Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

[quote=Mamytė uogytė,2011 09 29, 23:50]

Ta smulki pyne mezgama kaip parodyta filmuke, mezgant po tris adatas, o vidurinioji stambi pyne mezgama po sesias adatas.
Atsakyti
Truputeli suklydau, maza pyne mezgama po sesias, o didzioji po dvylika adatu. Tikiuosi supratot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 09 24, 01:33)
Mamytes, mane sudomino jei visai is plonu siuliuku mezgat pvz.: is babinos 3 siuliuku tai 70 cm paskaiciavau kad butu 238 akys ant adatines netelpa tai kaip jus darot? cia butu suknelei ne kudai merginai  4u.gif

Merginos, kodel niekas nepasidalinat patirtim? Ar cia profesine paslaptis ir ne viena nenorit isduoti, o gal visos kaip sakaliukai ir ne vienai tai neaktualu? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(akirera @ 2011 09 30, 09:51)
Truputeli suklydau, maza pyne mezgama po sesias, o didzioji po dvylika adatu. Tikiuosi supratot  mirksiukas.gif

O kiek eiliu didziajai mezget? Turbut dvigubai?
Atsakyti

O kiek eiliu didziajai mezget? Turbut dvigubai?
[/quote]

Mazajai mezgiau 8 eiles, o didziajai 12 eiliu.

kai mezginys netelpa ant adatines, tada mezgu is keliu daliu. Priklauso nuo to, koks mezginys, kuri mezginio dalis.
Atsakyti

Mazajai mezgiau 8 eiles, o didziajai 12 eiliu.

kai mezginys netelpa ant adatines, tada mezgu is keliu daliu. Priklauso nuo to, koks mezginys, kuri mezginio dalis.
[/quote]
Aciu 4u.gif man buvo tokia mintis kad sijona galima is keliu daliu numegzti o virsus tilps, aciu uz informacija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 30 rugsėjo 2011 - 19:16
stai tokia suknyte mazai mergytei megzta silveriu
user posted image
Atsakyti
Aciu 4u.gif man buvo tokia mintis kad sijona galima is keliu daliu numegzti o virsus tilps, aciu uz informacija 4u.gif
[/quote]

Prasau, nera uz ka smile.gif . As sijona esu mezgusi ir is keturiu, ir is sesiu daliu, ziurint, kokio norisi isplatejimo.
Atsakyti
Akirera kad pažėrė grožių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , o ta violetinė suknutė irgi visa mašina megzta g.gif g.gif g.gif

Zuzana, "pagavo kablį" ant skersų suknyčių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O jei sijonas netelpa ant mašinos tiesiai, tai galima ir skersą megzt , jei tinka - ir kliošą gali daryt kokį nori, ir tik tik paplatint bigsmile.gif

O aš toliau vaikučius rengiu ax.gif

user posted image
Atsakyti
L@imužė, koks mielas ir siltas komplektelis.

Jei ne paslaptis, kaip kakla darote, kad tai pgraziai atrodo? Numezgate ir prisiuvate ar kaip kitaip?
Atsakyti
Ačiū, Mamkaa 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Taip, numezgu atskirai ir paskui prisiuvu per atviras akis, tiksliau baigiu su pagalbiniu siūlu, išlyginu ir prisiuvus nuardau tą siūlą
Atsakyti
[quote=L@imužė,2011 10 03, 09:16]
Akirera kad pažėrė grožių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , o ta violetinė suknutė irgi visa mašina megzta g.gif g.gif g.gif

Aciu, L@imuze, labai. Violetine visa megzta masina, sukneles sijonas megztas is sesiu daliu, o sijono rastui panaudojau keturias kiaurarasciu perfokortas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 10 03, 09:16)
Zuzana, "pagavo kablį" ant skersų suknyčių  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O jei sijonas netelpa ant mašinos tiesiai, tai galima ir skersą megzt , jei tinka - ir kliošą gali daryt kokį nori, ir tik tik paplatint  bigsmile.gif

O aš toliau vaikučius rengiu  ax.gif

Tai va kad as nemoku skersu megzti reiks pasimokinti ir turetu skersas sijonas graziai kristi 4u.gif Gal kokia schemute galit papaisyti su rodyklem kokia kryptim megzti ir kiek platint, nes nelabai isivaizduoju, kazkas buvo aprase kaip megzti tai nesupratau doh.gif man kaip zirafai i trecia diena daeina lotuliukas.gif
Jusu kaip visada labai grazus mezginukai nu is tiesu tai negraziu nemaciau visu labai faini darbai bigsmile.gif 4u.gif
Papildyta:
Merginos dar turiu klausimuka, kaip jus uzbaigiat mezgini ta prasme nuimant nuo masinos tas siules kurias susiunat ir nebutina labai graziai uzbaigt, as jei uzbaigiu su dekeriu tai labai jau sutraukta gaunasi 4u.gif
Atsakyti