Smilte1212,
Sicilija, o neina išsivežt kartu , kažkam pasiseks įsigyti gerą daiktą
L@imuze, jusu visus vaikiskus mezginius pasiimciau ir mano vaikas linksmai sau straksetu i darzeli . Labai grazus darbai.
Merginos kas gali buti mano karietai? I viena puse vaziuoja kaip ledas o i kita pradejo sunkiai vaziuoti
QUOTE(mamkaa @ 2011 10 04, 17:15)
Niu dar papildysiu savo paaiskinima, flamencita.
Va siam video http://www.youtube.c...c...der&list=UL labai aiskiai parodyta kaip megzti kepuryte su ausytem.
siam video kai daro ausytes griztant vel didinant ausyte " siula pavynioja", tai yra pakisa po apasia po sialia esancia adata. tai matyti siam video 4.27 min.
o kaip "pakabina krasta" matosi 10.27 min.
Nu ir primaliau, tikiuosi, kad bent kazkas aiskiau
Va siam video http://www.youtube.c...c...der&list=UL labai aiskiai parodyta kaip megzti kepuryte su ausytem.
siam video kai daro ausytes griztant vel didinant ausyte " siula pavynioja", tai yra pakisa po apasia po sialia esancia adata. tai matyti siam video 4.27 min.
o kaip "pakabina krasta" matosi 10.27 min.
Nu ir primaliau, tikiuosi, kad bent kazkas aiskiau
aciuuuuu!!!!
as sita video ziurejau dar pries uzduodant klausima, bet kadangi su anglu kalba nedraugauju vis dar tai ir nesupratau.o rodo is toli
bandysiu siandien pataisyt
pasigirsiu ir cia
angora2 siulas motyvas echo flower
QUOTE(flamencita @ 2011 10 05, 12:17)
aciuuuuu!!!!
as sita video ziurejau dar pries uzduodant klausima, bet kadangi su anglu kalba nedraugauju vis dar tai ir nesupratau.o rodo is toli
O kojines mezget kada su masina? Man tai kepuryte buvo 2-asis pavykes mezginys, anglu irgi nemoku bet prisiziurejau video apie kojiniu mezgima dar sita ziurejau kelis kartus ir gavosi is karto tik viena karta ardziau kepuryte nes buvo maza. Perziurekit kelis kartus is eiles arba paziurekit viena diena paskui kita diena ir turetu pavykti, nera labai sunku
Papildyta:
QUOTE(kristinkag @ 2011 10 05, 12:00)
Merginos kas gali buti mano karietai? I viena puse vaziuoja kaip ledas o i kita pradejo sunkiai vaziuoti
Gal galit kas pagelbeti, vyrui pradejau golfa megzti baigiu viena dali ir karieta neveza
sutepti bandei? visi fiksatoriukai savo vietose?
QUOTE(Freke @ 2011 10 05, 12:53)
sutepti bandei? visi fiksatoriukai savo vietose?
Bandziau tepti bet tepalo sepetukas labai trumpas gal nukirptas nepasiekia nei spyruokliu nei kitu detaliu, o kas tie fiksatoriukai? is karto tai mezge gerai
nu visokie pricindaliukai ka zinau kaip pavadinti nuimk karieta ir apziurek ar viskas lengvai juda, gal kur kokiu pukeliu prilipe gal siulas koks isipainiojes, o pats siulo itempimas ner labai itemptas? ant tu ziogo usu man buna kai siulas stringa tada sunkiau vaziuoja
QUOTE(Freke @ 2011 10 05, 13:16)
nu visokie pricindaliukai ka zinau kaip pavadinti nuimk karieta ir apziurek ar viskas lengvai juda, gal kur kokiu pukeliu prilipe gal siulas koks isipainiojes, o pats siulo itempimas ner labai itemptas? ant tu ziogo usu man buna kai siulas stringa tada sunkiau vaziuoja
tereikejo sutepti, paemiau vyro tepala nuo plauku kirpimo masineles nes jis ten naudoja siuvimo masinos tepala, aciu uz pagalba ir varijantus
klausimas visoms sios temos mezgejelems: kas jus ismoke megzt mezgimo masina?
ar imanoma savarankiskai, be kitu pagalbos ismokti tokius nuostabius drabuzius megzti?
ar imanoma savarankiskai, be kitu pagalbos ismokti tokius nuostabius drabuzius megzti?
QUOTE(kristinkag @ 2011 10 05, 13:34)
tereikejo sutepti, paemiau vyro tepala nuo plauku kirpimo masineles nes jis ten naudoja siuvimo masinos tepala, aciu uz pagalba ir varijantus
jei masina spyriojasi viena populiariausiu priezasciu yra tepalu trukumas taip kad vyras reciau kerpas nei tu imk tepala pas save
QUOTE(juoksana @ 2011 10 05, 13:45)
klausimas visoms sios temos mezgejelems: kas jus ismoke megzt mezgimo masina?
pacios adatu lankstymo ir bandymu budu. aisku interneto pamoku ir kitu patyrusiu mezgejeliu patarimais on line. kai pirkau masina pravede mini paskaita ale nieko neprisiminiau tai savo metodais mokiausi: gal but galetu buti taip
daug rastu yra jutubej parodyta ar osinkoj kokioj. ten buna ir pafotografuota kaip ka daryt