Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(357 @ 2011 11 24, 11:41)
tik jei megsi vėl iš tų pačių siūlų, siūlyčiau mezgant smėliniais siūlais tankumą 'palaisvinti' kokia viena padalėle - tada nebus to nežymaus susiaurėjimo ties ta spalva  4u.gif

Dekui uz patarima 4u.gif

Pabandziau vel, bet nesigauna man vistiek. Pamezgiau lygiai, tada uzprograminau rasta ir man iskarto rodo 1 ekranelyje g.gif

VALIOOOOOOOOOOOOOO thumbup.gif Jau gavosi thumbup.gif

Merisier,

Labai aciu uz paaiskinima 4u.gif Tiesiog man reikejo nuspausti Pattern, kad degtu morkine lempute ir tada dariau kaip tu parasei, gaunasi viskas liuks jau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 24 lapkričio 2011 - 11:58
Na va, rodau rasta:

user posted image

Ir va, kas gavosi jusu deka 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2011 11 22, 18:41)
gal zmogus issukius megsta biggrin.gif tai ir mokosi nuo rastu smile.gif

taigi as is pavydo biggrin.gif
pati tris metus tik lygiai mezgu blush2.gif

Gusha, super tau sekas prisijaukint masinyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2011 11 24, 14:08)
taigi as is pavydo  biggrin.gif
pati tris metus tik lygiai mezgu  blush2.gif

Gusha, super tau sekas prisijaukint masinyte  thumbup.gif

lotuliukas.gif Kad nera ko pavydeti. Kiek vargsa braliuka primucinau doh.gif Gerai, kai kas tokiems zaliems taip aiskiai ir paprastai viska isdeste wub.gif

Nu dabar nooooriu dauuuug siulu biggrin.gif Turiu vaikio megztukui is Ditekso, tai tuos sunaudosiu, o tada ieskosiu dar kokiu, noriu saliu, sukneliu bigsmile.gif Saliams reikiam ocheros, o suknelems noriu tos Vernito pusvilnes, bet kaip suprantu ji tik Marijampolej, o nepaciupinejus baugu pirkti. Kiba reiks kada vaziuoti doh.gif

O kaip merginos su 2 spalvom megzti? Idedu viena siula i A vieta, kita i B vieta, o kaip pakeisti ta, kurio reikia? Pvz. mezgu mezgu su A, o jau reikia koki briedi kad ismegztu B spalvos, tai ka daryti g.gif Gal kazka kazkur pasukti, ar paspausti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 24 lapkričio 2011 - 14:34
mezgti spalvotai reik viena karta pravaziuoti pagrindine karieta pasukus ant KC paspaudus vidurini mygtuka ir uzsiprograminus rasta. tik su vienu siulu kai islenda adatos i virsutine nedarbine padeti ideti antra siula i B skyle ir bruzini. siulai ir adatos pacios keiciasi.

Gusha matau kad nemoku aiskint bet gal suprasi kazka smile.gif

o man klausimas

mezgu 2x2 su riberiu nu ir jau 4 kartus ardau nesuprantu... buna eiliu kad neismezga akiu kodel? ar svorio truksta ar adatos kreivos? apziurejau visos lyg ir normalios. mezgiau puriau is kitokiu siulu viskas gerai. o cia reik 4 tankumu bruzint tai sakau jau nervai nebelaiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2011 11 24, 15:21)
mezgti spalvotai reik viena karta pravaziuoti pagrindine karieta pasukus ant KC paspaudus vidurini mygtuka ir uzsiprograminus rasta. tik su vienu siulu kai islenda adatos i virsutine nedarbine padeti ideti antra siula i B skyle ir bruzini. siulai ir adatos pacios keiciasi.

