Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(une @ 2011 11 22, 18:23)
Gusha, o tu siaip jau ivaldei savo masina paprastesniems dalykams ar is karto nuo tokiu sudetingu pradedi ?  smile.gif

Nu kur cia ivaldysi, be problemu moku tik tiesiai megzti, nuimti akis, uzdeti ir baigti mezgini doh.gif Rasta pabandziau is smalsumo, o paskui kai nesigavo, norejau suprasti kodel biggrin.gif

Nu salikutis numegztas, tik islyginti dar reikia, tad gal ryt imesiu savo pirmaji kepini ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 11 22, 14:52)
Kad net geda tokius grybus rodyti, na bet padarysiu salikuti tik su rasto fragmentu, t.y. tik su viena skyle  lotuliukas.gif

SOS!!!!!!!!!!!

Gal yra vilnieciu, kurios apsiimtu ne uz aciu biski kazkokiu pagrinduku pamokyti  blush2.gif

aš tai pati panašiai tiek ir moku, kiek išvardinai..mokausi pagal instrukcijas angliškas arba youtube blush2.gif

pas tave programuojamas brotheris, primink?

nu ir rodyk savo vaizdinę medžiagą smile.gif

QUOTE(Freke @ 2011 11 22, 18:41)
gal kam aktualu bus http://www.*infected...e-12736571.html  jei nerodys tai ieskokit skelbiu portale vietoj infected rasykit skelbiu taskas lt

oj, man siūlai visada aktualu doh.gif , dėkui, kad pasidalinai 4u.gif

kam dar aktualu, tai aš jau pasiskambinau ir va ką sužinojau:
yra sandėliukas prie pat stoties Vilniuje šv.Stepono g., ten gamybiniai likučiai TIK BABINOSE/KONUSUOSE. Man įdomiausia buvo 100 proc. vilna, tai sakė, kad nedaug turi ir lyg tai tik juodos ir raudonos (labai plona 2/28 NM). Kas neturit, bėkit prieš Kalėdas apsipirkti. smile.gif Prieš einant patarė pasiskambinti, dirba nuo 9-16 val.
Atsakyti
tai mums mezgancioms masinomis tie konusai labai gerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2011 11 23, 16:22)
aš tai pati panašiai tiek ir moku, kiek išvardinai..mokausi pagal instrukcijas angliškas arba youtube  blush2.gif

pas tave programuojamas brotheris, primink?

nu ir rodyk savo vaizdinę medžiagą  smile.gif

Nu tikrai kad daugiau moki, net neabejoju. Mano 950i braliukas wub.gif Tuoj, gal fotografas mano nutrauks sedevra biggrin.gif
Atsakyti
Nu va, prmas mano blynas doh.gif

Nemoku megzti su dviem spalvom, tai kai reikedavo keisti siula, tiesiog nukirpdavau viena ir pradedavau megzti su kitu. Tai biski islindo kai kur paslepti suraisioti galiukai biggrin.gif Zodziu, kol viska ismoksiu graziai padaryti rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
labai grazus debiutas. o tokius plotus spalvotus ir geriau megzti atskirai nutraukiant siulus. as tai isverdavau is karietos siula kita iveriu ir abu palaikau kad itempimas butu. o skylutes tai cia turbut rastas blogoj pusej turejo buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2011 11 23, 23:09)
labai grazus debiutas. o tokius plotus spalvotus ir geriau megzti atskirai nutraukiant siulus. as tai isverdavau is karietos siula kita iveriu ir abu palaikau kad itempimas butu. o skylutes tai cia turbut rastas blogoj pusej turejo buti g.gif

Uj, dekui, ale zinau, kad nieko cia tokio grazaus blush2.gif

As irgi taip siulus keiciu, viena is karietos isimu, kita idedu doh.gif Rastas tai turejo buti tokios is skyluciu V formos, bet kaip jas padaryti tai biesas zino, gavosi tik po viena skylute. Gerai is gerosios puses atrodo, gal taip ir turejo buti g.gif
Atsakyti
dabar tada taip
1 kai nusistatai kiaurarascio rasta pasiziurek kurioj pusej turi buti lace karieta. (rodo ten tokie trikampiukai ant pacios masinos) pas mane kai perforotine tai visi rastai vaziuojasi is desines i kaire <----- o ant elektroniniu gali buti kad visaip
2 kiek kartu vaziuoji su karieta? reik vazineti tol kol visos adatos vel atsiduria darbineje padetyje. pirmas vaziavimas buna jos net nejuda antram vaziavime jau persikelineja ir vazineji kol adatos visos darbinej padetyje atsiduria jei lace karieta trukdo vaziuoti pagrindinei tai turi gryzti dar viena vaziavima. ta prasme jei pradejai vazinet is kaires puses ----> tai karieta desineje puseje negali likti. supagrindine karieta vaizuoji pirmyn atgal

