Na gal ne WD, bet veikia taip kaip WD. va sitoks http://www.autoland....echniczne/mos_2
Kai pirkau su juo vyras ir sutepe ir isvale viska, tai galvoju kuom as prastesne, viska pasidarysiu pati ir va kas gavosi.
http://www.e-senukai...autoland_2.html
Papildyta:
Ant etiketes raso :palengvina pridegusiu ir surudyjusiu elementu isardyma. tirbdo rudis, suodzius ir senus tepalus. panaikina korozijos zidinius. Turi apsauginiu ir tepamuju savybiu.
Papildyta:
Einu kavos isgersiu ir bandysiu eiti megzti, baisu, kad ko rimciau masinai nepadaryciau, na kad ko nors nesulauzydziau, per jega karieta stumdydama.
L@imuze, Kristinkag, aciu uz komplimentus. L@imuze, pradzioje buvo truputeli painu, bet paskui prasikaliau su rastu ir jau greitai mezgesi. Ilgokai uztrunka dekeriavimas. Pademonstruosiu ant saves, kai gausiu nuotraukyciu is baliaus
Papildyta:
Mamkaa, per prievarta karietos nestumdyk, nes sulankstysi karietoje esancias detales. Man taip buvo, vyras visa vakara sedejo, kol atitaise.
Papildyta:
Mamkaa, per prievarta karietos nestumdyk, nes sulankstysi karietoje esancias detales. Man taip buvo, vyras visa vakara sedejo, kol atitaise.
mamkaa, net nežinau ką pasakyt gal gerai viską nuvalyk ir jei turi paprastos mašininės alyvos ( kur siuvimo mašinoms naudojama) sutepk iš naujo. O jei neturi, tai jos būna pirkt ten, kur siuvimo mašinomis prekiauja.
Per jėgą tikrai nieko nedaryk
akirera, o kokia mašina mezgei
Per jėgą tikrai nieko nedaryk
L@imuže, akirera aciu uz patarimus.
Siuvimo masinos alyvos turiu, bandysiu viska nuvalyti ir ja sutepti.
Papildyta:
Labutis visoms. Nusimezgiau vasarine suknele. Rasta emiau is rusu osinkos. Turejau dvi progas ja apsirengti. Viena karta po ja rengiausi sviesia pasuknele, o kita karta - juoda.
Toks grozis su mano nevute ir mano sugebejimais napasiekiamas.
Siuvimo masinos alyvos turiu, bandysiu viska nuvalyti ir ja sutepti.
Papildyta:
QUOTE(akirera @ 2011 09 19, 09:47)
Labutis visoms. Nusimezgiau vasarine suknele. Rasta emiau is rusu osinkos. Turejau dvi progas ja apsirengti. Viena karta po ja rengiausi sviesia pasuknele, o kita karta - juoda.
Kažkur viena ausim esu girdėjus, kad mezgimo mašinom galima naudoti tik mašininę alyvą ir nieko kito, bet kodėl, jau nepamenu...
O man irgi yra buvę, kad mašina nemezgė, po sutepimo, tiesiog buvom adatinę, ar kaip ji ten, na kur prilaiko adatas , per daug priveržę.Truputuką vyras atlaisvino ir vėl viskas buvo gerai. Bet pas mane Neva. Taigi ''jautrios'' tos mūsų mašinytės labai.
Labai dailūs visų darbai, labai labai ...
QUOTE(vince0405 @ 2011 09 19, 14:31)
Kažkur viena ausim esu girdėjus, kad mezgimo mašinom galima naudoti tik mašininę alyvą ir nieko kito, bet kodėl, jau nepamenu...
