Gal negausiu per galva nuo moderatores, isvaziuoju visam is LT ir skubiai isparduodu savo mezgimo iranga....bijau, kad mezgejeles gali nepastebeti skelbimu skyriuje....turiu mezgimo masina KH881 (isbandyta, veikia puikiai, pakeiciau ta porolona po adatine i nauja, originalu, nauji begeliai), riberi KR850 (neisbandziau, net neispakuotas stovi), rankini siulu vyniotuva ir perfokortu knyga Nr.3. Rasykit i AZ arba dar geriau i daiva@altss.lt. Turiu ir siulu ritemis, kokybiski pirkti per ebay, jei atvaziuosite ko nors pirkti, parodysiu. Vilniuje.
Merginos, noriu paklausti kaip man megzti salika mezgimo masina? Noriu numegzti mazyliui kepuryte prijungta prie salikelio
stora meska, zuzana, Jusu darbeliai puikus...(kaip visada)
QUOTE(stora meska @ 2011 11 11, 20:13)
Pirmas bandymas su Intarsia karieta.Nesvarbu kaip pavyko, svarbu vaikinas patenkintas
aukstasis pilotazas
QUOTE(stora meska @ 2011 11 11, 19:13)
Pirmas bandymas su Intarsia karieta.Nesvarbu kaip pavyko, svarbu vaikinas patenkintas
O as numezgiau vaikui kepure su ausytem ir ka, nenesioja, aiskina, kad duria
teks ardyti ir kojines megzti.
QUOTE(kristinkag @ 2011 11 13, 00:34)
Merginos, noriu paklausti kaip man megzti salika mezgimo masina? Noriu numegzti mazyliui kepuryte prijungta prie salikelio
Pmirsau pamineti kad viena adatine
QUOTE(kristinkag @ 2011 11 14, 14:04)
Pmirsau pamineti kad viena adatine
kazkur turejau pacio mezgimo principo schema . einu paieskosiu kur as ja kompe nukisusi.
Niu va kazka radau , jei gerai jus supratau, tai kalba eina apie tokia
http://www.tindirind...-kepure-salikas
tikiuosi aiskiau kas nors
http://www.tindirind...-kepure-salikas
QUOTE(mamkaa @ 2011 11 14, 16:36)
Niu va kazka radau , jei gerai jus supratau, tai kalba eina apie tokia
Aisku man jau ir anksciau buvo kaip megzti, matyt klausima neaiskiai suformulavau, as norejau paklausti koki rasta megzti salikeliui, nes tik viena adatine gerom- blogom nenumegsiu, nors.. galeciau dvi geros viena praleista dvigubai numegzti kakliuka su sagom ir kepuryte primegzti. Aciu labai uz pagalba tokia kepure buvau radus tik be schemos tai ir kilo man tokia mintis
Labutis mezgėjėlės,
buvau prisicitavus visą krūvą ir parašius, bet viskas pradingo, nepavyko išsiūst , tad dabar kiek pamenu - naujų darbelių mačiau ir tikrai visi savaip gražūs. O kombinuoti su vėlimu visai mistika - superiniai darbai
Storos meškos bandymas liuksusinis
Zuzanos suknutės mergytėms irgi gražios, tik vat ir man ta perfokorta kliūna kažko
O mamkaai pabarimų klius - reik pirma parodyt kepurytę, o paskui jau ardyt
Dar Mitutoko sarafaniuką mačiau - ir toliau "bendradarbiauk" su senute
Gavau nuotraukas vyriškinio megztuko, tai pasirodysiu ir jums
Ir dar berods nerodyta skraistė
buvau prisicitavus visą krūvą ir parašius, bet viskas pradingo, nepavyko išsiūst , tad dabar kiek pamenu - naujų darbelių mačiau ir tikrai visi savaip gražūs. O kombinuoti su vėlimu visai mistika - superiniai darbai
Storos meškos bandymas liuksusinis
Zuzanos suknutės mergytėms irgi gražios, tik vat ir man ta perfokorta kliūna kažko
O mamkaai pabarimų klius - reik pirma parodyt kepurytę, o paskui jau ardyt
Dar Mitutoko sarafaniuką mačiau - ir toliau "bendradarbiauk" su senute
Gavau nuotraukas vyriškinio megztuko, tai pasirodysiu ir jums
Ir dar berods nerodyta skraistė