Nelabai gaudaus tuose dydžiuose tiksliai , bet va šitos merginos tokie matmenys pagrindiniai - 101 - 79 - 97 cm
o kas per siūlai ?
mano siulai, plonyte vilna su trupuciu kasmyro, bent jau taip sake ta moteriske , pas kuria pirkau, kazkokie nelegalai tie siulai, nei etikeciu nei metrazo, tokiom babinom parsiduoda po puse kg ir po kg.
Sakiau megziu is triju siuliuku, kai visus tris sudedu, tai gaunasi truputi storesni , o gal netgi tokie patys kaip angora2.
Kokiu tankumu mezgete?
Sakiau megziu is triju siuliuku, kai visus tris sudedu, tai gaunasi truputi storesni , o gal netgi tokie patys kaip angora2.
Kokiu tankumu mezgete?
7 tankumu
Iš trijų siūlų tik kaip angora 2 gaunasi ar vienas toks ?
Iš trijų siūlų tik kaip angora 2 gaunasi ar vienas toks ?
ot varna pamirsau foto siulu ideti
is triju siuluku gaunasi kaip angora2.
Noriu skaisciai ryskaus megztuko ant juodo aptempto golfo.
is triju siuluku gaunasi kaip angora2.
Noriu skaisciai ryskaus megztuko ant juodo aptempto golfo.
tai gal tada is 4 siulukiu megzti
Bet tai kad jau susisukau i tris mini babinas .
Beje kiek sumezget gramu, as turiu 600 g. ar uzteks?
Jazau, kiek graziu siulu turite, L@imuže Kiek kainuoja vernito pusvilne? ir po kiek babinose buna?
Bet tai kad jau susisukau i tris mini babinas .
Beje kiek sumezget gramu, as turiu 600 g. ar uzteks?
Jazau, kiek graziu siulu turite, L@imuže Kiek kainuoja vernito pusvilne? ir po kiek babinose buna?
Sumezgiau 600 g, tai gal tada ir mėgink iš 3 , bet tankiau, kad nebūtų visai retas. O Marijampolėk dar ne tokių spalvų būna, tik gaila, kad tolokai yra ir tenka kartais "aklai" užsakinėt. Kainuoja kažkur apie 40 Lt/kg. Babinos pagrinde būna kilograminės arba iki 1,2 kg - didesnių nepkaliuvo bent man .
QUOTE(L@imužė @ 2011 10 04, 23:10)
Smilte1212,
Sicilija, o neina išsivežt kartu , kažkam pasiseks įsigyti gerą daiktą
Sicilija, o neina išsivežt kartu , kažkam pasiseks įsigyti gerą daiktą
na nelabai kadangi viena su vaikuciu esu, ir dabar gryzau tik tam kad viska isparduot ir buta ir automobili ir mezgimo masinas ir vel atgal i londona, kad nieko cia nebelaikyti, brangus malonumas islaikyti viska
QUOTE(sicillija @ 2011 10 06, 15:36)
na nelabai kadangi viena su vaikuciu esu, ir dabar gryzau tik tam kad viska isparduot ir buta ir automobili ir mezgimo masinas ir vel atgal i londona, kad nieko cia nebelaikyti, brangus malonumas islaikyti viska
i mikriuka koki isidekit. geras daiktas sitiek priedu.... nebent su pinigais striuka....
Merginos, nepasiklausiau anksciau kaip jus siaurinat rankoves galvos virsu? Vis mezgant kyla daug klausimu
Visi klausimai kyla jau bemezgant arba nakti kaip man
Vakar nusmezgiau megztukui nugara ir nakti prabudusi prisiminiau, kad nesusiaurinai ties liemeniu. Ir iskart iskilo toks klausimas, kaip iliemenuoti graziai, ar nuo krastu po kelias akis, ar ties nugaros viduriu akis sumegzti po dvi, bet po to tektu visas likusias ranka su dekeriu perkelti
Geriu kava, vaisinu ir jus , ir einu ardyti nugaros, uoj kaip nemegstu ardymo, bet ka padarysi jei pati ziopla.
Vakar nusmezgiau megztukui nugara ir nakti prabudusi prisiminiau, kad nesusiaurinai ties liemeniu. Ir iskart iskilo toks klausimas, kaip iliemenuoti graziai, ar nuo krastu po kelias akis, ar ties nugaros viduriu akis sumegzti po dvi, bet po to tektu visas likusias ranka su dekeriu perkelti
Geriu kava, vaisinu ir jus , ir einu ardyti nugaros, uoj kaip nemegstu ardymo, bet ka padarysi jei pati ziopla.
ir dar iskilo toks klausimas. iliemenuoti reikia ir priekines megztuko dalis?