ar supratai ka nors? :hihihi:nes labai sunku paaiskint. reik gal jutubej filmuku paieskot
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2011 11 24, 08:51)
dabar tada taip
1 kai nusistatai kiaurarascio rasta pasiziurek kurioj pusej turi buti lace karieta. (rodo ten tokie trikampiukai ant pacios masinos) pas mane kai perforotine tai visi rastai vaziuojasi is desines i kaire <----- o ant elektroniniu gali buti kad visaip
2 kiek kartu vaziuoji su karieta? reik vazineti tol kol visos adatos vel atsiduria darbineje padetyje. pirmas vaziavimas buna jos net nejuda antram vaziavime jau persikelineja ir vazineji kol adatos visos darbinej padetyje atsiduria jei lace karieta trukdo vaziuoti pagrindinei tai turi gryzti dar viena vaziavima. ta prasme jei pradejai vazinet is kaires puses ----> tai karieta desineje puseje negali likti. supagrindine karieta vaizuoji pirmyn atgal

ar supratai ka nors? :hihihi:nes labai sunku paaiskint. reik gal jutubej filmuku paieskot

Nu kiek suprantu, pas mane turi is kaires eiti L karieta, nes kaireje yra tas Turn zenkliukas, bet jei as vien su L karieta bruzinu, iki kol baigiasi rastas, tada gaunasi ne varneles formos skyluciu issidestymas, o viena didele skyle doh.gif Bandziau visaip, ir ne vien su L karieta bruzinti, bet ir su pagrindine, ten ispaudus mygtukus MC ir L, nustacius ant KC (I), bet vistiek nesigauna.

Nu jo, geriausia butu koki filmuka rasti, bet nerandu arba ieskoti nemoku blush2.gif

Dekui Freke uz kantrybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 11 24, 11:49)
Nu kiek suprantu, pas mane turi is kaires eiti L karieta, nes kaireje yra tas Turn zenkliukas, bet jei as vien su L karieta bruzinu, iki kol baigiasi rastas, tada gaunasi ne varneles formos skyluciu issidestymas, o viena didele skyle  doh.gif  Bandziau visaip, ir ne vien su L karieta bruzinti, bet ir su pagrindine, ten ispaudus mygtukus MC ir L, nustacius ant KC (I), bet vistiek nesigauna.

Nu jo, geriausia butu koki filmuka rasti, bet nerandu arba ieskoti nemoku  blush2.gif

Dekui Freke uz kantrybe  4u.gif

1. http://www.youtube.c...h?v=Uk0G_XzF4M4
2. ženkliukas yra abiejose pusėse.
3. tu žiūrėk ant kortos ženkliukus. Jei yra tik rodyklė, tai varai su lace carriage. Jei yra "turn mark" toj eilutėj - varai su paprasta karieta. Žo, jei rodyklė rodo į dešinę, tai su lace carriage važiuoji iš kairės į dešinę. Jei rodo iš dešinės į kairę, tai taip ir važiuoji. Jei yra ir rodyklė, ir turn ženkliukas. tai pradžioj pervažiuoji su lace carraige į tą pusę, kaip nurodyta, o tada pervažiuoji su normalia karieta pirmyn ir atgal. Uf, tikiuosi, ką nors supratai 4u.gif
Papildyta:
Ojjj, palaaauk. Pas tave gi elektroninė. tai vaapšče paprasta biggrin.gif
Gi visada su lace pradėsi važiuoti iš kairės į dešinę ir važinėsi tol, kol pasirodys ženkliukas, t.y. skačius, kiek kartų pervažiuot su pagrindine ir tai VISADA bus tada, kai lace carriage stovės kairėj. O su pagrindine karieta VISADA važiuosi iš dešinės į kairę ir atgal.
Žodžiu, sistema biggrin.gif :
1. mezgi lygiai.
2. suprogramuoji raštą, pagrindinė karieta dešinėj, lace karieta - kairėj už turn mark. NIEKO NEJUNGINĖK ANT PAGRINDINĖS KARIETOS
3. su lace carriage važinėji iki tol, kol ekrane pasirodo skaičiukas. Tą eilutę su lace carriage davažiuoji iki kairės pusės
4. su pagrindine važinėji tiek, kiek rodė skaičiukas. t.y. jei 2 - tai pirmyn ir atgal.
5. kartoji nuo punkto nr. 1

