Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

L@imuze, suknyte pasakiska wub.gif . Kaip mezgete nugara? Tas retas rastelis lyg tai masininis g.gif

Merisier, nuostabus mezginiai 4u.gif Salika mezget ant dvieju adatiniu ar jis sulenktas?
Atsakyti
Rodausi dar viena suknele is tos pacios moheriniu serijos:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2011 10 19, 14:58)
na kad nesijaustum vieniša, ir aš įmetu savo porelę darbų
Angoros megztukas mergaitei

Šilkinė krikšto suknutė 3 metukų mergytei ir viskozės megztukas į komplektą

Papildyta:
Dar šito berods nerodžiau - didelis, dvipusis, minkštas

Merisier, kokie faini darbeliai thumbup.gif thumbup.gif , ypač tas baltas megztukas wub.gif wub.gif

QUOTE(mamkaa @ 2011 10 19, 15:44)

L@imuze, juoda suknute  thumbup.gif . Sakykit, kai mezgat megztukus vaikams ir kai numezgat ta stulpeline dali dadedat akiu mezgant tolaiu ar ne. ne snuotraukoje taip atrodo kad gerokai meziau akiu buna stulpelyje.

Ir tikrai "NEUZKNISOT" smile.gif_

Mamkaa, ačiukas 4u.gif 4u.gif , kūninei daliai nedadedu, o atrodo taip, kadangi atnarą mezgu čiut tankiau ir šiaip ji "sutrauktai" atrodo visad.
QUOTE(Merisier @ 2011 10 20, 07:20)
Aačiū 4u.gif

Laimuže, tai va kaip ta nugara sujungta trikampiu atrodo, kaip kad man rekomendavau krikštynų suknutę megzt thumbup.gif aš taip ir nesugebėjau blush2.gif

Merisier, papraščiausiai manau pritrūkai laiko išmąstyt drinks_cheers.gif
QUOTE(akirera @ 2011 10 20, 08:44)
L@imuze, suknyte pasakiska  wub.gif . Kaip mezgete nugara? Tas retas rastelis lyg tai masininis  g.gif

Akirera, 4u.gif 4u.gif , nugaros raštelis nertas vąšeliu ax.gif

QUOTE(akirera @ 2011 10 20, 09:00)

Akirera, nu jau taip kruopščiai numegzta suknutė, kad gražu žiūrėt thumbup.gif thumbup.gif Kiek siūliukų sunaudoji maždaug g.gif
Atsakyti

L@imuže, Akirera, Merisier, Amanita - labai dailūs Jūsų darbai thumbup.gif , gražūs, kruopštūs. Didelis malonumas į juos akis paganyti bigsmile.gif ...Platinat mezgimo ''bacilą'', pasidairiau čia ir ''užsikrėčiau'' doh.gif , eisiu siūlų ieškoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2011 10 20, 09:44)
Merisier, nuostabus mezginiai  4u.gif Salika mezget ant dvieju adatiniu ar jis sulenktas?

Ačiū 4u.gif
Sulenktas per pusę ir kraštai siūti 4u.gif

QUOTE(akirera @ 2011 10 20, 10:00)
user posted image

Nuostabi wub.gif O tau nesivelia ant adatų?

QUOTE(vince0405 @ 2011 10 20, 10:30)
L@imuže, Akirera, Merisier, Amanita - labai dailūs Jūsų darbai  thumbup.gif , gražūs, kruopštūs. Didelis malonumas į juos akis paganyti  bigsmile.gif ...Platinat mezgimo ''bacilą'', pasidairiau čia ir ''užsikrėčiau''  doh.gif , eisiu siūlų ieškoti  ax.gif

Merci 4u.gif
Beje, nepamenu, ar sakiau - Vilniuj radau dvi vietas siūlams:
1. pas tokią Agnę, pašilaičiuose. Matkiukas 5-6 lt, tikrai apsimoka, ypač geresnius siūlus perkant;
2. sostinės turgus. Mano šilkas krikšto sukniai gariūnuose kainavo po 9 atrodo, čia po 6. Nebrangu tikrai ten, o siūlai geri.

Va, gal kam pravers 4u.gif
Atsakyti
L@imuze, aciukas wub.gif . As siuliukus moherinius perku pas platintoja, siai suknelei pirkau 200 g, bet dar nemazai atliko, isejo gal kokie 170g.

Merisier, aciu labai 4u.gif . Mezgimas truputeli sudetingesnis, siuliukai labai ploni, bet nepasakyciau, kad veliasi, plaukas neilgas. Bandziau megzti su siulais ilgu plauku - neimanoma, sulanksciau adatas.
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2011 10 20, 10:00)

Elegantiška wub.gif
O kokie čia siūliukai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 10 20, 15:28)
Elegantiška wub.gif
O kokie čia siūliukai? g.gif

Aciu smile.gif . Siuliukai - italiska mohera
Atsakyti
Noriu parodyti savo primityvą, palyginti su jūsiškiais mezginiais. Na, bet čia mano pirmas "gaminys" mezgimo mašina. Tiksliau, dalis jo, nes kraštelius mezgiau virbalais....

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitutok: 21 spalio 2011 - 09:39
Mitutok, grazus darbas, tokia rudeniska spalva thumbup.gif thumbup.gif
Jei gerai suprantu tai numezgete masina sali ir susiuvote rankoves, o po to apmezgete stulpeliais?
Atsakyti
mamkaa, būtet taip ir dariau smile.gif Ir ačiū už gerą žodį.
Atsakyti
Oi merginos koki jusu groziai mirksiukas.gif 4u.gif gaila mano fotikas sugedes nelabai galiu parodyt savo pirmuosius darbelius, nera mano toki grazus dar tik mokinuosi klaidu padarau kai kuriuos nemazai poertaisyt reik bet numezgu nesiot galima ax.gif
Atsakyti