Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Kristinkag, pirmas darbas laaabai grazus, matosi, kad ir vaikinas juo dziaugiasi
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2011 09 20, 09:32)
Kristinkag, pirmas darbas laaabai grazus, matosi, kad ir vaikinas juo dziaugiasi

Aciu 4u.gif dar nesusiuta norejo kad aprengciau biggrin.gif
Atsakyti
akirera bet jau suknutes GROZIS good.gif swoon.gif Gal nuorodele rasto turit ax.gif , nes as vis ka grazaus pamatau ir kaupiu maza ka prireiks kai ismokskiu rolleyes.gif
Atsakyti
Kai as pirkau savo mezgimo masina man rekomendavo persukant siula parafinu sutepti(tiesiog sukant laikyti parafino gabaliuka prie siulo) ir tada nereikes nieko jokiom alyvom tepti. bet man labai nepatiko siulas suteptas parafinu, ypac medvilne. Tai kai man pradeda sunkiai vaikscioti as truputi patrinu parafinu adateliu "kauburiukus" (nezinau kaip jie vadinasi) ir vazuoja kaip per sviesta.
Parafinas netepa mezginio.
mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamytė uogytė: 20 rugsėjo 2011 - 18:10
Pasirodau savo mocherinuke palaidinuke ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mamytė uogytė,aš niekaip negaliu atsigrožėti Jūsų darbais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai,labai gražu wub.gif
Atsakyti
Mamyte uogyte - koks grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2011 09 20, 20:26)
Pasirodau savo mocherinuke palaidinuke  ax.gif

Be galo grazu 4u.gif gal ir as ismoksiu ka panasaus
Atsakyti
kokia grazi mocherine palaidinuke wub.gif ir spalvyte rudenine thumbup.gif
Atsakyti
kristinkag, jei pirmas mezginys toks greitas ir vykęs , tai kas toliau bebus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mamytė uogytė, nu ką bepridurt - graaaaaažu wub.gif wub.gif thumbup.gif

Na, o aš dar pateršiu temą savo draugystės su "broliuku" rezultatais blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Aciu mamytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2011 09 20, 14:09)
akirera bet jau suknutes GROZIS  good.gif  swoon.gif  Gal nuorodele rasto turit  ax.gif , nes as vis ka grazaus pamatau ir kaupiu maza ka prireiks kai ismokskiu  rolleyes.gif

Simbarela, aciu labai. Štai tau rasto nuoroda My Webpage . Pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti