Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai konvertuokit i nacionaline valiuta kiek ten gausis 0.029lt g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
buvau netycia pasalinus tema is favoritu, o galvoju kodel cia tyla smile.gif pasirodo kiek primezgusios bigsmile.gif thumbup.gif

Olaiva, labai grazi tavo liemene thumbup.gif man panasus projektas galvoj sukasi. jau esu viena toki padarius pries pora metu, dabar galvoju vel kartoti su kitais ismatavimais biggrin.gif

357, kaip smagiai perziurejau tavo mezginukus wub.gif tokie mieli, tokie isbaigti ir subtilus wub.gif

dar norejau pasidalinti, kad Ditekse pirkau labai fainos moherytes. pukelio vos vos thumbup.gif mezga masina super gerai, visa megztini numezgus, nei karto nereikejo pukeliu nuo sepeteliu nurankioti ir pns. thumbup.gif
Atsakyti
kaip baltai pavydziu jums, merginos, kad Diteksas salia...
Atsakyti
Sveikos, dar vasarą esu numezgusi tokią suknelę iš 100 proc. medvilnės. Apačia apvelta vilna. Apvėliau su vėlimo mašina.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2011 11 09, 14:22)

Oho blink.gif nu jus ir apsiginklavus technika smile.gif

As ir mezgu masina ir veliu rankom ax.gif

user posted image

user posted image

o cia jau tik megzta ax.gif

user posted image
Atsakyti
Mamyte uogyte, o dieve kaip grazuuuu wub.gif wub.gif wub.gif .
As prie jusu net nesilyginu. Vėlimas pas mane dar tik prasideda, labai domiuosi. Jus turbūt veliate šlapiuoju būdu. O kaip apdirbate paskutinių šalikų kraštus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 09 lapkričio 2011 - 16:17
QUOTE(akirera @ 2011 11 09, 16:15)
Mamyte uogyte, o dieve kaip grazuuuu wub.gif  wub.gif  wub.gif .
As prie jusu net nesilyginu. Vėlimas pas mane dar tik prasideda, labai domiuosi. Jus turbūt veliate šlapiuoju būdu. O kaip apdirbate paskutinių šalikų kraštus?

Prisiunu zigzagu stora siula prie krasciuko. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu, merginos, aš apšalus bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2011 11 09, 18:04)
Prisiunu zigzagu stora siula prie krasciuko. mirksiukas.gif

Rankom ar siuvimo mašina? Ir kraščiuką turbūt patempi? g.gif

Dusiukas, junkis prie mūsų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 10 lapkričio 2011 - 08:55
QUOTE(akirera @ 2011 11 10, 08:54)
Rankom ar siuvimo mašina? Ir kraščiuką turbūt patempi? g.gif
Dusiukas, junkis prie mūsų  mirksiukas.gif

Tai aisku kad su siuvimo masina mirksiukas.gif nieko ten per daug tempti nereikia ir taip susigarbanoja. Kadangi riberio neturiu tai cia mano tokia greita mezginiu apdaila ax.gif
Atsakyti
Dar vienas mano ir senutės mezgimo mašinos bendradarbiavimo rezultatas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Mamyte uogyte, dar norėjau paklaust apie riešines ir grožį ant kaklo
Kaklinę dalį kaip mezgėte? Kiek akių ant mašinos, kas kiek eilių gofrus darėte ir kokio ilgio? Tie patys klausimai ir apie riešines. Labai noriu sau nusimegzti, labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
iš anksto dėkoju už informaciją 4u.gif
Atsakyti