Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

user posted imageuser posted imageuser posted imageMamyte uogyte, labai grazi ta zalsva suknute. Sakykit, ant kiek adatu mezget ja. L@imuze, o jau dvynukes nuostabios thumbup.gif . Stai mano keli mezginiaiMy Webpage
Atsakyti
Nepavyko ikelti nuotrauku, pabandysiu dar karta

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2011 09 28, 11:21)

Aha per kakla priekyje susisiutu, o sakot jei taip virsutine dali uzlenkti ir prisiuti nesigautu  g.gif , nes kiek iziuriu cia toj keurytej taip ir padaryta  g.gif . Labai jau noriu tokia kepuryte savo vaikui numegzti i darzeli liuks dalykas, saliko nebereikia  thumbup.gif

gautusi ir siunant virsugalvi mirksiukas.gif nu bet kam siuti jei sumegzti galima biggrin.gif

Laimuze neralios dvynes yg veidrodinis atspindys ir cozis koks grazus thumbup.gif
Atsakyti
Akirera bet jau baltos suknutes koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif . Kazkur buvau uzmacius sita rašta g.gif kaip pagalveles kur atsikise smile.gif reikes pasiknist, tik ten salikas buvo megztas man rods
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 29 rugsėjo 2011 - 11:25
QUOTE(simbarela @ 2011 09 29, 12:24)
Akirera bet jau baltos suknutes koks grozis  wub.gif  wub.gif  wub.gif . Kazkur buvau uzmacius sita rašta  g.gif kaip pagalveles kur atsikise  smile.gif  reikes pasiknist, tik ten salikas buvo megztas man rods

Simbarela, aciu labai. As radau sita rasta Kladez zurnale. Galiu ir tau parodyti

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 29 rugsėjo 2011 - 12:14
QUOTE(akirera @ 2011 09 29, 11:52)

eina sau koki grozi galima sukurti su masinomis..as kazkaip issivaizdavau kad tik 'gera bloga' aki masinos moka megzt...ziauriai fainos sunkytes..ta melyna megztuka nesiociau issisiepusi ir patenkinta..mano skonio konkreciai!!! biggrin.gif
Atsakyti
akirera: labai labai grazios abi sukneles, ypac ta pirmoji, liuks!
Atsakyti
Cia pagal zurnalo nr radau ta pati aprasyma tik geriau matysis mirksiukas.gif

o cia daugiau zurnaliuku ( gal ir buvo pirmam psl g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 29 rugsėjo 2011 - 14:07
QUOTE(akirera @ 2011 09 29, 13:13)
Simbarela, aciu labai. As radau sita rasta Kladez zurnale. Galiu ir tau parodyti
user posted image

Pagavot mano minti as panasu ruosiuosi megzti tik ilgesni ir be rankoviu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 29 rugsėjo 2011 - 17:20
QUOTE(akirera @ 2011 09 29, 10:52)

labai labai nerialiai grazus darbeliai o ypac baltoji suknele wub.gif wub.gif wub.gif

Gal galetum bruksteltum kelias eilutes kaip ten tas iskilus rastelis mezgas, pati principa. ax.gif As rusiskai visai nesuprantu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Isiterpsiu as truputi 4u.gif cia visas filmukas kaip megzti ta rasteli http://www.youtube.c...player_embedded
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 09 29, 20:50)
Isiterpsiu as truputi  4u.gif  cia visas filmukas kaip megzti ta rasteli http://www.youtube.c...player_embedded

ACIU

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti