QUOTE(akirera @ 2011 10 05, 08:47)
L@imuze, jusu visus vaikiskus mezginius pasiimciau ir mano vaikas linksmai sau straksetu i darzeli . Labai grazus darbai.
Ačiū, Akirera
QUOTE(Freke @ 2011 10 05, 11:19)
Freke, nu liuksusinė skara, jau ir man ko gero tokios prisireikė, kaip tik turiu vieną matkelį angoros 2 siūliukų - ar užteks ??????
QUOTE(juoksana @ 2011 10 05, 12:45)
klausimas visoms sios temos mezgejelems: kas jus ismoke megzt mezgimo masina?
ar imanoma savarankiskai, be kitu pagalbos ismokti tokius nuostabius drabuzius megzti?
ar imanoma savarankiskai, be kitu pagalbos ismokti tokius nuostabius drabuzius megzti?
Juoksana, kai labai labai nori - tai viskas įmanoma Aš irgi savamokslė ir lig šiol dar mokinuos vis
QUOTE(kristinkag @ 2011 10 05, 19:18)
Merginos kiek cm darot vyrisko golfo rankoves galva? pas mane rankoves isema 25cm?
Ir kas kiek eiliu pridedat akiu mezgant is vidutinio storio siulu(ne visai plonu)?
Ir kas kiek eiliu pridedat akiu mezgant is vidutinio storio siulu(ne visai plonu)?
Kristinkag, na jei moteriškiniam galvutė 15 cm, tai vyriškiniam gal maždaug 18 turėtų būti O neturi kokio gatavo megztuko pamatuot ?
O dėl akių pridėjimo tai Frekė beveik viską teisingai surašė, tik užmiršo akių skaičių iš 2 padalint, juk iškart dvi akys užsideda , tai gautūsi maždaug kas 5 eilės tavo atveju. Nors jau turbūt pavėluotai viską rašau
QUOTE(juoksana @ 2011 10 06, 07:08)
nuoširdus ačiū visoms mezgejelems, pasidalijusioms patirtimi, tikiuosi, kad ir aš prisijungsiu į jūsų draugišką būrį
Labai smagu, kad didėja būrelis
Na ir paskutinis mano darbelis, numegztas jau anksčiau, tik vakar užbaigiau užsegimą