tai konvertuokit i nacionaline valiuta kiek ten gausis 0.029lt
buvau netycia pasalinus tema is favoritu, o galvoju kodel cia tyla pasirodo kiek primezgusios
Olaiva, labai grazi tavo liemene man panasus projektas galvoj sukasi. jau esu viena toki padarius pries pora metu, dabar galvoju vel kartoti su kitais ismatavimais
357, kaip smagiai perziurejau tavo mezginukus tokie mieli, tokie isbaigti ir subtilus
dar norejau pasidalinti, kad Ditekse pirkau labai fainos moherytes. pukelio vos vos mezga masina super gerai, visa megztini numezgus, nei karto nereikejo pukeliu nuo sepeteliu nurankioti ir pns.
Olaiva, labai grazi tavo liemene man panasus projektas galvoj sukasi. jau esu viena toki padarius pries pora metu, dabar galvoju vel kartoti su kitais ismatavimais
357, kaip smagiai perziurejau tavo mezginukus tokie mieli, tokie isbaigti ir subtilus
dar norejau pasidalinti, kad Ditekse pirkau labai fainos moherytes. pukelio vos vos mezga masina super gerai, visa megztini numezgus, nei karto nereikejo pukeliu nuo sepeteliu nurankioti ir pns.
kaip baltai pavydziu jums, merginos, kad Diteksas salia...
QUOTE(akirera @ 2011 11 09, 14:22)
Oho nu jus ir apsiginklavus technika
As ir mezgu masina ir veliu rankom
o cia jau tik megzta
Mamyte uogyte, o dieve kaip grazuuuu .
As prie jusu net nesilyginu. Vėlimas pas mane dar tik prasideda, labai domiuosi. Jus turbūt veliate šlapiuoju būdu. O kaip apdirbate paskutinių šalikų kraštus?
As prie jusu net nesilyginu. Vėlimas pas mane dar tik prasideda, labai domiuosi. Jus turbūt veliate šlapiuoju būdu. O kaip apdirbate paskutinių šalikų kraštus?
QUOTE(akirera @ 2011 11 09, 16:15)
Mamyte uogyte, o dieve kaip grazuuuu .
Prisiunu zigzagu stora siula prie krasciuko.
Nu, merginos, aš apšalus
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2011 11 09, 18:04)
Prisiunu zigzagu stora siula prie krasciuko.
Rankom ar siuvimo mašina? Ir kraščiuką turbūt patempi?
Dusiukas, junkis prie mūsų
QUOTE(akirera @ 2011 11 10, 08:54)
Tai aisku kad su siuvimo masina nieko ten per daug tempti nereikia ir taip susigarbanoja. Kadangi riberio neturiu tai cia mano tokia greita mezginiu apdaila
Dar vienas mano ir senutės mezgimo mašinos bendradarbiavimo rezultatas
Mamyte uogyte, dar norėjau paklaust apie riešines ir grožį ant kaklo
Kaklinę dalį kaip mezgėte? Kiek akių ant mašinos, kas kiek eilių gofrus darėte ir kokio ilgio? Tie patys klausimai ir apie riešines. Labai noriu sau nusimegzti, labai gražu
iš anksto dėkoju už informaciją
Kaklinę dalį kaip mezgėte? Kiek akių ant mašinos, kas kiek eilių gofrus darėte ir kokio ilgio? Tie patys klausimai ir apie riešines. Labai noriu sau nusimegzti, labai gražu
iš anksto dėkoju už informaciją