Nelabai supratau, bet kazkokia minti pagaunu, dar pabandysiu instrukcijose paieskoti arba isbandysiu pati ir matysiu ar gerai suprantu mirksiukas.gif Vidury pas mane 2 mygtukai, tai turbut ta virsutini MC reikia ispausti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 11 24, 16:43)
Nelabai supratau, bet kazkokia minti pagaunu, dar pabandysiu instrukcijose paieskoti arba isbandysiu pati ir matysiu ar gerai suprantu  mirksiukas.gif  Vidury pas mane 2 mygtukai, tai turbut ta virsutini MC reikia ispausti  g.gif

O tu instrukcijų neturi? Ten paveiksliukais tikrai labai aiškiai viskas parodyta, ką spausti ir ką po ko daryti. Netingėk pasiskaityt ir papunkčiui padaryt. Tikrai pavyks, tik kantrybės šiek tiek 4u.gif Niekas negimė mokėdamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2011 11 24, 16:49)
O tu instrukcijų neturi? Ten paveiksliukais tikrai labai aiškiai viskas parodyta, ką spausti ir ką po ko daryti. Netingėk pasiskaityt ir papunkčiui padaryt. Tikrai pavyks, tik kantrybės šiek tiek 4u.gif Niekas negimė mokėdamas 4u.gif

Turiu instrukcijas, bet nelabai as ten susigaudau doh.gif Mano sugebejimams turbut priimtinesne kitokia informacija. Kazkaip nesuvedu tu veiksmu is paveiksliuku. Bet bandau, kazkada manau ismoksiu ta knyga naudotis, perkasiu jaja biggrin.gif
Atsakyti
Gusha tai pleskink dar viena salikeli, dabar jau su visomis skylutemis biggrin.gif

stai maniskis su dauuug skyluciu ax.gif
user posted image

user posted image
megzta su brother kh881, siulukas neaiskios kilmes kidmoheris, plotis - 40cm (115 akiu), ilgis - 180cm (520 eiliu), svoris 70g.

Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2011 11 24, 17:59)
Gusha tai pleskink dar viena salikeli, dabar jau su visomis skylutemis biggrin.gif

stai maniskis su dauuug skyluciu  ax.gif
user posted image

Juokinga, ania rolleyes.gif

Kaip tik ir planuoju kazka tokio lengvo mocherinio, nes noriu jau seniai ir siandiena prisipirkau mocheros visokios apie 2,5 kg ir dar pusvilnes baltos, tai kaip tik rasta renkuosi saliui su visomis skylutemis lotuliukas.gif

Pirkau siulus, kur Freke imete nuoroda, tai tikrai, kaip pradedanciai ten daugiau visko nei reikia doh.gif Bet tas vyriskis patare kas geriau, tad liuks. Sake buna dar didesnis pasirinkimas, tai galima bus karts nuo karto skambtelti, kai zonosiu jau ko noriu ar reikia ir pasiteirauti.

Dar noriu tu kur Laimuze mezga, tik nezinau, kokiu budu juos pirkti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 11 24, 15:13)
lotuliukas.gif  Kad nera ko pavydeti. Kiek vargsa braliuka primucinau  doh.gif  Gerai, kai kas tokiems zaliems taip aiskiai ir paprastai viska isdeste  wub.gif

Nu dabar nooooriu dauuuug siulu  biggrin.gif  Turiu vaikio megztukui is Ditekso, tai tuos sunaudosiu, o tada ieskosiu dar kokiu, noriu saliu, sukneliu  bigsmile.gif Saliams reikiam ocheros, o suknelems noriu tos Vernito pusvilnes, bet kaip suprantu ji tik Marijampolej, o nepaciupinejus baugu pirkti. Kiba reiks kada vaziuoti  doh.gif
O kaip merginos su 2 spalvom megzti? Idedu viena siula i A vieta, kita i B vieta, o kaip pakeisti ta, kurio reikia? Pvz. mezgu mezgu su A, o jau reikia koki briedi kad ismegztu B spalvos, tai ka daryti  g.gif Gal kazka kazkur pasukti, ar paspausti  doh.gif

Vernito pusvilne ir as perkuosi man labai jie patinka wub.gif , o isskalbus dar pasvelneja ir ant nuogo galima rengtis nekanda, tik nezinau kaip tom kuriu oda labai jautri vilnai
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 11 24, 23:40)
Vernito pusvilne ir as perkuosi man labai jie patinka  wub.gif , o isskalbus dar pasvelneja ir ant nuogo galima rengtis nekanda, tik nezinau kaip tom kuriu oda labai jautri vilnai

O kur jus perkates bigsmile.gif ?
Atsakyti