Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Viskas aisku kodel adatos iki galo nesusistume-susidevejas porolonas, nes kai paspaudziu adatas zemyn jos labai graziai susistumia iki pat galo, keisiu porolona ir bandysiu megzt rolleyes.gif
Atsakyti
Olaivos megtukas laaaaaaaaaabai jau dailus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

kristinkag, rutcka pamėginkit tam "berniukui" kur pirmam puslapy yra numeriukas skambtelt - gal patars ką nors g.gif g.gif kad neieškot rašau čia 862608273

O aš pamėginau kepuriuką numegzt pagal anksčiau įdėtą nuorodą ax.gif , tik neturiu ant ko pamatuot, bet gavos maždaug ant 48-50 cm galvytės. Mezgiau iš vernito pusvilnės 4 siūliukų, tai ta dviguba dalis tikrai storoka gaunasi thumbup.gif , viršų irgi "užraukiau" tokia pat virvute kaip ir raištukai megzti.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L@imužė: 18 rugsėjo 2011 - 10:28
Radau dar kaip apsiskaičiuot mezginiui kiek eilių ir akių reik megzt - gal kam pravers mirksiukas.gif http://mnemosina.ru/
Atsakyti
clap.gif clap.gif clap.gif pagaliau jau galiu megzti, pakeiciau porolona ir jau mokinuosi viena rasteli parodysiu manau neuzilgo kas gausis
L@imuze aciu uz numeri issisaugosiu tai jei kils kokiu neaiskumu skambinsiu
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 09 18, 10:51)
Radau dar kaip apsiskaičiuot mezginiui kiek eilių ir akių reik megzt - gal kam pravers  mirksiukas.gif  http://mnemosina.ru/

Dideliausias aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip man to reikejo. Tik reikes issiaiskinti ka tos raides ir trumpinimai reiskia blush2.gif
Atsakyti

simbarela, ten kur sutrumpinimas uzvedi peles rodyklele ir rodo pilna reiksme.
Atsakyti
Nu va vakar iki puses dvieju nunarpliojau liemenes prieki, nes vakare tik laiko turejau siandien nugara gaminsiu thumbup.gif
Atsakyti

user posted image[/IMG]]My Webpage[/URL]

Labutis visoms. Nusimezgiau vasarine suknele. Rasta emiau is rusu osinkos. Turejau dvi progas ja apsirengti. Viena karta po ja rengiausi sviesia pasuknele, o kita karta - juoda.
Atsakyti
kristinkag, lauksim vaizdų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

akirera, superinė suknutė thumbup.gif thumbup.gif , tik kodėl ne pati rodais g.gif g.gif
o tą raštelį sunku buvo išmegzt ? man vis jis laukia eilėje ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2011 09 19, 11:47)
[url=http://hotimg23.fotki.com/p/a/88_119/128_203

Labutis visoms. Nusimezgiau vasarine suknele. Rasta emiau is rusu osinkos. Turejau dvi progas ja apsirengti. Viena karta po ja rengiausi sviesia pasuknele, o kita karta - juoda.

Koks grozis wub.gif man dar toli iki to bet tikiuosi ismokt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 19 rugsėjo 2011 - 11:05
Viskas, vaikui kepures nebus verysad.gif verysad.gif verysad.gif .

visa vasara isgulejusi masina nejudoma, tai issitraukiau as ja pries savaite ir numezgiau seimynai kojines, siandien galvojau numegziu vaikui kepure, bet kad geriau "eitusi" pagalvojau, kad sutepsiu karieta ir adatas (nes tai buvo daryta pries gerus metus, kai ja nusipirkau, tada vyras pripurske visur to vadinamo WD ar kaip jis ten, viska gerai isvale ir ejo kaip sviestu patepta), tai siandien visur pripurskiau as jo, svarvejo ir isivale viskas. ir ka manot, sedu megzti ir nebemezga cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif , sedziu ir vos neverkiu, ka padariau negerai? atrodo karietoje nieko nejudinau, nieko padaryti negalejau, o nebemezga, net tuscia karieta, na be siulo, sunkiai vaiksto, o kartais uzsikerta ir nei isvietos, o jei su siulu, tai isvis nebemezga, arba kelias akis pamezga ir stop, uzsikerta.
Atsakyti
O kas tas WD ??????????? Jei yra koks lipdukas - paskaityk kam jis naudojamas ? aš tai tik mašininę alyvą naudoju g.gif
Atsakyti