Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Gusha @ 2011 11 25, 01:37)
O kur jus perkates  bigsmile.gif ?

Marijampolej toj parduotuvelej, man nera taip toli kartais prie progos nuvaziuojam
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 11 25, 11:38)
Marijampolej toj parduotuvelej, man nera taip toli kartais prie progos nuvaziuojam

O, tai gal galima jusu prasyti 4u.gif Gal butu daugiau norinciu Vln susikoperuoti, per stoti butu galima ideti, jei jus kada planuojat blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mezgejeles 4u.gif jungiuosi ir as i jusu buri.
Ilgai buvau sios temos tyli stebetoja ir skaitytoja, manau pribrendo riekalas ir man savo darbuka parodyti, ka ismokau beskaitydama ir jus nuorodas beziuredama, aciu jums visoms kurios pasidalinate savo patirtimi 4u.gif

user posted image

user posted image

su dviems siulais rastus megzti ismokau gan greitai ir nesudetingai, o vat su kiaurarasciais tai jau kazkaip man sudetingiau... niekaip vis neikertu kada ta kita karieta stumti, bandysius isiskaityti i jusu postus , maciau kaip tik ta tema diskutavot thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shura: 25 lapkričio 2011 - 13:25
QUOTE(Shura @ 2011 11 25, 13:24)
Sveikos mezgejeles 4u.gif  jungiuosi ir as i jusu buri.
Ilgai buvau sios temos tyli stebetoja ir skaitytoja, manau pribrendo riekalas ir man savo darbuka parodyti, ka ismokau beskaitydama ir jus nuorodas beziuredama, aciu jums visoms kurios pasidalinate savo patirtimi  4u.gif

user posted image

Nu liuks Shura thumbup.gif Sveika, mokysimes kartu mirksiukas.gif Kaip tik bandysiu megzti sali, siulai ir rastas isrinktas, jei gausis, bus liuks biggrin.gif
Atsakyti
Aciu Gusha, mano masina tokia pat kaip pas tave mirksiukas.gif
Atsakyti
Shura kaip grazu thumbup.gif noriu as mergytes blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2011 11 25, 13:46)
Aciu Gusha, mano masina tokia pat kaip pas tave  mirksiukas.gif

Oj, tai isvis super, bus lengviau suprasti viska biggrin.gif

Pasirodo, ne visi kiaurarasciai vienodu principu mezgasi, nes pabandziau sali megzti issirinktu rastu, bet ten nerodo, kiek eiliu su pagrindine karieta pravaziuoti, tik buna tas "Beep", o ka jis reiksia neikertu doh.gif Ar tada jau kai supypsi, vaziuoti pagrindine ar ne, jei taip, tai kiek eiliu g.gif Nu zodziu. Cia kazkoks kitas principas.

Shura, kai jau megziu Kaledinius kokius rubelius su aelniais ar dar kuom, tai kreipsiuos i tave, kaip ten ismezgei ta rasta toki 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Shura @ 2011 11 25, 13:46)
Aciu Gusha, mano masina tokia pat kaip pas tave  mirksiukas.gif

Oj, tai isvis super, bus lengviau suprasti viska biggrin.gif

Pasirodo, ne visi kiaurarasciai vienodu principu mezgasi, nes pabandziau sali megzti issirinktu rastu, bet ten nerodo, kiek eiliu su pagrindine karieta pravaziuoti, tik buna tas "Beep", o ka jis reiksia neikertu doh.gif Ar tada jau kai supypsi, vaziuoti pagrindine ar ne, jei taip, tai kiek eiliu g.gif Nu zodziu. Cia kazkoks kitas principas.

Shura, kai jau megziu Kaledinius kokius rubelius su aelniais ar dar kuom, tai kreipsiuos i tave, kaip ten ismezgei ta rasta toki 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

As taip pat kuri laika pasyviai stebiu sia temute, vis kaupiuosi rimtiems darbams smile.gif
Masiniuka nusipirkau prie gera pusmeti budama dar nestuke.gif tai dar jauciuosi tik kaip pradinuke tarp jusu

Bet jau Kaledom kvepia ... sakau reiktu pabandyti numegzti kalediniu mezginiu 4u.gif jau gera puse menesio ieskau grazios schemutes su elniukais ir niekaip nepavyksta verysad.gif skau gal kuri turite ir galite pasidalinti blush2.gif buciau labai dekinga ax.gif
Atsakyti
Shura, liuks sarafaniukas, toks mielas mielas...aš irgi dukrytės jau noriu.. blush2.gif ax.gif

ir prie to paties klausimas Gushai, kaip tu su tiek vaikų randi kada prie mašinos dar stovėti, ką? rolleyes.gif doh.gif thumbup.gif
ir dar, sakyk, ta tavo pirkta balta pusvilnė balta balta ar pieno tokia labiau? Nepūkuota?
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2011 11 25, 15:57)
ir prie to paties klausimas Gushai, kaip tu su tiek vaikų randi kada prie mašinos dar stovėti, ką?  rolleyes.gif  doh.gif  thumbup.gif
ir dar, sakyk, ta tavo pirkta balta pusvilnė balta balta ar pieno tokia labiau? Nepūkuota?

Nu kad vienas i mokykla pedina, kita i darzeli ir tik maziukas lieka namie, o buiti moku greit tvarkyti biggrin.gif

Ta pusvilne tokia su pukeliu (bet maziau nei mochera) ir baltumas toks sakyciau net su pilksvu g.gif Nera balta balta. Panasiau i naturalia vilna gal...

Va pamoka, kaip reikia ziureti, iskart kelias eilutes pamezgus, nes jau kazko prisikliurkino mano salio rastas, bet nieko, rankiniu budu aptaisiau, tai labai i akis nekris, kaip sau, bus gerai blush2.gif Dabar bruzinu ir ziuriu. Ir pastebejau, kad geriau ta Lace karieta spausti kuo smarkiau, tada geriau vaziuoja smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti