QUOTE(jautiena @ 2011 09 17, 14:57)
dazniausiai mezgant yra naudojamos adatos per viduri adatines, o jus kaip suprantu desineje puseje susiruoset megzti. tai nera taip svarbu bet adatines yra sunumeruotos nuo vidurio i abi puses, tai jusu mezginio centras turetu buti ties '0' per vidury.
jeigu tos adatos ant kuriu mezget, nebesusistumia, tai galbut jus jas sulankstet?
del karietos nustatymu, tai manuale reiktu paziureti, bet man atrodo, kad sonuose karietos tos rankeneles turetu buti ties 0. pozija (I. ir II. ko gero bus daliniam mezgimui). ir kur itempimas reguoliuojamas, tas mazas dziubukelis turetu buti priekyje, gal ten koks uzrasymas yra pvz 'Normal'?
jeigu tos adatos ant kuriu mezget, nebesusistumia, tai galbut jus jas sulankstet?
del karietos nustatymu, tai manuale reiktu paziureti, bet man atrodo, kad sonuose karietos tos rankeneles turetu buti ties 0. pozija (I. ir II. ko gero bus daliniam mezgimui). ir kur itempimas reguoliuojamas, tas mazas dziubukelis turetu buti priekyje, gal ten koks uzrasymas yra pvz 'Normal'?
As ten pradejau nes per viduri ir kairiam sone kelios adatos neprisistume iki galo is karto ir dabar kai bandau pastumdyt adatas kur nemezgiau tai ne visos iki galo nusistumia nemanau kad sulanksciau nes nesimato kad butu issiklaipe. O kur tas itempimas reguliuojamas tai nezinau nera jokio uzraso normal, o ten kur tankumas tai tik skaiciai
Pas mane prie to ratuko parasyta- empty kolour plain tuck