O man irgi yra buvę, kad mašina nemezgė, po sutepimo, tiesiog buvom adatinę, ar kaip ji ten, na kur prilaiko adatas , per daug priveržę.Truputuką vyras atlaisvino ir vėl viskas buvo gerai. Bet pas mane Neva. Taigi ''jautrios'' tos mūsų mašinytės labai.
man vyras su wd neleido tepti,tik su masinine.kodel,tai neklauskit
su WD-40 tikrai negalima, skaiciau daug kur.
akirera: grazi suknute! ar tas rastelis 'nesipasho'? man jis toks nepatvarus atrodo, tuoj uzsikabins kur nors uz rankenos ir amba visam groziui
akirera: grazi suknute! ar tas rastelis 'nesipasho'? man jis toks nepatvarus atrodo, tuoj uzsikabins kur nors uz rankenos ir amba visam groziui
QUOTE(mamkaa @ 2011 09 19, 14:08)
Nevoj yra keli varžteliai, kurie pas mane bent jau pastoviai atsilaisvina ir nebemezga
QUOTE(L@imužė @ 2011 08 12, 11:06)
O man gėlytės yra labai gražu, ir visi tie lapeliai ir žiedeliai tinka
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2011 09 02, 19:04)
O Dieve, kaip gražu Užsidegiau noru vėl kažką nusimegzti vien žiūrėdama į šią grožį
QUOTE(une @ 2011 09 15, 07:52)
taip taip iseina, kad N pas mane yra II , o H I ?
nebeturiu manualo ir nete free neradau...
O čia ar žiūrėjai? Gal rasi manualą ir savo mašinai?
Daug Brother manualų
Papildyta:
QUOTE(kristinkag @ 2011 09 17, 13:52)
Stai kaip atrodo karieta jauciasi kad i viena puse mezga o i kita laisvai vaziuoja, ka man daryti?
Ir dar po adatom matosi puku yra gal isvalyti reiktu, o adatos nesimato kad butu surudija
Ir dar po adatom matosi puku yra gal isvalyti reiktu, o adatos nesimato kad butu surudija
Karietos šonuose yra tokie jungikliai, tai kai jie pastatyti į atitinkamą padėtį karieta tiesiog pravažiuoja nemegzdama. Patikrinkit, kokioj padėty tie jungikliai.
QUOTE(kristinkag @ 2011 09 17, 18:50)
Tiesa dar pamirsau pamineti kai mezgiau tai man labai panasu kad neismezga akiu, pirmas dvi eiles ismezga gerai, o paskui siula uzkabina ant adatu ir neisneria per akis, manau aiskiai parasiau, gaunasi kaip uzmetimai ant kiekvienos adatos
Aišku, kad reikia poroloną keist po adatine.
QUOTE(mamkaa @ 2011 09 19, 12:55)
Na gal ne WD, bet veikia taip kaip WD.
Aš savo mašinas tik su WD ir tepu. Ir veikia puikiai. Neturėtų būti tame problema. Ar nukėlėt ir išvalėt karietą? Būna kartais koks nenaudėlis siūliukas įsisukęs į mechanizmus ir neleidžia karietai laisvai judėti. Dar kartą gerai patikrinkit.
Lauruze, as jau susitvarkiau masina ir jau liemenyte numezgiau tiesiai pries jusu zinute nuotrauka tik kokybe prasta nieko nesimato
[/quote]
Pas mane silveris, bet sita rasta galima megzti su bet kokia masina, nes dekeriavimas rankomis. Ir tau, Mamkaa, tikrai pavyktu su neva, nenuvertink saves.
Jautiena, aciu, rastas truputeli nepatvarus, reikia saugotis. Pirma baliu atlaike niekur neuzsikabinusi, o antra - uzkabinau siula, issitrauke, bet ji vel atgal sugrazinau. Megsta kibti uz ziedu
[/quote]
Pas mane silveris, bet sita rasta galima megzti su bet kokia masina, nes dekeriavimas rankomis. Ir tau, Mamkaa, tikrai pavyktu su neva, nenuvertink saves.
Jautiena, aciu, rastas truputeli nepatvarus, reikia saugotis. Pirma baliu atlaike niekur neuzsikabinusi, o antra - uzkabinau siula, issitrauke, bet ji vel atgal sugrazinau. Megsta kibti uz ziedu