Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Laimuže, gražūs mezginukai, graži, labai tvarkinga apdaila wub.gif
išsiaiškinom su Freke kas ne taip su mano riberiu, pasirodo su riberiu viskas tvarkoj, o stalas ne specialus, kampais uzapvalintais, ir neišeina kampo nustatyt reikiamo tarp abiejų adatinių, todėl ir nenorėjo megzti sujungus.

Ačiū Frekei už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
as irgi kartais pabruzinu su savo broliuku,dulkes nuvaliusi biggrin.gif lygiaja dali masina,5 plonos pusvilnes gijos,o apdaila letenelem nail.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Oho, merginos kad primezgusios thumbup.gif . Giriu visas iš karto, nes aš su mezgimo mašina taip ir nesusidraugavau. biggrin.gif
Atsakyti
Olaiva, kokia apykakle graži bigsmile.gif
Atsakyti
Olaiva - liuks vaizdas ir spalva thumbup.gif
Atsakyti
aciu.dabar reikis kepuriukus su ausytem ismokti ir tada kojiniu eile...aisku kai visus letenelinisu nebaigtukus uzbaigsiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 11 02, 22:47)
aciu.dabar reikis kepuriukus su ausytem ismokti ir tada kojiniu eile...aisku kai visus letenelinisu nebaigtukus uzbaigsiu  cool.gif

Kojinės mašina? Mokinkimės abi 4u.gif . Kai teta atidavinėjo mašiną, kaip pvz numezgė kojinytę, bet neatsimenu kas ir kaip doh.gif Kaip tas kulnas unsure.gif
Atsakyti
Ačiū visoms, kam patiko mano darbai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Olaiva, dailiai numegzta liemenė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , manau, kad kepuriukus ir kojines bus vieni juokai išmokt mirksiukas.gif

QUOTE(Olaiva @ 2011 11 02, 21:47)
aciu.dabar reikis kepuriukus su ausytem ismokti ir tada kojiniu eile...aisku kai visus letenelinisu nebaigtukus uzbaigsiu  cool.gif

g.gif g.gif g.gif g.gif

Kojines jau buvau berods rodžius kažkada, nieko ten sudėtingo - pats "sunkiausias" darbas apsiskaičiuot teisingai g.gif . Kai bus laisvesnio kada laiko vis noriu raštuotas numegzt ax.gif
Beje, jau ir aiškinomės kaip kojines ir kepures megzt, net su vaizdine medžiaga.
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 09 12, 12:23)
Nu pabandysiu aprašyt  ax.gif

kai jau damezgi atnarą ir dar kažkiek eilių iki kulno, pusė akių išstumi į nedarbinę padėtį, o iš kitų mezgi kulną nebaigtom eilėm, vis po vieną akį išstumiant į nedarbinę padėtį iš kraštų, mezgam taip, kol lieka vidury maždaug trečdalis akių, tada atbulinį veiksmą darom - vis grąžinam po vieną akį į darbinę padėtį, ( tik siūlą tada reik iš apačios užkabint ant šalia esančios adatos, kad nebūtų paskui skylės) kol sugrąžinam visas iš tos vienos pusės - kulnas ir gatavas. Tada vėl mezgam visas adatas - bus padas, o pirštai mezgasi kaip kulnas, tik aš darau priešingoj pusėj. Baigus kelias eiles pramezgu su pagalbiniu siūlu, nes tas atviras akis paskui sulenkus mezginį per pusę susiūnu gražiai, ir tada dar lieka šoninė siūlė ir viskas. Antrą kojinę kai mezgu, tai kulną ir pirštus darau kitoj pusėj.
Na jei kas bus neaišku - klausk  mirksiukas.gif

RADAU thumbup.gif
Kadangi be problemų mezgu kojines rankomis, tai ir čia principai aiškūs. Bandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
O kepuriuko ausytės mezgasi tokiu principu kaip kulnas mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Atėjau pasirodyt - gavau rudens pradžios nuotraukėles wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
kojines kojinem o pirstines esat kas bande megzti? pradzioj kumstines veliau jau pirstuotas?

kokie darbeliai thumbup.gif thumbup.gif giriu visas nes visos sauniai darbuojates o as biski tinginiauju ner upo kazkaip.... upai kur dinges? g.gif
Atsakyti