Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(kristinkag @ 2011 10 06, 16:41)
Merginos, nepasiklausiau anksciau kaip jus siaurinat rankoves galvos virsu?  4u.gif  Vis mezgant kyla daug klausimu

va cia siam video mezga rankove megztiniui, gal pagelbes jums.
http://www.youtube.c...C750A02ACA37956

Kai perziurejau lyg ir aisku, bet............, kai pradesiu megzti bus daug klausimu smile.gif
Atsakyti
as siaurinu nebepamenu bet man rodos ir priekyje ir nugaroj daznai tik krastines akis sumezgu bet jai norejosi graziai tai dariau ala isiuva.

http://2.bp.blogspot...Picture 037.jpg

kazkur dvidesimt akiu perkelinejau bet ten greit ejosi
Atsakyti
Aciu, Freke, uz ats. Gana ta kava gerti, jau antra puoda maukiu, einu dirbt (ardyti ir megzti is naujo).
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 10 07, 07:29)
Visi klausimai kyla jau bemezgant arba nakti kaip man  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Vakar nusmezgiau megztukui nugara ir nakti prabudusi prisiminiau, kad nesusiaurinai ties liemeniu. Ir iskart iskilo toks klausimas, kaip iliemenuoti graziai, ar nuo krastu po kelias akis, ar ties nugaros viduriu akis sumegzti po dvi, bet po to tektu visas likusias ranka su dekeriu perkelti  g.gif  g.gif  g.gif

Geriu kava, vaisinu ir jus user posted image, ir einu ardyti nugaros, uoj kaip nemegstu ardymo, bet ka padarysi jei pati ziopla.

O man mezgant mezgimo masina ardymas visai nieko tai ne rankom numezgus pamatai kad kazka pamirsai ir vos ne visa nuardyt reik doh.gif ardydavau bet siutas imdavo gun_bandana.gif o dabar nieko, zinau kad greitai numegsiu.
Aciu uz kavute, o dar kad pyragiuka ar saldainiu prie kavos bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(mamkaa @ 2011 10 07, 08:24)
va cia siam video mezga rankove megztiniui, gal pagelbes jums.
http://www.youtube.c...C750A02ACA37956

Kai perziurejau lyg ir aisku, bet............, kai pradesiu megzti bus daug klausimu smile.gif

Anglu nesuprantu, man ten visai neaisku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 07 spalio 2011 - 10:01
Sveikutes, gal asakytumet kaip man padaryti toki patraukima kur po krutine g.gif , kiek iziuriu tai akiu nenuimta, nesusiaurinta g.gif
user posted image
Ir cia papuosimas man patiko tik kaip ta juostele cia padaryta, cia su adata isiuvineta gal g.gif
user posted image
ACIU uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 07 spalio 2011 - 10:37
QUOTE(simbarela @ 2011 10 07, 10:35)
Sveikutes, gal asakytumet kaip man padaryti toki patraukima kur po krutine  g.gif , liek iziuriu tai akiu nenuimta, nesusiaurinta  g.gif
Ir cia papuosimas man patiko tik kaip ta juostele cia padaryta, cia su adata isiuvineta gal  g.gif
ACIU uz atsakymus  4u.gif

as daryciau taip:
megzciau nuo apacios suknyte(ripsu apdaila butu jau rankom,pabaigoj,kiek iziuriu lens.gif ),pamezgusi iki tos suraukimo vietos,per pati viduri sukelciau akis po 2 tarkim ,kokios 10 vietu,tai is 20 akiu pasidarytu 10.tada sonines akis perkelciau arciau,kad butu viena prie kitos.ir tada jau megzciau i virsu.sonuose pamazetu adatu darbiniu wink.gif nzn ar aiskiai parasiau doh.gif

o ten siuvineta gal taip:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 10 07, 10:40)
as daryciau taip:
megzciau nuo apacios suknyte(ripsu apdaila butu jau rankom,pabaigoj,kiek iziuriu  lens.gif ),pamezgusi iki tos suraukimo vietos,per pati viduri sukelciau akis po 2 tarkim ,kokios 10 vietu,tai is 20 akiu pasidarytu 10.tada sonines akis perkelciau arciau,kad butu viena prie kitos.ir tada jau megzciau i virsu.sonuose pamazetu adatu darbiniu wink.gif nzn ar aiskiai parasiau doh.gif

as esu tokia maza suknyte mezgus lygiai taip kaip aprasei-irgi gavosi toks paraukimukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2011 10 07, 10:43)
as esu tokia maza suknyte mezgus lygiai taip kaip aprasei-irgi gavosi toks paraukimukas  smile.gif

tada gerai cool.gif as irgi tik mazom suknytem taip esu dariusi
Atsakyti
Nesekasis man su tuo megztuku. Antra karta nusimezgiau nugara,
prisismaigsciau prie lovos, kad nesisusktu ir is medziagos isikirpau
tokia iskarpa, pasidaraiu ir priekiniu daliu iskarpas is medziagos,
susisiuvau. ir ka pasirengiu ir netinka, truputi per daug iliemenavau,
o ties pazastim kazkaip traukia. ir ka isardziau vel user posted image
Visai nuotaika nukrito, mesiu visus darbus, ir imsiuosiis naujo pirmadieni,
gal kokiu geru minciu per savaitgali ateis.

Eisiu pastudijuoti ta skaiciuokle, kur kazkuri cia buvote idejusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 07 spalio 2011 - 14:58
QUOTE(juoksana @ 2011 10 05, 13:45)
klausimas visoms sios temos mezgejelems: kas jus ismoke megzt mezgimo masina?  g.gif
ar imanoma savarankiskai, be kitu pagalbos ismokti tokius nuostabius drabuzius megzti?

Kuku:)
As pati ismokau. Tada internete dar nebuvo jokiu pamokeliu.Bandziau, lauziau, ardziau, sifravau knygas...O pradejau pries 5 metus smile.gif
Atsakyti
Aciu Olaiva uz aprasyma paraukimo, o cia mano pabandymas vakar dienos ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2011 10 08, 12:12)

grazu, simbarela...o dar tokios rudeniskos spalvos... thumbup.gif
Atsakyti