Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

vyriskas megztinis superinis thumbup.gif
o skraistes spalva wub.gif
nezinau kada as ismoksiu taip graziai istatyt rankoves unsure.gif
Atsakyti
Labos, čia vėl aš kaip jaunas mėnulis. ax.gif Ačiū, jei kas balsavot už mano kojines konkurse - labai padėjot 4u.gif

permečiau paskutinius puslapius, bet mano kompas pavedė, citatos prapuolė, bandysiu iš atminties rašyti smile.gif

mamyte uogyte, dėl apykaklių ir kt. surinktų akių mezgimo - jei kiekvieną mezgant susigarbanoja, o kasantrą praleidžiant susitraukia, tai aš bandau taip- praleidžiu kas trečia ar ketvirtą akį, priklausomai nuo siūlų storio 4u.gif

kas dėl kepurės-šalmo klausėt, tai tindirindi forume lyg ir temą net mačiau kur jungiasi moterys kooperuotai megzti.
Aš mezgu rankom ripsu nuo apačios, viršugalvį apvaliai, atnarą aplink veiduką pačiam gale. Mašina mezgu nuo apačios irgi, ties pakaušiu taip kaip kojinės kulną rankom lyg daryčiau iš trijų detalių (tikiuosi, suprasit, ką čia rašau doh.gif ). Jei kažkur trūksta tamprumo - įveriu tamprų siūlą. Ypač tinka tos atnarytės, kur aplink veiduką krašteliui.

Kempiniuko liemenė thumbup.gif gerai, kad mano trimetis nepamatė biggrin.gif o čia viskas viskas išmegzta? doh.gif

paskutinis vyriškas megztinis - leeeedas. blink.gif Kaip ten rankovės nulaidytos?
Atsakyti
slipsas siuvynetas ir apvedimai juodai issiuvineti,visa kita megzta. Kai pradejau akis, tai pagalvojau ir jau norejau viska siuvyneti, bet kantrybe nepavede.
Atsakyti
L@imuze, vyriškas megztinis nerealiai gražus, koks tvarkingas apdirbimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Modelis, kurį aprengėt šiuo megztiniu, irgi labai neblogas mirksiukas.gif

Stora meška, kempiniukas žiauriai simpatiškas
Atsakyti

Une, viskas išmokstama dirbant drinks_cheers.gif
O siūlai visi čia iš vernito

357,ačiū 4u.gif 4u.gif o rankovės papraščiausios statytos ...

Akirera, ačiū 4u.gif 4u.gif modelis irgi patenkintas liko megztuku...
Atsakyti
L@imuze, matau,kad klaipediete...tai kaip perkat tuos Vernito siulus? internetu? o gal Klaipedoj koki taska turit? ax.gif
Atsakyti
Pasiskambinu į jų parduotuvę, susakau ko man reikia, pardavėja paskui viską susveria, suskaičiuoja ir pasako kiek mokėt. Pervedu pingėlius į jų sąskaitą, o paskui jau - arba su skubiom siuntom išsiunčia, arba geri draugai parveža bigsmile.gif
O Klaipėdoj tai tik matkiukais teprekiauja, o aš perku babinomis. Šiaip jei jau su siuntomis siūstis, tai geriau imt didesnį kiekį, na bent kokius 5-6 kg, nes atvežimas kainuoja 30 Lt, bet pristato į namus.
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 11 19, 11:45)
Pasiskambinu į jų parduotuvę, susakau ko man reikia, pardavėja paskui viską susveria, suskaičiuoja ir pasako kiek mokėt. Pervedu pingėlius į jų sąskaitą, o paskui jau - arba su skubiom siuntom išsiunčia, arba geri draugai parveža  bigsmile.gif
O Klaipėdoj tai tik matkiukais teprekiauja, o aš perku babinomis. Šiaip jei jau su siuntomis siūstis, tai geriau imt didesnį kiekį, na bent kokius 5-6 kg, nes atvežimas kainuoja 30 Lt, bet pristato į namus.

reikes kooperuotis... bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Pagaliau turiu kur pasistatyti masinuka, tai pradejau vel kankinti, bet jau nebegaliu, nes kazko krastelis nesigauna. Jei neuzmetu akiu, o tiesiog pratempiu siula ir pravaziuoju karieta, tada tas galas lieka palaidom akim, o jei uzmetu akis, tai kazko man jas ispesioja, nenori megztis doh.gif Kai neuzmetu, graziai mezgasi viskas. Dabat noriu mergicai savo salika rastuota numegzti, bet niekaip negaliu isjudeti del to krastelio. Jei tik pratempsiu siula, kaip paskui tas akis surinkti, kad nei viena nepabegtu, kol baigsiu salika?

O gal kuri mergina galite savo nr. i AZ blush2.gif Mano Broliukas 950i. Gal kas su panasia mezgate bigsmile.gif
Atsakyti
Laba,

Jau issiaiskinau blush2.gif Dabar aiskinsiuos, kaip su tais rastais ten yra, nes uzprogramuoju, o kazka ne taip mezga doh.gif Turbut kazka ne taip darau g.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
ieskau kas galetu numegzti,zinoma ne uz aciu o uz sutarta atlygi ax.gif dryzuotus du gabalus,lygiai,gerom akim,nezinau kaip tai tiksliai vadinasi blush2.gif

o tie du gabalai turetu buti mazdaug tokie kaip sioj foto skraiste ax.gif

user posted image

(atsiprasau uz pasiskolinta nuotrauka)
o dryzuotumas gali but toks gali but smulkesnis,spalvos panasios y sias,turetu "nekasti" nestori ir minksti blush2.gif user posted image

lauksiu pasiulymu y AZ.
Atsakyti
ant pirmos foto yra mezgejos nickas pas ja ir kreipkites mirksiukas.gif
Atsakyti