Tik nejunginėk pagrindinės karietos, nes nusimuša tau raštais viskas šitaip. Mezgant su lace carriage rašto programavimas vyksta tik su lace carriage. Nu vsio, aiškiau nebemoku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2011 11 24, 11:13)
1. http://www.youtube.c...h?v=Uk0G_XzF4M4
2. ženkliukas yra abiejose pusėse.
3. tu žiūrėk ant kortos ženkliukus. Jei yra tik rodyklė, tai varai su lace carriage. Jei yra "turn mark" toj eilutėj - varai su paprasta karieta. Žo, jei rodyklė rodo į dešinę, tai su lace carriage važiuoji iš kairės į dešinę. Jei rodo iš dešinės į kairę, tai taip ir važiuoji. Jei yra ir rodyklė, ir turn ženkliukas. tai pradžioj pervažiuoji su lace carraige į tą pusę, kaip nurodyta, o tada pervažiuoji su normalia karieta pirmyn ir atgal. Uf, tikiuosi, ką nors supratai 4u.gif
Papildyta:
Ojjj, palaaauk. Pas tave gi elektroninė. tai vaapšče paprasta biggrin.gif
Gi visada su lace pradėsi važiuoti iš kairės į dešinę ir važinėsi tol, kol pasirodys ženkliukas, t.y. skačius, kiek kartų pervažiuot su pagrindine ir tai VISADA bus tada, kai lace carriage stovės kairėj. O su pagrindine karieta VISADA važiuosi iš dešinės į kairę ir atgal.
Žodžiu, sistema biggrin.gif :
1. mezgi lygiai.
2. suprogramuoji raštą, pagrindinė karieta dešinėj, lace karieta - kairėj už turn mark. NIEKO NEJUNGINĖK ANT PAGRINDINĖS KARIETOS
3. su lace carriage važinėji iki tol, kol ekrane pasirodo skaičiukas. Tą eilutę su lace carriage davažiuoji iki kairės pusės
4. su pagrindine važinėji tiek, kiek rodė skaičiukas. t.y. jei 2 - tai pirmyn ir atgal.
5. kartoji nuo punkto nr. 1

Tik nejunginėk pagrindinės karietos, nes nusimuša tau raštais viskas šitaip. Mezgant su lace carriage rašto programavimas vyksta tik su lace carriage. Nu vsio, aiškiau nebemoku biggrin.gif

Aciukas dideliausias 4u.gif 4u.gif 4u.gif , itariu, kad dasuto thumbup.gif Aisku paaiskes, kai pabandysiu biggrin.gif

As kai noredavau, kad pradetu megzti rasta spausdavau CF mygtuka, tada uzsidegdavo 1 ir tada vaziuodavau su Lace karieta. Dabar supratau, ajnu bandyti, nieko nespausiu, o kantriai bruzinsiu, kol man uzdegs ka nors pats kompas.

Ajnu bandyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 11 24, 11:20)
Aciukas dideliausias  4u.gif   4u.gif   4u.gif , itariu, kad dasuto  thumbup.gif  Aisku paaiskes, kai pabandysiu  biggrin.gif

As kai noredavau, kad pradetu megzti rasta spausdavau CF mygtuka, tada uzsidegdavo 1 ir tada vaziuodavau su Lace karieta. Dabar supratau, ajnu bandyti, nieko nespausiu, o kantriai bruzinsiu, kol man uzdegs ka nors pats kompas.

Ajnu bandyti  bigsmile.gif

Nu va, patyrusios paaiškino, ir man naudinga buvo paskaityti. 4u.gif
Aš dar savo kiauraraščių karietos net nebandžius. blush2.gif Jei prireikia kur kokios skylutės ar kelių, darau rankiniu būdu perkeldama vieną akį ant gretimos adatos.. ax.gif

O pažiūrėjus į šalikutį galiu tik tiek pasakyti - gražus darbelis, nereikia čia kuklintis, niekas be tavęs gi nežino, kiek ir kokių ten skylučių turėjo būti biggrin.gif
tik jei megsi vėl iš tų pačių siūlų, siūlyčiau mezgant smėliniais siūlais tankumą 'palaisvinti' kokia viena padalėle - tada nebus to nežymaus susiaurėjimo ties ta spalva 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 357: 24 lapkričio 2011 - 11:42