Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Smilte1212, 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sicilija, o neina išsivežt kartu g.gif g.gif , kažkam pasiseks įsigyti gerą daiktą drinks_cheers.gif
Atsakyti
L@imuze, jusu visus vaikiskus mezginius pasiimciau ir mano vaikas linksmai sau straksetu i darzeli thumbup.gif . Labai grazus darbai.
Atsakyti
Merginos kas gali buti mano karietai? I viena puse vaziuoja kaip ledas o i kita pradejo sunkiai vaziuoti help.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 10 04, 17:15)
Niu dar papildysiu savo paaiskinima, flamencita.
Va siam video http://www.youtube.c...c...der&list=UL labai aiskiai parodyta kaip megzti kepuryte su ausytem.

siam video kai daro ausytes griztant vel didinant ausyte " siula pavynioja", tai yra pakisa po apasia po sialia esancia adata.  tai matyti siam video 4.27 min.

o kaip "pakabina krasta" matosi 10.27 min.
Nu ir primaliau, tikiuosi, kad bent kazkas aiskiau  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

aciuuuuu!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
as sita video ziurejau dar pries uzduodant klausima, bet kadangi su anglu kalba nedraugauju vis dar blush2.gif tai ir nesupratau.o rodo is toli biggrin.gif
bandysiu siandien pataisyt 4u.gif
Atsakyti

pasigirsiu ir cia ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

angora2 siulas motyvas echo flower ax.gif

Atsakyti
QUOTE(flamencita @ 2011 10 05, 12:17)
aciuuuuu!!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif
as sita video ziurejau dar pries uzduodant klausima, bet kadangi su anglu kalba nedraugauju vis dar blush2.gif tai ir nesupratau.o rodo is toli biggrin.gif
bandysiu siandien pataisyt 4u.gif

O kojines mezget kada su masina? Man tai kepuryte buvo 2-asis pavykes mezginys, anglu irgi nemoku bet prisiziurejau video apie kojiniu mezgima dar sita ziurejau kelis kartus ir gavosi is karto tik viena karta ardziau kepuryte nes buvo maza. Perziurekit kelis kartus is eiles arba paziurekit viena diena paskui kita diena ir turetu pavykti, nera labai sunku 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinkag @ 2011 10 05, 12:00)
Merginos kas gali buti mano karietai? I viena puse vaziuoja kaip ledas o i kita pradejo sunkiai vaziuoti  help.gif  cry.gif

Gal galit kas pagelbeti, vyrui pradejau golfa megzti baigiu viena dali ir karieta neveza
Atsakyti
sutepti bandei? g.gif visi fiksatoriukai savo vietose?
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2011 10 05, 12:53)
sutepti bandei?  g.gif visi fiksatoriukai savo vietose?

Bandziau tepti bet tepalo sepetukas labai trumpas gal nukirptas nepasiekia nei spyruokliu nei kitu detaliu, o kas tie fiksatoriukai? blush2.gif is karto tai mezge gerai
Atsakyti
nu visokie pricindaliukai lotuliukas.gif ka zinau kaip pavadinti nuimk karieta ir apziurek ar viskas lengvai juda, gal kur kokiu pukeliu prilipe gal siulas koks isipainiojes, o pats siulo itempimas ner labai itemptas? ant tu ziogo usu hihihi.gif man buna kai siulas stringa tada sunkiau vaziuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2011 10 05, 13:16)
nu visokie pricindaliukai lotuliukas.gif ka zinau kaip pavadinti nuimk karieta ir apziurek ar viskas lengvai juda, gal kur kokiu pukeliu prilipe gal siulas koks isipainiojes, o pats siulo itempimas ner labai itemptas? ant tu ziogo usu hihihi.gif man buna kai siulas stringa tada sunkiau vaziuoja g.gif

clap.gif tereikejo sutepti, paemiau vyro tepala nuo plauku kirpimo masineles nes jis ten naudoja siuvimo masinos tepala, aciu uz pagalba ir varijantus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 05 spalio 2011 - 12:35
klausimas visoms sios temos mezgejelems: kas jus ismoke megzt mezgimo masina? g.gif
ar imanoma savarankiskai, be kitu pagalbos ismokti tokius nuostabius drabuzius megzti?
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 10 05, 13:34)
clap.gif  tereikejo sutepti, paemiau vyro tepala nuo plauku kirpimo masineles nes jis ten naudoja siuvimo masinos tepala, aciu uz pagalba ir varijantus  drinks_cheers.gif

jei masina spyriojasi viena populiariausiu priezasciu yra tepalu trukumas wink.gif taip kad vyras reciau kerpas nei tu imk tepala pas save lotuliukas.gif

QUOTE(juoksana @ 2011 10 05, 13:45)
klausimas visoms sios temos mezgejelems: kas jus ismoke megzt mezgimo masina?  g.gif
ar imanoma savarankiskai, be kitu pagalbos ismokti tokius nuostabius drabuzius megzti?

pacios adatu lankstymo ir bandymu budu. aisku interneto pamoku ir kitu patyrusiu mezgejeliu patarimais on line. kai pirkau masina pravede mini paskaita ale nieko neprisiminiau tai savo metodais mokiausi: gal but galetu buti taip lotuliukas.gif lotuliukas.gif

daug rastu yra jutubej parodyta ar osinkoj kokioj. ten buna ir pafotografuota kaip ka daryt mirksiukas.gif
Atsakyti