Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(akirera @ 2011 10 05, 08:47)
L@imuze, jusu visus vaikiskus mezginius pasiimciau ir mano vaikas linksmai sau straksetu i darzeli  thumbup.gif . Labai grazus darbai.

Ačiū, Akirera 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Freke @ 2011 10 05, 11:19)
pasigirsiu ir cia ax.gif

angora2 siulas motyvas echo flower ax.gif

Freke, nu liuksusinė skara, jau ir man ko gero tokios prisireikė, kaip tik turiu vieną matkelį angoros 2 siūliukų - ar užteks ??????

QUOTE(juoksana @ 2011 10 05, 12:45)
klausimas visoms sios temos mezgejelems: kas jus ismoke megzt mezgimo masina?  g.gif
ar imanoma savarankiskai, be kitu pagalbos ismokti tokius nuostabius drabuzius megzti?

Juoksana, kai labai labai nori - tai viskas įmanoma drinks_cheers.gif Aš irgi savamokslė ir lig šiol dar mokinuos vis blush2.gif

QUOTE(kristinkag @ 2011 10 05, 19:18)
Merginos kiek cm darot vyrisko golfo rankoves galva? pas mane rankoves isema 25cm?
Ir kas kiek eiliu pridedat akiu mezgant is vidutinio storio siulu(ne visai plonu)?

Kristinkag, na jei moteriškiniam galvutė 15 cm, tai vyriškiniam gal maždaug 18 turėtų būti g.gif O neturi kokio gatavo megztuko pamatuot ?
O dėl akių pridėjimo tai Frekė beveik viską teisingai surašė, tik užmiršo akių skaičių iš 2 padalint, juk iškart dvi akys užsideda , tai gautūsi maždaug kas 5 eilės tavo atveju. Nors jau turbūt pavėluotai viską rašau blush2.gif

QUOTE(juoksana @ 2011 10 06, 07:08)
nuoširdus ačiū visoms mezgejelems, pasidalijusioms patirtimi, tikiuosi, kad ir aš prisijungsiu į jūsų draugišką būrį gathering.gif

Labai smagu, kad didėja būrelis drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Na ir paskutinis mano darbelis, numegztas jau anksčiau, tik vakar užbaigiau užsegimą ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(une @ 2011 10 06, 08:02)
Freke, jau isemei skara? ar tik as eilini karta nematau...?  unsure.gif

nea vis dar kaba matyt tas variantas: eilini karta hihihi.gif pabandyk cia http://mano-kuryba.b.../10/skara2.html mirksiukas.gif

QUOTE(L@imužė @ 2011 10 06, 09:16)
Freke, nu liuksusinė skara, jau ir man ko gero tokios prisireikė, kaip tik turiu vieną matkelį angoros 2 siūliukų - ar užteks ??????

lygiai 56g tai uzteks mirksiukas.gif ir dar liks biggrin.gif

grazus megztukas wub.gif
Atsakyti
L@imuže wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif . mielai toki i savo sipnta priimciau ax.gif ax.gif

Freke, tik dabar pamaciau, kad jusu manekenas lempa smile.gif, anksciau buvote idejusi salio foto, tai tada pagalvojau, koks idomus menekenas, o cia lempa, na isradingumas jusu thumbup.gif
va as pie sita foto, dabar kai zinau, kas per daiktas, tai matosi, kad lempa, o tada neiziurejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 06 spalio 2011 - 08:32
QUOTE(mamkaa @ 2011 10 06, 09:30)

Freke, tik dabar pamaciau, kad jusu manekenas lempa smile.gif, anksciau buvote idejusi salio foto, tai tada pagalvojau, koks idomus menekenas, o cia lempa, na isradingumas jusu  thumbup.gif
va as pie sita foto, dabar kai zinau, kas per daiktas, tai matosi, kad lempa, o tada neiziurejau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aha su situ saliu ir atradau tos lempos tikraji pasaukima lotuliukas.gif lotuliukas.gif paskui buvau ir baltinukais apredziusi kad elegant atrodytu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu o ka daryt kai manekeno neturi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2011 10 06, 08:24)
nea vis dar kaba matyt tas variantas: eilini karta hihihi.gif pabandyk cia http://mano-kuryba.b.../10/skara2.html mirksiukas.gif
lygiai 56g tai uzteks mirksiukas.gif ir dar liks biggrin.gif

grazus megztukas wub.gif

super !labai subtilus darbelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 10 06, 09:16)
Kristinkag, na jei moteriškiniam galvutė 15 cm, tai vyriškiniam gal maždaug 18 turėtų būti  g.gif O neturi kokio gatavo megztuko pamatuot ?
O dėl akių pridėjimo tai Frekė beveik viską teisingai surašė, tik užmiršo akių skaičių iš 2 padalint, juk iškart dvi akys užsideda , tai gautūsi maždaug kas 5 eilės tavo atveju. Nors jau turbūt pavėluotai viską rašau  blush2.gif

Aciu kad pasaket pasidalinsiu per puse buciau net nepagalvojus, nepaveluotai vakar dar nemezgiau rankoviu, siandien pradesiu. O gatavo tinkamo pamatavimui nera, radau schemas kazkur vyrisko megztinio tai galvute 12,5 cm tai turbut bus mazoka gal mazesniam vyrui o maniskis tai nemenkas kaip ir as lotuliukas.gif
Labai grazus jusu megztinis kaip visada thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2011 10 03, 22:57)
pamegink uzbaiginedama akis ne pries tuos kablius nukelineti, o uz ju, ta prasme kaipo juos apsukti, na velniava, kaip cia dabar paaiskinus  doh.gif einu gal paveiksleli internete rasiu.

stai radau: http://www.youtube.c...h?v=lr6or8P5k9M

Labai gera nuoroda aciu 4u.gif tik as akis nukeliu pries juos, o siula apsuku apie juos irgi labai gerai gaunas dabar taip ir uzbaiginesiu labai geras budas aciu dar karta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 06 spalio 2011 - 11:16
vel as su savo kepure biggrin.gif

klausimas:

ka daryti su adatomis isstumtomis ir priekine nedarbine pozicija kai numezgu ausytes?noriu toliau megzt per visa ilgi, bet juk siuliukai nusmunka nuo adatu.video ziurejau ir neisziurejau ax.gif bandysiu atgal dekeriu sukabint, bet baisiai ilgai gaunas?gal yra kitas budas?
Atsakyti
QUOTE(flamencita @ 2011 10 06, 12:32)

klausimas:

ka daryti su adatomis isstumtomis ir priekine nedarbine pozicija kai numezgu ausytes?noriu toliau megzt per visa ilgi, bet juk siuliukai nusmunka nuo adatu.video ziurejau ir neisziurejau ax.gif bandysiu atgal dekeriu sukabint, bet baisiai ilgai gaunas?gal yra kitas budas?

Jas reik sustumti iki atidarytu kabliuku kad neuzsidarytu jie ir megzti toliau jas tada ismezga, aisku jei gerai supratau klausima
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 10 06, 12:51)
Jas reik sustumti iki atidarytu kabliuku kad neuzsidarytu jie ir megzti toliau jas tada ismezga, aisku jei gerai supratau klausima

einu bandyt.aciu aciuks.gif
Atsakyti
L@imuže, vis pagriztu jusu megztuko paziureti, ir kuo daugiau ziuriu tuo labiau kazko panasaus noriu.
Sakykit kiek akiu dejote nugarai, priekio dalim ir rankovem (zinau, kad sakysit cia kiekvienai savaip, reikia matuoti, siulo stori ziureti,bet ...) ? ar iliemenavote kazkiek megztuka?
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2011 10 06, 08:24)
grazus megztukas wub.gif

Ačiū, Freke 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(mamkaa @ 2011 10 06, 08:30)
L@imuže  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif . mielai toki i savo sipnta priimciau  ax.gif  ax.gif

Mamkaa, nepavyks kad ir kaip norėtum - iškeliavo megztukas į Airiją lotuliukas.gif

QUOTE(flamencita @ 2011 10 06, 11:32)

klausimas:

Flamencita, jei teisingai supratau klausimą, tai praktiškai tereik tik atjungt dalinio mezgimo "knopkę" ir megzt toliau ax.gif

QUOTE(mamkaa @ 2011 10 06, 13:02)
L@imuže, vis pagriztu jusu megztuko paziureti, ir kuo daugiau ziuriu tuo labiau kazko panasaus noriu.
Sakykit kiek akiu dejote nugarai, priekio dalim ir rankovem (zinau, kad sakysit cia kiekvienai savaip, reikia matuoti, siulo stori ziureti,bet ...) ? ar iliemenavote kazkiek megztuka?

Mamkaa, tai kad visai parastas tas megztukas, megztas lygiuoju mezgimu. Mezgiau iš Vernito babininės pusvilnės 5 siūliukų. Įliemenuotas gerokai pagal figūrą.Rankovės megztos tiesios ( t.y. dėjau tiek akių, kiek reik ties pažastim jau kad būtų ) 84 akys viso. Nugarai dėjau 128 akis ( ties liemeniu beliko 108 akys ). Užsegimas numegztas atskirai ir primegzta.
Atsakyti
mano 40 dydis, tai pagal mano paskaiciavima, toki siula koki turiu reiketu deti 144 akis. kazkaip man atrodo daug g.gif nenoriu kad butu platus megztukas, noriu tokio, patraukliai prigludusio.
Ot isisvajojo boba, aniaaaaaa?
Papildyta:
QUOTE(L@imužė @ 2011 10 06, 12:13)

Mamkaa, tai kad visai parastas tas megztukas, megztas lygiuoju mezgimu. Mezgiau iš Vernito babininės pusvilnės 5 siūliukų. Įliemenuotas gerokai pagal figūrą.Rankovės megztos tiesios ( t.y. dėjau tiek akių, kiek reik ties pažastim jau kad būtų ) 84 akys viso. Nugarai dėjau 128 akis ( ties liemeniu beliko 108 akys ). Užsegimas numegztas atskirai ir primegzta.

Tai vat, kad visas grozis paprastume, niu patinka man tokie be pribumbasu.
Atsakyti