Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(akirera @ 2011 10 13, 13:55)
Une, kaip atsisiusti ta programele, kuria esi imetusi 20-ame puslapyje. Man nepavyksta  g.gif

parasciau butu zinutes numeri parasyt, arba nuoroda i ta zinute, nes pas mane kolkas tik 11 puslapis ir ju buna 15:)
Atsakyti
pas mane 36 is 50 biggrin.gif
Atsakyti
akirera, jau neatsimenu kaip ten...reikia paziuret... tikrai parasyk zinutes numeri, nes pas mane irgi tik 15 max puslapiu buna... uztruks , kol surasiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2011 10 13, 19:20)
akirera, jau neatsimenu kaip ten...reikia paziuret... tikrai parasyk zinutes numeri, nes pas mane irgi tik 15 max puslapiu buna... uztruks , kol surasiu  4u.gif

http://www.supermama...?...&p=49759829
Atsakyti
pirmajam puslapyje, kai atidarote nuoroda pacioj apacioj renkates "free trial"
sekanciam puslapyje, jei gerai atsimenu-rinkausi sias dvi programas g.gif
taciau paciam puslapyje raso, kad geriausia naudoti IE narsykle, su firefox gali buti nesklandumu.
user posted image
Atsakyti
Merginos, aciu labai. Pavyko atsisiusti programele, bet neleidzia ja naudotis. Raso, kad nezinomas leidejas verysad.gif
Atsakyti
akirera, tada pabandyk dar parsisiust viena is "instaliation guide" tinkanti tavo windowsams, gal pades instaliuot wink.gif
Atsakyti
Merginos, bandau prisijaukinti senutėlę TOYOTA. Mezgant vis nušoka kokios 4 pirmos akys. Bandžiau pareguliuoti tankumą, kabinti įvairiose vietose svarelius ir t.t. Kelias eiles pamezga normaliai ir vėl nušoka. Dabar pamezgiau kitais siūlais, lyg ir nenušokinėja. Ar gali tai priklausyti nuo siūlo? Ar čia tik sutapimas? Ar jums, patyrusioms, būna, kad akys nušoka nuo adatų?
Atsakyti
http://diananatters....or-printer.html
Atsakyti
Aš vis nežmogiškai -- jei jau išsidirbinėt, tai iki galo.
Kadangi visi sako, kad rankom "kaip mašina" mezgu, tai nutariau pakombinuot.
Priekis -- visas rankom, visur kitur -- apačioj pynės rankom, o toliau -- mašina. Aš esminio skirtumo tarp mezgimo nematau net ir ne nuotraukoj biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2011 10 16, 19:20)
Aš vis nežmogiškai -- jei jau išsidirbinėt, tai iki galo.
Kadangi visi sako, kad rankom "kaip mašina" mezgu, tai nutariau pakombinuot.
Priekis -- visas rankom, visur kitur -- apačioj pynės rankom, o toliau -- mašina. Aš esminio skirtumo tarp mezgimo nematau net ir ne nuotraukoj biggrin.gif

Jazau kaip gražiai thumbup.gif man aplamai patinka, kai žmonės bando improvizuoti, sėkmės ir toliau wub.gif
Atsakyti
Amanita, dailus megztukėlis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O čia manoji tunikos - suknelės "versija" ax.gif blush2.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti