Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

isiterpsiu ir as...kur gauti va tokiu svareliu-sukuciu kaip vaizdelyje? o tai dabar kur prideta prie masinos ar yra pirkti parduotuvese labai grubios, man net pesioja mezgini... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 06 03, 17:47)
o is kur man to lino gauti? parduotuvej pas mus babinu tikrai nera..

na kaune yra kur babinose,bet yra ir internete.sitas suktas linas,tai labai graziai mezgasi.
o siauliuose juk yra Casa lana,jie prekiauja tokiu pat plungietisku linu juk wink.gif tik ten jis gerokai brangiau,bet gali nueiti apciupineti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 06 06, 00:09)
na kaune yra kur babinose,bet yra ir internete.sitas suktas linas,tai labai graziai mezgasi.
o siauliuose juk yra Casa lana,jie prekiauja tokiu pat plungietisku linu juk wink.gif tik ten jis gerokai brangiau,bet gali nueiti apciupineti wink.gif

O kur Kaune Yra lino babinose? Ir kieno jis gamybos? Panevėžio ar Plungės? Kokia kg kaina? Kiek siūlelių sudaro giją? Ir ar neskersuoja gaminys, mezgant lygiuoju raštu?. Nes pirkau mugėje Panevėžio —tai jis "sudėtas" iš keturių siūlelių, bet nesusuktas kaip pasakyt fabrike ir girdėjau, sakė kitos mugės dalyvės mezgėjos, kad skersuoja šitie siūlai doh.gif tai nežinau ką daryt, kad galima būtų mašina megzti lygiai, nes mano Neva tik taip moka? g.gif
Iš kelių siūliukų mezgi Tu, Olaiva? Man rodos iš 4-rių jau kiek storoka? Geriausia, kai aš noriu plono, tai turbūt iš trijų?
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2011 06 07, 08:36)
O kur Kaune Yra lino babinose? Ir kieno jis gamybos? Panevėžio ar Plungės? Kokia kg kaina? Kiek siūlelių sudaro giją? Ir ar neskersuoja gaminys, mezgant lygiuoju raštu?. Nes pirkau mugėje Panevėžio —tai jis "sudėtas" iš keturių siūlelių, bet nesusuktas kaip pasakyt fabrike ir girdėjau, sakė kitos mugės dalyvės mezgėjos, kad skersuoja šitie siūlai  doh.gif tai nežinau ką daryt, kad galima būtų mašina megzti lygiai, nes mano Neva tik taip moka?  g.gif
Iš kelių siūliukų mezgi Tu, Olaiva? Man rodos iš 4-rių jau kiek storoka? Geriausia, kai aš noriu plono, tai turbūt iš trijų?

as mezgu is 2 arba is 3 wink.gif
neskersavo man joks linas wink.gif tik vieninteliai medvilniniai Maxi skersavo labai,bet jie medvilniniai.tai vat.
yra birzu,plunges,panevezio linas.kaune laisves alejoje beveik pries muzikini teatra yra lino namai.ten labai daug lino babinose,visokiu giju.bazej yra naturalios spalvos lino,lininiu audiniu skyriuje.casa lana yra prie hyper maximos,silainiu maximos 2 a.
Atsakyti
http://www.youtube.c...feature=related
merginos reikia tokio dalykelio, kuris nuima visas akis, kaip jis vadinasi ir kur jo ieskoti - ziuriu superinis daiktelis kiauriarasciui daryti, ar norint vidury gaminio akiu prideti...
gal kas parduodat is nevos laiku uzsilikusiu, mielai priglausciau (o gal jie visoms masinoms standartinio plocio eina?)
ir dar klausimelis, kuria butent aki ji uzdejo ant adateles 6:40minuteje kaip suprantu paskutine liko perkeltoje vietoje, bet ji uzdejo priespaskutines eiles aki? kad nesigautu kiauriarastis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 07 birželio 2011 - 19:39
nafig rankinei Nevai garter bar? nei primontuosi nei ka ax.gif su neva dekeriais gamink kiaurarasti nieko kito neisgalvosi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 07 birželio 2011 - 19:38
QUOTE(Frekė @ 2011 06 07, 20:38)
nafig rankinei Nevai garter bar? nei primontuosi nei ka ax.gif su neva dekeriais gamink kiaurarasti nieko kito neisgalvosi 4u.gif

jei galima dabar "lietuviskai" nes nelabai supratau kas tas "garter bar "(cia tikriausiai ta detale), bet kaip kitaip be jos man pvz dadet vidury gaminio papildomu akiu? negi po tris akis ir kilnoti? ir kam montuot kazka, jei jau rankine- tai vadinasi reikia uzsikasti bedarant? juk tam ir yra tos detales, kad greiciau butu ir malonu darbuotis.
ne visi elektrines isigyti gali ir ne visiems jos patinka.

tarkim kad ir toki rasteli doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 07 birželio 2011 - 19:50
lietuviskai lotuliukas.gif tai ir vadinas gi parasyta kad mokina dirbti garter bar. cia spec karieta. sitam video ji berods brother firmos. tai logiskai pagalvok ar tiks mersedeso variklis ziguliams? visus kiaurarascius tik su rankytem teks daryt o papildomas akis uzdesi tik perkelus visas atliekamas akis i kaire arba desine

dar pasizejau tai cia tiesiog ilgas dekeris. pacioj pradzioj kur rodo apie 1,35 minute.

o detaliu nevai vargiai kur rasi....
Papildyta:
kokiu papildomu akiu? tai pagal rasta ir kilnok

U=skylute vadinas akis keliauja i kaire arba desine ir t.t. rankinis darbas cia.
tuom ir skiriasi masinos kad vienos mezga lygiai be perfokortu ir kompiuteriu. tai jomis visus rastus darai rankomis. kitos perfokortines kur dedasi spec korta (senas senas kompas) ir mezgasi kiaurarasciai spalvoti rastai ir t.t. bei kompiuterizuotos kurios savo atmintyje isasaugo rastus.
Papildyta:
viskas daryta rankomis
http://4.bp.blogspot...00/IMG_0533.jpg

mezgama kaip matai su neva1 visas megztinis buvo mezgamas apie savaite. pynes kilnojamos dekeriais rankomis

sitas darytas 6 valandas o kiaurarascio gal tik 15cm g.gif
http://img251.images.../picture234.jpg taip kad paprasta masina ir liks tik paprasta noresi kazkokiu vykruntasu teks padirbet rankomis daugiau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 07 birželio 2011 - 19:46
QUOTE(Frekė @ 2011 06 07, 20:49)
lietuviskai lotuliukas.gif tai ir vadinas gi parasyta kad mokina dirbti garter bar. cia spec karieta. sitam video ji berods brother firmos. tai logiskai pagalvok ar tiks mersedeso variklis ziguliams? visus kiaurarascius tik su rankytem teks daryt o papildomas akis uzdesi tik perkelus visas atliekamas akis i kaire arba desine

dar pasizejau tai cia tiesiog ilgas dekeris. pacioj pradzioj kur rodo apie 1,35 minute.

o detaliu nevai vargiai kur rasi....
Papildyta:
kokiu papildomu akiu? tai pagal rasta ir kilnok

U=skylute vadinas akis keliauja i kaire arba desine ir t.t. rankinis darbas cia.
tuom ir skiriasi masinos kad vienos mezga lygiai be perfokortu ir kompiuteriu. tai jomis visus rastus darai rankomis. kitos perfokortines kur dedasi spec korta (senas senas kompas) ir mezgasi kiaurarasciai spalvoti rastai ir t.t. bei kompiuterizuotos kurios savo atmintyje isasaugo rastus.

tai vadinas man reikia to dekerio ilgo (kuris 3:22 minuteje) blush2.gif nezinau kaip vadinas, tai ir klausiu...
o kad visa kita rankom- tai as tikrai suprantu.. mirksiukas.gif ir man tai visai patinka. nes vien rankom as ta 15cm sugebeciau 5 metus megzti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 07 birželio 2011 - 20:00
o tai ka neturi nei vieno dekerio? kiaurarasti geriausia po viena aki kilnoti tada nesusimalsi o kaip tu su ilgu dekeriu zinosi kur ka nukelti g.gif o su mazesniu 1 2 ar 3 adateliu dekeriuku tai bent jau aisku kur ka nukelti. tiesiog leciau einas bet paskui isivaziuoja
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 06 07, 20:54)
[size=1][/size]
tai vadinas man reikia to dekerio ilgo (kuris 3:22 minuteje)  blush2.gif  nezinau kaip vadinas, tai ir klausiu...
o kad visa kita rankom- tai as tikrai suprantu.. mirksiukas.gif ir man tai visai patinka. nes vien rankom as ta 15cm sugebeciau 5 metus megzti doh.gif

pasižiūrėk čia:
http://cgi.ebay.co.u...=item564142e991
http://cgi.ebay.co.u...=item3343730e21
jei tavo neva-5 tai turi tikti, dėl kitų nevų nežinau
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2011 06 08, 14:03)
o tai ka neturi nei vieno dekerio? kiaurarasti geriausia po viena aki kilnoti tada nesusimalsi o kaip tu su ilgu dekeriu zinosi kur ka nukelti g.gif o su mazesniu 1 2 ar 3 adateliu dekeriuku tai bent jau aisku kur ka nukelti. tiesiog leciau einas bet paskui isivaziuoja

turiu maziuku dekeriuku bent tris: 5/4 ir du vienetai 3/2. tik norisi kaip lengviau, ir greiciau.
Atsakyti