Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(jautiena @ 2011 09 17, 14:57)
dazniausiai mezgant yra naudojamos adatos per viduri adatines, o jus kaip suprantu desineje puseje susiruoset megzti. tai nera taip svarbu bet adatines yra sunumeruotos nuo vidurio i abi puses, tai jusu mezginio centras turetu buti ties '0' per vidury.

jeigu tos adatos ant kuriu mezget, nebesusistumia, tai galbut jus jas sulankstet?
del karietos nustatymu, tai manuale reiktu paziureti, bet man atrodo, kad sonuose karietos tos rankeneles turetu buti ties 0. pozija (I. ir II. ko gero bus daliniam mezgimui). ir kur itempimas reguoliuojamas, tas mazas dziubukelis turetu buti priekyje, gal ten koks uzrasymas yra pvz 'Normal'?

As ten pradejau nes per viduri ir kairiam sone kelios adatos neprisistume iki galo is karto ir dabar kai bandau pastumdyt adatas kur nemezgiau tai ne visos iki galo nusistumia nemanau kad sulanksciau nes nesimato kad butu issiklaipe. O kur tas itempimas reguliuojamas tai nezinau nera jokio uzraso normal, o ten kur tankumas tai tik skaiciai
Pas mane prie to ratuko parasyta- empty kolour plain tuck
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 17 rugsėjo 2011 - 14:38
tamkumas = itempimas, tas pats. nustatyk ties 'plain' ta dziubukeli
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2011 09 17, 16:36)
tamkumas = itempimas, tas pats. nustatyk ties 'plain' ta dziubukeli

Nustaciau ka tik pramezgiau nu nemezga net nezinau gal nemezgancia nusipirkau doh.gif

Ir ka man su tom adatom daryti atstumiu jeigu jas tai atgal iki galo nevisos susistumia ir negaliu visai bandyt megzti nes nevaziuoja karieta per jas, o jei istraukiu tai siula kabina doh.gif noriu megzti bet negaliu nu ir ka man daryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 17 rugsėjo 2011 - 16:19
Tiesa dar pamirsau pamineti kai mezgiau tai man labai panasu kad neismezga akiu, pirmas dvi eiles ismezga gerai, o paskui siula uzkabina ant adatu ir neisneria per akis, manau aiskiai parasiau, gaunasi kaip uzmetimai ant kiekvienos adatos
Atsakyti
o manuala turite? paskaitykit, ten nustatymai turi buti aprasyti. labai sunku ka patarti, kai negali pamatyti kaip ten ji veikia-neveikia. plius as toyotos nesu ciupinejusi, pas mane brotheriukas stovi (jau susirinkau, tuoj megsiu).
taip siula uzmetineja kai buna nustatytas 'tuck' rezimas, bent jau ant mano brother, gal pas jus kokia korta ikista ir jau rastus netycia mezgate?
o kaip ta kempine kur adatas prilaiko? ar gerai adatos prispaustos prie adatines? karieta nevaziuos jeigu adatos stovi kazkur pasiklyde tarp nustatytu poziciju, pas jus matosi, kai jos sustoja tarp 'A ' ir 'B', neprievartaukit karietos per jas vaziuoti, nes galit sulankstyti ka nors jos apacioj, o dar blogiau sulauzyti. karieta gali kainuoti puse visos masinos kainos, taigi atsargiai su ja, nesitrankykit.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2011 09 17, 19:26)
o manuala turite? paskaitykit, ten nustatymai turi buti aprasyti. labai sunku ka patarti, kai negali pamatyti kaip ten ji veikia-neveikia. plius as toyotos nesu ciupinejusi, pas mane brotheriukas stovi (jau susirinkau, tuoj megsiu).
taip siula uzmetineja kai buna nustatytas 'tuck' rezimas, bent jau ant mano brother, gal pas jus kokia korta ikista ir jau rastus netycia mezgate?
o kaip ta kempine kur adatas prilaiko? ar gerai adatos prispaustos prie adatines? karieta nevaziuos jeigu adatos stovi kazkur pasiklyde tarp nustatytu poziciju, pas jus matosi, kai jos sustoja tarp 'A ' ir 'B', neprievartaukit karietos per jas vaziuoti, nes galit sulankstyti ka nors jos apacioj, o dar blogiau sulauzyti. karieta gali kainuoti puse visos masinos kainos, taigi atsargiai su ja, nesitrankykit.

Vat kad neturiu radau cia http://toyota858.blo.../pgs-11-15.html bet anglu nesuprantu, kazkas minejo kad toyota panasi i brotheri tik daug plastmasiniu daliu turi. pas mane nustatytas plain, kortu nera ne vienos. O kur yra ta kempine, gal ten pries adatas sone yra toks islindes manuale maciau reik ji istumti kad adatas isimt? Tos kur nesusistumia tai tarp A ir B stovo o kai megzti bandau tai jos gerai eina ant D man kai sunkiai eina karieta tai as ja nuimu
Tiesa o kaip tos adatos atrodo kai buna neprispaustos ar pasiklyde?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 17 rugsėjo 2011 - 18:41
kempine yra ant to tokio islindusio smile.gif ta daikta istraukus, nebutina visa istraukineti, galima ivertinti kempines bukle, ji turi buti na kaip kempine pasiputusi, jeigu sena tai suplota ir neprilaiko adatu gerai.
manualas cia rusu kalba (man rusu - tamsus miskas) https://picasaweb.go...478353465079698
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2011 09 17, 19:46)
kempine yra ant to tokio islindusio smile.gif ta daikta istraukus, nebutina visa istraukineti, galima ivertinti kempines bukle, ji turi buti na kaip kempine pasiputusi, jeigu sena tai suplota ir neprilaiko adatu gerai.
manualas cia rusu kalba (man rusu - tamsus miskas) https://picasaweb.go...478353465079698

Skaityti tai ir as nemoku kai kalba siek tiek suprantu blush2.gif kempine susiplojus tai cia gali buti beda? O normaliai issiputus kokio dydzio ji turi buti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 17 rugsėjo 2011 - 18:53
Labą vakarą 4u.gif
Išsitraukiau šiandien savo Brother mašiniuką ir garter karietą, nes reikėjo pabaigti vieno mezginio apdailą. Na ir teko labai nusivilti, nes kažkas atsitiko mano tai garter karietai doh.gif Mezga tik lygiuoju mezgimu blink.gif Nu nedaro blogų akių nė pro kur schmoll.gif Ir kitus raštų variantus išbandžiau, ir tikrinau, ar adata gerai stovi, nu viskas per niek cray.gif Ir pastebėjau, kad važiuojant karietai, jos adata juda purtos, bet į priekį nelabai išsistumia. Ir ranka mechaniškai jos išstumti nepavyksta g.gif Tai kas dabar daryti? Pas kokį meistrą kreiptis? Sorry, jei ne čia parašiau apie savo bėdą, bet labai tikiuosi Jūsų pagalbos 4u.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutcka: 17 rugsėjo 2011 - 18:57
O jei nuo adatines ta virsu nusuksiu ir gale dar eina geleziukas tai nieko nebus nepabirs man adatos? reiktu ten pavalyti puku pilna ir paziureciau kas yra kad iki galo nesuslenka adatos?
Atsakyti
gali nusukti aisku. kad kempine susiplojus, tai jau blogai, butinai reikia ja keisti. cia teko skaityti, kad mergickos langu apsiltinimo juostele klijuoja ant to stypo ir tinka. as nebandziau...
Atsakyti
Ir as skaiciau neseniai tai pagalvojau ryt i maxima eisiu gal rasiu juostos, jei kas nesigaus kai idesiu tai vel klausinesiu rytoj, reiks kai vaikas uzmigs ardytis masina nes kitaip... doh.gif
Aciu labai uz kantrybe ir pagalba 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti