Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Laimuze,labai rysku,grazu thumbup.gif bet as gelyciu is viso nedeciau...labai tie tamsiai zali lapeliai apsunkina vaizda ax.gif
Atsakyti
Ačiū, Olaiva 4u.gif 4u.gif dar yra ir šviesesni lapeliai ( pasirinkimui), bet jau kaip rašiau - užsakovė pati puošis, mano darbas tik patenkint kliento norus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 08 12, 10:06)

Oi koks netiketas grozis thumbup.gif . labai rysku ir labai grazu wub.gif wub.gif
Man ir atrodo kad tie zali lapeliai nelabai tinka.
Atsakyti
Ačiū, Mamyte uogyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ir būtinai perduosiu klientei jūsų visas nuomones thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na štai ir antras komplektukas ax.gif

user posted image
Atsakyti
Na ir dar vienas ką tik baigtas darbelis - tunika paauglei panelytei bigsmile.gif man tos gėlės kaip ir nereiktų, bet toks klientės noras ax.gif

user posted image

Na kodėl nerodot savo primegztų grožybių g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
L@imužė nu jau grožius kurpi wub.gif
Iš kokių siūlų mezgi?
Reik traukt savo Nevutę wub.gif Visgi ruduo ant nosies smile.gif
Atsakyti
Ačiū, *coliukeee* 4u.gif 4u.gif 4u.gif Mezgu iš Vernito verpalų babinose kur parsiduoda.
O jei mano darbai paskatins bent vieną tave išsitraukt mašiniuką, tai liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , o gal ir daugiau kuri prisės prie mašinos rudeniui artėjant g.gif
Aišku, skirtumas tarp mano ir Zuzanos darbų yra, bet ir mašinos juk skirtingos, aš vis dar nevą "kankinu" - arčiau dūšios ji man lotuliukas.gif , bet ir su "broliuku" vis bandau "pabendraut" , kai laiko turiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 08 15, 11:08)
Na ir dar vienas ką tik baigtas darbelis - tunika paauglei panelytei  bigsmile.gif man tos gėlės kaip ir nereiktų, bet toks klientės noras  ax.gif

user posted image

Na kodėl nerodot savo primegztų grožybių g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

Nu zinot as prisiziurejus tokiu groziu wub.gif (visu labai grazus darbeliai) noriu kuo greiciau nusipirkti mezgimo masina ir pradet narpliot, bet vis niekaip neiseina nusipirkti. Jau buvau gal pries metus susitaupius, bet pinigu buvo mazai o masina reikejo tvarkyti butinai tai atidejau pirkima velesniam laikui doh.gif , o dabar daugiau bus pinigu tai reiks kaulint vyro kad pagelbetu ax.gif
Atsakyti
Ačiū, kristinkag 4u.gif 4u.gif 4u.gif
linkiu, kad norai kuo greičiau išsipildytų drinks_cheers.gif , o jei su finansais striuka, tai gal ir Nevos 5 užtektų pradžiai , jei visiškai nemezgus g.gif
Atsakyti
laimuže, super wub.gif o jau tie mėlynu su geltonu, tai iš viso wub.gif
QUOTE(L@imužė @ 2011 08 15, 11:08)
Na kodėl nerodot savo primegztų grožybių g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

biggrin.gif Lendu ir aš iš pogrindžio, jei moderatorės per galvą neduos - sakė, kad negalima rodyt darbų savo g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Oho!! Negalejau susilaikyti nepagyrusi tos grazios sukneles su drugeliu!!! Nerealiai grazi - typ top mano skonio 4u.gif Ir dar tokia spalvinga - labai labai faina!
Atsakyti