Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Mitutok @ 2011 10 21, 09:38)
Noriu parodyti savo primityvą, palyginti su jūsiškiais mezginiais. Na, bet čia mano pirmas "gaminys" mezgimo mašina. Tiksliau, dalis jo, nes kraštelius mezgiau virbalais....

Mitutok, labai smagus megztukas, o jei dar ir pirmas blynas tai visai liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O derint mašininį mezgimą su rankiniu geras dalykas, pati taip darau kartais drinks_cheers.gif
QUOTE(kristinkag @ 2011 10 21, 21:34)
Oi merginos koki jusu groziai  mirksiukas.gif  4u.gif  gaila mano fotikas sugedes nelabai galiu parodyt savo pirmuosius darbelius, nera mano toki grazus dar tik mokinuosi klaidu padarau kai kuriuos nemazai poertaisyt reik bet numezgu nesiot galima  ax.gif

Kristinkag, tai gal su telefonu eitų pafotkint - nu smalsu kaip sekasi g.gif

"Išbandžiau" dar vienus meškiukus. Tiesa, tokią perfokortą turiu atliekamą, gal kas norėtų pasikeist į kokią kitą kur neturiu g.gif g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 10 22, 10:24)

Kristinkag, tai gal su telefonu eitų pafotkint - nu smalsu kaip sekasi  g.gif

"Išbandžiau" dar vienus meškiukus. Tiesa, tokią perfokortą turiu atliekamą, gal kas norėtų pasikeist į kokią kitą kur neturiu  g.gif  g.gif

Su telefonu dar blogiau, su kamera jau geresnis vaizdas, parodysiu nors ir su kamera.
O gal ta perfokorta parduot galetumet? neturiu ne vienos o noreciau isbandyti ax.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Stai mano darbeliai, prastokai matosi blush2.gif kepurytei zadejau padaryti bumbuliukus bet niekaip neprisiruosiu ax.gif nera kam mane nufotografuoti tai fotkinau padejus tai nelabai vaizdo yra
Tiesa dar vyrui golfa numezgiau bet jis isvaziavo su ja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 22 spalio 2011 - 11:15
Tokie paprastučiai sarfanai į mokyklą 4u.gif

user posted image
user posted image

Liemenė
user posted image
Atsakyti
Kristinkaq, labai dailūs mezginių krašteliai. Čia rankomis ar mašina? Jei mašina, tai geras akis vis tiek rankiniu būdu daryti reikia?
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2011 10 22, 17:22)
Kristinkaq, labai dailūs mezginių krašteliai. Čia rankomis ar mašina? Jei mašina, tai geras akis vis tiek rankiniu būdu daryti reikia?

Aciu, cia viskas masina rankom visai nedaug darbo, 3akys megztos 1akis praleista ir uzlenktas krastas ir man labai patinka toks krastelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 22 spalio 2011 - 16:36
Sveikutes mezgejeles 4u.gif
Oi kiek dug graziu mezginiuku uzderejo 4u.gif 4u.gif 4u.gif saunuoles visos.

SOS iskilo problema! Mezgant nulaidymai labai patysta( rankoviu iskirpimas, V kaklo iskirpimas). Riberio neturiu, tai surenkant akis i kiekviena aki ar tarpeli ir numezgus apdaila gaunasi "kliosai". Realiai reiktu kazkaip sutraukti, bet renkant kas antra aki labai negraziai gaunasi.

Gal turit koki patarima ar ideju, kaip truputi sutraukti tas vietas?
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2011 10 24, 10:22)
Sveikutes mezgejeles 4u.gif
Oi kiek dug graziu mezginiuku uzderejo 4u.gif  4u.gif  4u.gif  saunuoles visos.

SOS iskilo problema!  Mezgant nulaidymai labai patysta( rankoviu iskirpimas, V kaklo iskirpimas). Riberio neturiu, tai surenkant akis i kiekviena aki ar tarpeli ir numezgus apdaila gaunasi "kliosai". Realiai reiktu kazkaip sutraukti, bet renkant kas antra aki labai negraziai gaunasi.

Gal turit koki patarima ar ideju, kaip truputi sutraukti tas vietas?

man geriausiai kol kas veikia, jei numezgu apdailą atskirai, o po to ją prisiūnu, taip sakykim "apgaubiant" iš abiejų pusių kraščiuką 4u.gif
Atsakyti
labai saunus darbeliai visu 4u.gif 4u.gif

meriser klausimelis tamstelei. o kai mezgi salius dvigubu mezgimu kad ir gera ir bloga puse gerai atrodo tai su riberiu mezgi ar ant vienos adatines? g.gif jei su riberiu tai kokiu principu ten tie siulai dingsta? turiu spalvu keitikli kortas riberines bet man nedaeina kaip ten reik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2011 10 24, 10:53)
labai saunus darbeliai visu 4u.gif  4u.gif

meriser klausimelis tamstelei. o kai mezgi salius dvigubu mezgimu kad ir gera ir bloga puse gerai atrodo tai su riberiu mezgi ar ant vienos adatines? g.gif jei su riberiu tai kokiu principu ten tie siulai dingsta? turiu spalvu keitikli kortas riberines bet man nedaeina kaip ten reik doh.gif

ant vienos... Vadinasi tie raštai "multi colour tuck stitch" - tai mezgi kaip tuck, tik kas kažkelintą eilutę pakeiti siūlą pagrindinėj karietoj, A dėtuvėj. O tie kur tokie visai spalvoti, pvz tas paskutinis įdėtas, tai žinok ten paprastas Fairisle raštas, tik šalis lenktas per pusę ir susiūtas 4u.gif
Atsakyti
aaa supratau. o nebandei spalvoto mezgimo su riberiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2011 10 24, 12:18)
aaa supratau. o nebandei spalvoto mezgimo su riberiu? g.gif

Nea...Nekenčiu riberio tiesą sakant blush2.gif doh.gif krenta man ten viskas nuolat, bėga, pinasi, ai, nemylu schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti