Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(juoksana @ 2011 10 05, 13:45)
klausimas visoms sios temos mezgejelems: kas jus ismoke megzt mezgimo masina?  g.gif
ar imanoma savarankiskai, be kitu pagalbos ismokti tokius nuostabius drabuzius megzti?

As ismokau pati skaitydama ir ziuredama internete informacija, tik techniniais klausimais is pradziu reikejo pagalbos (ir ka tik mirksiukas.gif ), o tokiu groziu ismokstama su laiku prisirinkus internete ideju, (nes as niekad nemezgu tiksliai pagal schema ir paveiksliuka, man visos tos nuotraukos ir schemos tik idejom).
Tiesa, dar video pamirsau pamineti, as galima sakyti is video ir ismokau megzti, o adatu dar kolkas nesulauziau (siandien nuimdama nuo mezgusiu adatu karieta viena perkeliau i kitos vieta bet viskas baigesi laimingai net nesulanksciau)
Laukiam kitu mamyciu pasisakymu bigsmile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2011 10 05, 13:53)
jei masina spyriojasi viena populiariausiu priezasciu yra tepalu trukumas wink.gif taip kad vyras reciau kerpas nei tu imk tepala pas save lotuliukas.gif

Nusipirksiu sau tepalu kad tureciau ir nereiks is vyro imt, nes pasji tai miniatiurinis buteliukas kazin ar 10ml jame telpa doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 05 spalio 2011 - 12:58
liuksiška Frekės skara, ir aš tokios noriu wub.gif
Atsakyti
Freke, kokia skrara grazi, vat visas grozis paprastume, be jokiu pribumbasu, tiesiog lygiu rastu ir apmegzta, paprasta, bet labai labai grazu.

Gal galima foto kitokia, na kad matytusi kokio ji dydzio yra. Galvoju g.gif g.gif g.gif gal man tokios reiketu, tik tiek kad angora 2 man kanda verysad.gif
Atsakyti
Merginos kiek cm darot vyrisko golfo rankoves galva? pas mane rankoves isema 25cm?
Ir kas kiek eiliu pridedat akiu mezgant is vidutinio storio siulu(ne visai plonu)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 05 spalio 2011 - 19:46
QUOTE(juoksana @ 2011 10 05, 12:45)
klausimas visoms sios temos mezgejelems: kas jus ismoke megzt mezgimo masina?  g.gif
ar imanoma savarankiskai, be kitu pagalbos ismokti tokius nuostabius drabuzius megzti?

Po 20 metu mezgimo rankom, nusipirkau mezgimo masina mokiausi megzti 2 dienas, nu visokius bandymiukus. Siaip prie masinos buna instrukcine knygute kur viskas labai aiskiai paaiskinta ir nupiesta tereikia gerai isistudijuoti mirksiukas.gif
O jau visokiom gudrymem mamytes cia pasidalina.

ACIU visoms toms kurios dalinasi tuo ka zino 4u.gif
Atsakyti
kristinkag,2011 10 05, 20:18]
Merginos kiek cm darot vyrisko golfo rankoves galva? pas mane rankoves isema 25cm?
Ir kas kiek eiliu pridedat akiu mezgant is vidutinio storio siulu(ne visai plonu)?
rankoves apacia 66 adatos
virsus 124 adatos (ties pazastim)
o rankoves aukstis 162 eiles
kaip jus apskaiciuojat kas kiek eiliu pridet akis isplatinimui, nu nesigauna apskaiciuot 4u.gif
Atsakyti
124-66=58 162/58=2.73333 tai platink kas trys eiles paskui jau kas dvi gi pradzioj nereik platint labai daugiausia reik per bicka g.gif arba dar nusiimk matus skirtingu vienu nuo rieso iki alkune nuo alkunes iki bickos ir t.t. kuo daugiau matu turesi tuo geriau rankove isivaizduoji grafiskai

mamka ryt nutrauksiu, nes dabar skarutes dar lempa neatiduoda lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 05 spalio 2011 - 21:38
QUOTE(Freke @ 2011 10 05, 22:37)
124-66=58 162/58=2.73333 tai platink kas trys eiles paskui jau kas dvi gi pradzioj nereik platint labai daugiausia reik per bicka g.gif arba dar nusiimk matus skirtingu vienu nuo rieso iki alkune nuo alkunes iki bickos ir t.t. kuo daugiau matu turesi tuo geriau rankove isivaizduoji grafiskai
mamka ryt nutrauksiu, nes dabar skarutes dar lempa neatiduoda lotuliukas.gif

Aciu bandysiu 4u.gif
Atsakyti
arba daryk standartini vyriska megztini ne statytom rankovem.

kai rankove mezgama
_______
\ /
\ /
\___/

o megztinis irgi tiesiai
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2011 10 05, 22:51)
arba daryk standartini vyriska megztini ne statytom rankovem.

kai rankove mezgama
_______
\          /
\        /
  \___/
o megztinis irgi tiesiai

Kad jau prieki su nugara jau numezgiau tai bandysiu pirma varijanta
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 10 05, 21:24)
kristinkag,2011 10 05, 20:18]
rankoves apacia 66 adatos
virsus 124 adatos (ties pazastim)
o rankoves aukstis 162 eiles
kaip jus apskaiciuojat kas kiek eiliu pridet akis isplatinimui, nu nesigauna apskaiciuot  4u.gif

o tu pabandyk ta programa , kur neseniai idejau: apskaiciuoja visokio plauko isemimus, visokio modelio megztinius.... paskui nei galvos sukt , nei ka-konstrukcija drabuziu superine wink.gif

Freke, jau isemei skara? ar tik as eilini karta nematau...? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 06 spalio 2011 - 07:03
nuoširdus ačiū visoms mezgejelems, pasidalijusioms patirtimi, tikiuosi, kad ir aš prisijungsiu į jūsų draugišką būrį gathering.gif
Atsakyti