Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Freke @ 2011 11 20, 20:44)
ant pirmos foto yra mezgejos nickas pas ja ir kreipkites mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 10 06, 08:16)
Na ir paskutinis mano darbelis, numegztas jau anksčiau, tik vakar užbaigiau užsegimą  ax.gif

user posted image

Na merginos jus ir groziu primezget, okl as derinau masinkos pritvitinima bigsmile.gif Saunuoles 4u.gif Neisivaizduoju, kada as taip ismoksiu doh.gif

Laimuze,

Kokie to jusu darbelio siuliukai? Ziauriai graziai atrodo, noreciau tokios sukneles, nes isivaizduoju, kaip graziai kristu ir tubut nesiburbuliuotu ax.gif
Atsakyti
Gusha, ačiukas 4u.gif išmoksi daug ko, jei tik labai norėsi ir dirbsi mirksiukas.gif O ir mašiniuką geresnį nei mano turi thumbup.gif
O megztukas šis ( kaip ir dauguma mano mezginių) yra iš Vernito babininės pusvilnės. Dėl siūlų kokybės dar negirdėjau nusiskundimų, sau nėr kada nusimegzt ...nors nežinau ko ir noriu
Pra, o tu irgi klaipėdėtietė g.gif g.gif tada galėsim ir kooperuotis jei ką drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 11 21, 13:43)
Gusha, ačiukas  4u.gif išmoksi daug ko, jei tik labai norėsi ir dirbsi  mirksiukas.gif O ir mašiniuką geresnį nei mano turi  thumbup.gif
O megztukas šis ( kaip ir dauguma mano mezginių) yra iš Vernito babininės pusvilnės. Dėl siūlų kokybės dar negirdėjau nusiskundimų, sau nėr kada nusimegzt ...nors nežinau ko ir noriu

As kaip tik turiu issirinkusi kruvas modeliu, kuriu noreciau, bet nemoku dar doh.gif O dar susiuti graziai kol ismoksiu...

O kazi, tusiuliuku internetinese pardese buna, ar ten Zveryne, kur merginos prirodet? Taip ir ieskoti Vernito babinines pusvilnes blush2.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 21 lapkričio 2011 - 15:36
Ditekse ko gero Vernito siūlais neprekiauja, bet jie prekiauja kitais, tinkamais megzt mašina thumbup.gif
Atsakyti
o kokios kainos siuluku vernito ten kur laimuze sakaisi ?
Atsakyti
Tiksliai ir nepasakysiu, nes paskaičiuoja man bendrą sumą. Lygtais apie 40 Lt/kg, bet būna daugiau dažniausiai babinoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 11 21, 23:36)
Tiksliai ir nepasakysiu, nes paskaičiuoja man bendrą sumą.  Lygtais apie 40 Lt/kg, bet būna daugiau dažniausiai babinoj  g.gif

O kur jus juos perkat bigsmile.gif ?

Nu nibigaliu... Nesigauna kazkas man, nesuprantu niekaip, kaip ten tuos rastus ismegzti doh.gif Jau nuotaika krenta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 11 22, 01:27)
O kur jus juos perkat  bigsmile.gif ?

Nu nibigaliu... Nesigauna kazkas man, nesuprantu niekaip, kaip ten tuos rastus ismegzti  doh.gif  Jau nuotaika krenta  doh.gif

gal nufotografuok ir parodyk, kas gaunasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2011 11 22, 09:57)
gal nufotografuok ir parodyk, kas gaunasi?  g.gif

Kad net geda tokius grybus rodyti, na bet padarysiu salikuti tik su rasto fragmentu, t.y. tik su viena skyle lotuliukas.gif

SOS!!!!!!!!!!!

Gal yra vilnieciu, kurios apsiimtu ne uz aciu biski kazkokiu pagrinduku pamokyti blush2.gif
Atsakyti
Gusha, o tu siaip jau ivaldei savo masina paprastesniems dalykams ar is karto nuo tokiu sudetingu pradedi ? smile.gif
Atsakyti
gal zmogus issukius megsta biggrin.gif tai ir mokosi nuo rastu smile.gif

gal kam aktualu bus http://www.*infected...e-12736571.html jei nerodys tai ieskokit skelbiu portale vietoj infected rasykit skelbiu taskas lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 22 lapkričio 2011 - 18:41