[quote=Mamytė uogytė,2011 09 29, 23:50]
Ta smulki pyne mezgama kaip parodyta filmuke, mezgant po tris adatas, o vidurinioji stambi pyne mezgama po sesias adatas.
Truputeli suklydau, maza pyne mezgama po sesias, o didzioji po dvylika adatu. Tikiuosi supratot
QUOTE(kristinkag @ 2011 09 24, 01:33)
Mamytes, mane sudomino jei visai is plonu siuliuku mezgat pvz.: is babinos 3 siuliuku tai 70 cm paskaiciavau kad butu 238 akys ant adatines netelpa tai kaip jus darot? cia butu suknelei ne kudai merginai
Merginos, kodel niekas nepasidalinat patirtim? Ar cia profesine paslaptis ir ne viena nenorit isduoti, o gal visos kaip sakaliukai ir ne vienai tai neaktualu?
Papildyta:
QUOTE(akirera @ 2011 09 30, 09:51)
Truputeli suklydau, maza pyne mezgama po sesias, o didzioji po dvylika adatu. Tikiuosi supratot
O kiek eiliu didziajai mezget? Turbut dvigubai?
O kiek eiliu didziajai mezget? Turbut dvigubai?
[/quote]
Mazajai mezgiau 8 eiles, o didziajai 12 eiliu.
kai mezginys netelpa ant adatines, tada mezgu is keliu daliu. Priklauso nuo to, koks mezginys, kuri mezginio dalis.
Mazajai mezgiau 8 eiles, o didziajai 12 eiliu.
kai mezginys netelpa ant adatines, tada mezgu is keliu daliu. Priklauso nuo to, koks mezginys, kuri mezginio dalis.
[/quote]
Aciu man buvo tokia mintis kad sijona galima is keliu daliu numegzti o virsus tilps, aciu uz informacija
Aciu man buvo tokia mintis kad sijona galima is keliu daliu numegzti o virsus tilps, aciu uz informacija
[/quote]
Prasau, nera uz ka . As sijona esu mezgusi ir is keturiu, ir is sesiu daliu, ziurint, kokio norisi isplatejimo.
[/quote]
Prasau, nera uz ka . As sijona esu mezgusi ir is keturiu, ir is sesiu daliu, ziurint, kokio norisi isplatejimo.
Akirera kad pažėrė grožių , o ta violetinė suknutė irgi visa mašina megzta
Zuzana, "pagavo kablį" ant skersų suknyčių
O jei sijonas netelpa ant mašinos tiesiai, tai galima ir skersą megzt , jei tinka - ir kliošą gali daryt kokį nori, ir tik tik paplatint
O aš toliau vaikučius rengiu
O jei sijonas netelpa ant mašinos tiesiai, tai galima ir skersą megzt , jei tinka - ir kliošą gali daryt kokį nori, ir tik tik paplatint
L@imužė, koks mielas ir siltas komplektelis.
Jei ne paslaptis, kaip kakla darote, kad tai pgraziai atrodo? Numezgate ir prisiuvate ar kaip kitaip?
Jei ne paslaptis, kaip kakla darote, kad tai pgraziai atrodo? Numezgate ir prisiuvate ar kaip kitaip?
Ačiū, Mamkaa
Taip, numezgu atskirai ir paskui prisiuvu per atviras akis, tiksliau baigiu su pagalbiniu siūlu, išlyginu ir prisiuvus nuardau tą siūlą
Taip, numezgu atskirai ir paskui prisiuvu per atviras akis, tiksliau baigiu su pagalbiniu siūlu, išlyginu ir prisiuvus nuardau tą siūlą
[quote=L@imužė,2011 10 03, 09:16]
Aciu, L@imuze, labai. Violetine visa megzta masina, sukneles sijonas megztas is sesiu daliu, o sijono rastui panaudojau keturias kiaurarasciu perfokortas
Aciu, L@imuze, labai. Violetine visa megzta masina, sukneles sijonas megztas is sesiu daliu, o sijono rastui panaudojau keturias kiaurarasciu perfokortas
QUOTE(L@imužė @ 2011 10 03, 09:16)
Tai va kad as nemoku skersu megzti reiks pasimokinti ir turetu skersas sijonas graziai kristi Gal kokia schemute galit papaisyti su rodyklem kokia kryptim megzti ir kiek platint, nes nelabai isivaizduoju, kazkas buvo aprase kaip megzti tai nesupratau man kaip zirafai i trecia diena daeina
Jusu kaip visada labai grazus mezginukai nu is tiesu tai negraziu nemaciau visu labai faini darbai
Papildyta:
Merginos dar turiu klausimuka, kaip jus uzbaigiat mezgini ta prasme nuimant nuo masinos tas siules kurias susiunat ir nebutina labai graziai uzbaigt, as jei uzbaigiu su dekeriu tai labai jau sutraukta gaunasi