Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(zuzana* @ 2011 09 23, 16:51)

labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mamytes, mane sudomino vienas klausimas nusipirkau siulu 50g 300m noriu mazyliui kepuryte numegzti apsiskaiciavau akis tai 48cm 165 akys labai jau daug atrodo kelis kartus skaiciavau ir vis tas pats dar diena paskaiciuosiu.
O dabar parupo jei visai is plonu siuliuku mezgat pvz.: is babinos 3 siuliuku tai 70 cm paskaiciavau kad butu 238 akys ant adatines netelpa tai kaip jus darot? cia butu suknelei ne kudai merginai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal bandet megzti kepure salma mezgimo masina?
As pagal sita kepuryte ziurejau ziurejau ir galvoju, kad turetu pavykti, nes ta apatine dalis mezgama is atskiru detaliu ir po to susiuvama. tik virsutineje dalyje priekyje ties kaklu susiuti reiketu g.gif Jei bandet pasidalinkit patirtim 4u.gif
user posted image

Gal jei pabandyciau cia (truputi papiesiau) cia numezgus per puse lenktusi ir ta virsutine dali lenkciau i apacia ant galvuvirsio prie kaktos ir susiuciau o po to apmegzciau ta skyle alink veda g.gif
user posted image

Tik labai nesijuokit blush2.gif ar man gautusi kazin kazkas panasaus i kepure salma ax.gif blush2.gif
Atsakyti
zuzana*, kokia faina suknyte bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 09 24, 01:33)
Mamytes, mane sudomino vienas klausimas nusipirkau siulu 50g 300m noriu mazyliui kepuryte numegzti apsiskaiciavau akis tai 48cm 165 akys labai jau daug atrodo kelis kartus skaiciavau ir vis tas pats dar diena paskaiciuosiu.
O dabar parupo jei visai is plonu siuliuku mezgat pvz.: is babinos 3 siuliuku tai 70 cm paskaiciavau kad butu 238 akys ant adatines netelpa tai kaip jus darot? cia butu suknelei ne kudai merginai  4u.gif

Nu va kepuryte numezgiau is antro karto, biski didoka tai kitiems dar metams bus tik reik dar bumbuliukus padaryti tada ir nuotrauka ikelsiu
Atsakyti
Merginos, visoms ačiū už pagyrimus smile.gif
Atsakyti
Mano masiniukas dar nesutvarkytas. Tik si savtgali paziures vyras, ka ten pridirbau. o taip noriu kazka megzti masina. Mezgu rankom skara, kol sutavrkys masina.

simbarela, nesupratau , nu nedaejo iki smegenu tas jusu piesinukas ir paaiskinimas, kaip planuojate toki salma numegzti masina blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Gal yra tokiu mamyciu, kurios mezge tokia kepure masina, galetu lietuviskai liaudiskai isaiskinti ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif

Ir dar. vat iskilo man toks klausimas, mezgu masina tarkim lygiu rastu ir mezginyje noriu karoliuku, ar galima ant ten kur reikalingi karoliukai ant tu akiu uzmauti po karoliuka, ar pravaziuos karieta. Tikiuosi aiskiai paklausiau, bet itariu, kad prisivajojau as cia blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
man rodos jei simbarela ta dali kuri lenkiasi megztu kaip kojines kulna tai gautusi tas salmas tik reiktu siule kazkur daryt. per kakla pagal jos piesini g.gif

reik ieskoti uzrasu ir nurasyt kaip ten buvo aprasomas tas salmas. turiu gi kursu medziaga bet kad nezinau kur padeta doh.gif viskas dar maisuose maisuose maisuose.....
Atsakyti
Eisiu susirasiu sena vaiko kepure salma ir perkirpsiu, kad gautusi isklotine, gal aiskiau bus kaip megzti g.gif g.gif
Atsakyti
nezinau del tos kepures salmo, paeksperimentuot reiketu, bet man irgi tokia mintis krebzda kaip ir Frekej, kad galima butu ji kaip kojine megzt smile.gif

o del karoliuku, tai taip, galima juos nesunkiai imegzti, reik mauti juos ant akiu, tik patartina tas adatas paskui pilnai isstumti, kad karieta lengviau vaziuotu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 27 rugsėjo 2011 - 10:49
Dėl kepurytės šalmo nieko nepasakysiu, nes nesu mėginus. Bet teoriškai tai manau irgi, kad tas viršugalvio užlenkimas kaip kojinės kulnas mezgasi g.gif

Zuzana, suknytė mergytei tinka thumbup.gif

O aš parodysiu paskutinį mezginį, ale coziukas mergytei iš angoros siūlų ax.gif

user posted image

Ir dar - gavau dvynukių sesyčių nuotrauką, apdailą suknytėms pati mamaytė nėrės - gavosi bendras projektas, tik kepurytes spėjo nusiimt biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 09 27, 08:58)

simbarela, nesupratau , nu nedaejo iki smegenu tas jusu piesinukas ir paaiskinimas, kaip planuojate toki salma numegzti masina  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Gal yra tokiu mamyciu, kurios mezge tokia kepure masina, galetu lietuviskai liaudiskai isaiskinti  ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Pabandziau ant kepures papaisyti tik cia jau puse to brezinuko kur buvau anksciau ikelusi
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2011 09 27, 09:22)
man rodos jei simbarela ta dali kuri lenkiasi megztu kaip kojines kulna tai gautusi tas salmas tik reiktu siule kazkur daryt. per kakla pagal jos piesini g.gif

reik ieskoti uzrasu ir nurasyt kaip ten buvo aprasomas tas salmas. turiu gi kursu medziaga bet kad nezinau kur padeta doh.gif viskas dar maisuose maisuose maisuose.....

Aha per kakla priekyje susisiutu, o sakot jei taip virsutine dali uzlenkti ir prisiuti nesigautu g.gif , nes kiek iziuriu cia toj keurytej taip ir padaryta g.gif . Labai jau noriu tokia kepuryte savo vaikui numegzti i darzeli liuks dalykas, saliko nebereikia thumbup.gif
Atsakyti