Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Laba diena ax.gif 100 metų blush2.gif sirgo mano mergaitė labai, dabar jau pašviesėjimas matosi, tai vėl mezgimui kažkiek laiko ištaikau blush2.gif Nusipirkau savaitgalį šilkinių siūlų, bandysiu dukrytei krikšto suknią narpliot smile.gif
QUOTE(Diinna @ 2011 06 11, 11:33)
Aš šį pavasri pirkau garter bar toki

drinks_cheers.gif kai reikia siaurinimus daryti - nerealiai greitai ir patogiai gaunasi thumbup.gif

Aš per youtube išmokau naudotis normaliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vince0405 @ 2011 06 21, 06:36)

Labai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[/quote]

[quote=vince0405,2011 06 21, 06:36]
[quote=Mamytė uogytė,2011 06 21, 00:03]
As cia su tokiu klausimu ax.gif gal kas zinot ar yta Klaipedoj pirkti siulu bobinos?
Jei taip tai kur?

Esu mačiusi, prie ''Vaikų pasaulio'', šone esančioje siūlų krautuvėlėje siūlų babinose,buvo ir lino spalvoto...Ir dar Gargžduose (visai netoli Klaipedos) naujai pastatytoj maksimoj yra siūlų krautuvėlė,kur prekiauja tokiais siūlais...Na daugiau nežinau...

Tiesa ,Amanita, nuostabus darbelis bigsmile.gif 4u.gif , man airiški nėriniai - aukštasis pilotažas verysad.gif ...
L@imuže, megztinukas labai dailus thumbup.gif

--------------------------------------------------------------------------------------

Gargzduose buvau, tai nebera ten jau, o dar maciau senajam turguj kur darzovem prekiauja jei einant is centro puses tai kaireje puseje tokia mazyte parde ( kaip tik stalai su bulvem baigiasi tai ties ta vieta ir parduotuve), ten pat ir seklom prekiauja. Ir nebrangu man atrodo ten g.gif na gal pasirinkimas mazesnis ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 22 birželio 2011 - 15:45
Kas netingit, pasidalinkit patirtim, kaip geriau daryt:
Turiu bjauriai slidžius ir plonus siūlus (60% medvilnė, 40% viskozė). Megzt reiktų iš dviejų siūliukų. Ar tuos du siūlus pirma kartu susukt, o paskui megzt, ar galima iš karto du kamuoliukus mašinai "sumaitint"? Ant nedidelio pavyzduko bandant ji man ir taip, ir taip mezga, skirtumo nematau. Bet gal ant normalaus dydžio mezginio kokie nors skirtumai atsiranda? g.gif
Labai jau nežavi mintis tuos slidžius siūlus persukt...
Atsakyti
Merginos, bandau prisijaukinti seną Toyota mezgimo mašiną. Gal kas galėtų paaiškinti, ką reiškia ant "karietos" esantys mygtukai, pažymėti taip: "Tuck", "Colour", "Plain", "Colour", "Tuck. Jie išsidėstę būtent tokia eilės tvarka. Kada juos reikia naudoti?
Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2011 06 25, 14:40)
Kas netingit, pasidalinkit patirtim, kaip geriau daryt:
Turiu bjauriai slidžius ir plonus siūlus (60% medvilnė, 40% viskozė). Megzt reiktų iš dviejų siūliukų. Ar tuos du siūlus pirma kartu susukt, o paskui megzt, ar galima iš karto du kamuoliukus mašinai "sumaitint"? Ant nedidelio pavyzduko bandant ji man ir taip, ir taip mezga, skirtumo nematau. Bet gal ant normalaus dydžio mezginio kokie nors skirtumai atsiranda?  g.gif
Labai jau nežavi mintis tuos slidžius siūlus persukt...

Puikiausiai gali megzti nesudvejinusi, o iš dviejų kamuolių, lygiai taip pat kaip iš babinų-pasistatai tiek babinų, ar kamuolių, kiek reikia siūlelių ir mezgi. O kai lieka siūlų, gali kitam mezginiui naudoti kitą siūlų skaičių— taip nelieka netinkamo storio siūlų likučio tongue.gif
Atsakyti
Aišku, dėkui. Taip ir darysim, kaip intuityviai norėjosi. Tik vis truputį baisu "prisieksperimentuot" smile.gif
Atsakyti
Štai toks vasarinis apsiaustas iš medvilnės, megztas su "Silver"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzana*: 11 liepos 2011 - 17:32
user posted image

http://depositfiles....files/kcpc2eipj

Gal kam prireiks...

zuzana, Jūsų darbas, kaip visada thumbup.gif
Atsakyti
Pabaigiau dar tokią medvilninę palaidinę
user posted image
Atsakyti
Zuzana, šaunūs mezginiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Bet tylu ramu visas mėnuo - negi niekas mašinomis nebemezgat g.gif g.gif g.gif

Pagyvinsiu kiek temą - kepurytės vėstantiems orams iš pusvilnės, bet dar bus ir daugiau kai kas - laukite tęsinio mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
O dabar žadėtas tėsinys, bet tik pusė jo, nes antrai kepurytei irgi bus ... gėlytės tik taip pridėtos, nes siūsis pati užsakovė kur jai labiau patiks ax.gif

user posted image
Atsakyti