ir antras komplektukas
Na ir dar vienas ką tik baigtas darbelis - tunika paauglei panelytei man tos gėlės kaip ir nereiktų, bet toks klientės noras
Na kodėl nerodot savo primegztų grožybių
L@imužė nu jau grožius kurpi
Iš kokių siūlų mezgi?
Reik traukt savo Nevutę Visgi ruduo ant nosies
Iš kokių siūlų mezgi?
Reik traukt savo Nevutę Visgi ruduo ant nosies
Ačiū, *coliukeee* Mezgu iš Vernito verpalų babinose kur parsiduoda.
O jei mano darbai paskatins bent vieną tave išsitraukt mašiniuką, tai liuks , o gal ir daugiau kuri prisės prie mašinos rudeniui artėjant
Aišku, skirtumas tarp mano ir Zuzanos darbų yra, bet ir mašinos juk skirtingos, aš vis dar nevą "kankinu" - arčiau dūšios ji man , bet ir su "broliuku" vis bandau "pabendraut" , kai laiko turiu
O jei mano darbai paskatins bent vieną tave išsitraukt mašiniuką, tai liuks , o gal ir daugiau kuri prisės prie mašinos rudeniui artėjant
Aišku, skirtumas tarp mano ir Zuzanos darbų yra, bet ir mašinos juk skirtingos, aš vis dar nevą "kankinu" - arčiau dūšios ji man , bet ir su "broliuku" vis bandau "pabendraut" , kai laiko turiu
QUOTE(L@imužė @ 2011 08 15, 11:08)
Na ir dar vienas ką tik baigtas darbelis - tunika paauglei panelytei man tos gėlės kaip ir nereiktų, bet toks klientės noras
Nu zinot as prisiziurejus tokiu groziu (visu labai grazus darbeliai) noriu kuo greiciau nusipirkti mezgimo masina ir pradet narpliot, bet vis niekaip neiseina nusipirkti. Jau buvau gal pries metus susitaupius, bet pinigu buvo mazai o masina reikejo tvarkyti butinai tai atidejau pirkima velesniam laikui , o dabar daugiau bus pinigu tai reiks kaulint vyro kad pagelbetu
Ačiū, kristinkag
linkiu, kad norai kuo greičiau išsipildytų , o jei su finansais striuka, tai gal ir Nevos 5 užtektų pradžiai , jei visiškai nemezgus
linkiu, kad norai kuo greičiau išsipildytų , o jei su finansais striuka, tai gal ir Nevos 5 užtektų pradžiai , jei visiškai nemezgus
laimuže, super o jau tie mėlynu su geltonu, tai iš viso
Lendu ir aš iš pogrindžio, jei moderatorės per galvą neduos - sakė, kad negalima rodyt darbų savo
QUOTE(L@imužė @ 2011 08 15, 11:08)
Lendu ir aš iš pogrindžio, jei moderatorės per galvą neduos - sakė, kad negalima rodyt darbų savo
Oho!! Negalejau susilaikyti nepagyrusi tos grazios sukneles su drugeliu!!! Nerealiai grazi - typ top mano skonio Ir dar tokia spalvinga - labai labai faina!