L@imuze, suknyte pasakiska . Kaip mezgete nugara? Tas retas rastelis lyg tai masininis
Merisier, nuostabus mezginiai Salika mezget ant dvieju adatiniu ar jis sulenktas?
QUOTE(Merisier @ 2011 10 19, 14:58)
na kad nesijaustum vieniša, ir aš įmetu savo porelę darbų
Angoros megztukas mergaitei
Šilkinė krikšto suknutė 3 metukų mergytei ir viskozės megztukas į komplektą
Papildyta:
Dar šito berods nerodžiau - didelis, dvipusis, minkštas
Angoros megztukas mergaitei
Šilkinė krikšto suknutė 3 metukų mergytei ir viskozės megztukas į komplektą
Papildyta:
Dar šito berods nerodžiau - didelis, dvipusis, minkštas
Merisier, kokie faini darbeliai , ypač tas baltas megztukas
QUOTE(mamkaa @ 2011 10 19, 15:44)
L@imuze, juoda suknute . Sakykit, kai mezgat megztukus vaikams ir kai numezgat ta stulpeline dali dadedat akiu mezgant tolaiu ar ne. ne snuotraukoje taip atrodo kad gerokai meziau akiu buna stulpelyje.
Ir tikrai "NEUZKNISOT" _
Mamkaa, ačiukas , kūninei daliai nedadedu, o atrodo taip, kadangi atnarą mezgu čiut tankiau ir šiaip ji "sutrauktai" atrodo visad.
QUOTE(Merisier @ 2011 10 20, 07:20)
Aačiū
Laimuže, tai va kaip ta nugara sujungta trikampiu atrodo, kaip kad man rekomendavau krikštynų suknutę megzt aš taip ir nesugebėjau
Laimuže, tai va kaip ta nugara sujungta trikampiu atrodo, kaip kad man rekomendavau krikštynų suknutę megzt aš taip ir nesugebėjau
Merisier, papraščiausiai manau pritrūkai laiko išmąstyt
QUOTE(akirera @ 2011 10 20, 08:44)
L@imuze, suknyte pasakiska . Kaip mezgete nugara? Tas retas rastelis lyg tai masininis
Akirera, , nugaros raštelis nertas vąšeliu
QUOTE(akirera @ 2011 10 20, 09:00)
Rodausi dar viena suknele is tos pacios moheriniu serijos:
Akirera, nu jau taip kruopščiai numegzta suknutė, kad gražu žiūrėt Kiek siūliukų sunaudoji maždaug
L@imuže, Akirera, Merisier, Amanita - labai dailūs Jūsų darbai , gražūs, kruopštūs. Didelis malonumas į juos akis paganyti ...Platinat mezgimo ''bacilą'', pasidairiau čia ir ''užsikrėčiau'' , eisiu siūlų ieškoti
QUOTE(akirera @ 2011 10 20, 09:44)
Merisier, nuostabus mezginiai Salika mezget ant dvieju adatiniu ar jis sulenktas?
Ačiū
Sulenktas per pusę ir kraštai siūti
QUOTE(akirera @ 2011 10 20, 10:00)
Nuostabi O tau nesivelia ant adatų?
QUOTE(vince0405 @ 2011 10 20, 10:30)
L@imuže, Akirera, Merisier, Amanita - labai dailūs Jūsų darbai , gražūs, kruopštūs. Didelis malonumas į juos akis paganyti ...Platinat mezgimo ''bacilą'', pasidairiau čia ir ''užsikrėčiau'' , eisiu siūlų ieškoti
Merci
Beje, nepamenu, ar sakiau - Vilniuj radau dvi vietas siūlams:
1. pas tokią Agnę, pašilaičiuose. Matkiukas 5-6 lt, tikrai apsimoka, ypač geresnius siūlus perkant;
2. sostinės turgus. Mano šilkas krikšto sukniai gariūnuose kainavo po 9 atrodo, čia po 6. Nebrangu tikrai ten, o siūlai geri.
Va, gal kam pravers
L@imuze, aciukas . As siuliukus moherinius perku pas platintoja, siai suknelei pirkau 200 g, bet dar nemazai atliko, isejo gal kokie 170g.
Merisier, aciu labai . Mezgimas truputeli sudetingesnis, siuliukai labai ploni, bet nepasakyciau, kad veliasi, plaukas neilgas. Bandziau megzti su siulais ilgu plauku - neimanoma, sulanksciau adatas.
Merisier, aciu labai . Mezgimas truputeli sudetingesnis, siuliukai labai ploni, bet nepasakyciau, kad veliasi, plaukas neilgas. Bandziau megzti su siulais ilgu plauku - neimanoma, sulanksciau adatas.
QUOTE(akirera @ 2011 10 20, 10:00)
Elegantiška
O kokie čia siūliukai?
QUOTE(diasaja @ 2011 10 20, 15:28)
Aciu . Siuliukai - italiska mohera
Noriu parodyti savo primityvą, palyginti su jūsiškiais mezginiais. Na, bet čia mano pirmas "gaminys" mezgimo mašina. Tiksliau, dalis jo, nes kraštelius mezgiau virbalais....
Mitutok, grazus darbas, tokia rudeniska spalva
Jei gerai suprantu tai numezgete masina sali ir susiuvote rankoves, o po to apmezgete stulpeliais?
Jei gerai suprantu tai numezgete masina sali ir susiuvote rankoves, o po to apmezgete stulpeliais?
mamkaa, būtet taip ir dariau Ir ačiū už gerą žodį.
Oi merginos koki jusu groziai gaila mano fotikas sugedes nelabai galiu parodyt savo pirmuosius darbelius, nera mano toki grazus dar tik mokinuosi klaidu padarau kai kuriuos nemazai poertaisyt reik bet numezgu nesiot galima