Olaiva, labai jaukus megztukas
dekui,siuliukas is parduotuves,kur prie baziu yra siulu abc.pusvilne,toks melanzas.babinoj buvo likutis,tai emiau,maniau,kad neuzteks megztukui,bet sunaudojau tik beveik 350 gramu
QUOTE(L@imužė @ 2011 09 16, 10:33)
Mamkaa, ačiū neužteks - reiks ir pasirodyt
Parodysiu kaip toliau sekasi su "broliuku" susidraugaut
Parodysiu kaip toliau sekasi su "broliuku" susidraugaut
Butinai pasirodysiu, jau visi seimynai numezgiau po pora kojiniu. tik su atnarom kankinuosi, niu nesigauna man grazi ta kojines dalis.
Grazus draugystes su "broliulu" rezultatas
QUOTE(une @ 2011 09 16, 13:57)
parodysiu savo pirma blyna
visai visiems seimos nariams per didelis bet uz tai ivertintas puikiai ir jau sarasiukas sudarytas kam kokios spalvos ir kokio ilgio ausyciu reikia
dziaugiuosi, kad turesiu dabar , kad ir ne iki galo vykusi varianta-dabar pasiskaiciuot ir nusprest kaip ir ka daryti bus lengviau
Kokie cia siulai? kiek akiu dejote, kad visiems per didele? Siandien ir as pirkau siulu tokiai kepurei, bandysiu megzti, tik nesinori siulu sugadinti, o ardyri baisiai nemegztu.
QUOTE(Olaiva @ 2011 09 16, 16:33)
mano megztinukas,visas tuck rasteliu,nieko ypatingo,bet siltas,minkstas,mielas visai man paciai
Tikrai, kad mielas
As turbut niekada tokio nenusimegziu, nes nemoku pataikyti akiu skaiciaus, tiek rankom tiek masina mezgant. Kiek dejote akiu nugarai ir priekinem dalim? turiu faino plono siulo, visai noreciau kazko panasaus?
Kepurei pirkau siuos siulus http://yarni.ru/shop..._baby_wool.html , gal esate kuri mezgusi is ju ka nors? Pirkau du matkelius, kazin uzteks kepurei su ausytem? Tikiuosi masina megz, nebus per stori
QUOTE(mamkaa @ 2011 09 17, 03:30)
Tikrai, kad mielas
As turbut niekada tokio nenusimegziu, nes nemoku pataikyti akiu skaiciaus, tiek rankom tiek masina mezgant. Kiek dejote akiu nugarai ir priekinem dalim? turiu faino plono siulo, visai noreciau kazko panasaus?
as pasiskaiciuoju pasimezgusi bandinuka tuo rastu tarkim 20.0.20 akiu.tada ji apsimatuoju.o kartais net ir ishskalbiu ir tada apmatuoju,nes siulai skirtingai elgiasi po skalbimo.sitas man gavosi didokas.tai dejau i skalbimo masina ir ant 1000 apsuku man jis reikiamo dydzio pasidare
o tavo siuliuku manau sociai uzteks kepurytei ir sudetis gera,svelnuciai
QUOTE(mamkaa @ 2011 09 17, 03:30)
Kokie cia siulai? kiek akiu dejote, kad visiems per didele? Siandien ir as pirkau siulu tokiai kepurei, bandysiu megzti, tik nesinori siulu sugadinti, o ardyri baisiai nemegztu.
Tikrai, kad mielas
cia 154 akys. o siulas Ditekso vilna su kasmyru, mezgiau is dvieju siuliuku.
o man visai negaila tu siuliuku mkslo sumetimais tsakant
o jei tau sunkiai sekasi su apskaiciavimu akiu, tai labai rekomenduoju programa : sweater design man asmeniskai superine. buvo atradimu atradimas
merginos jau gavau masinyte, parsitempiau taip sakant kaip zaltys plaktuka uzsidejau akis pirma eile pramezgiau o toliau man ji nemezga, dar keles eiles pamezge bet siula pertempia i kita eile, gal dar ko nepadariau?
Ir kodel kai kurios adatos iki pacio galo nenusistumia
stai mano mezgimo rezultatas
Gal cia dar ka reik padaryti?
Pagelbekit zaliai
Ir kodel kai kurios adatos iki pacio galo nenusistumia
stai mano mezgimo rezultatas
Gal cia dar ka reik padaryti?
Pagelbekit zaliai
Cia yra toyota KS858 jai galima ir antra adatine http://www.google.lt...r...p;biw=1280
gal pas jus ant karietos nustatyta i viena puse nemegzti?
o adatos tai gali buti sulankstytos arba parudijusios, jeigu visu nepristumtu tai sakyciau kad karietos apacioj sulinke kas nors, bet kad kelias tai nzn
Papildyta:
nieko ypatingo? na dar cia papasokok! cia gi klasika - visada madinga. grazi spalvyte ir rastelis, puikiai isbaigtas, nuostabiai glundantis prie puikios figuros, kokybiskos nuotraukos, tikrai super duper, pavydziu baltai! o ji matai 'oj nieko ypatingo'
o adatos tai gali buti sulankstytos arba parudijusios, jeigu visu nepristumtu tai sakyciau kad karietos apacioj sulinke kas nors, bet kad kelias tai nzn
Papildyta:
QUOTE(Olaiva @ 2011 09 16, 16:33)
sveikos
jau kojines mezgat ir as noriu,bandysiu spali startuoti su kojinem,bandysiu visokius variantus.aisku idealiausia su riberiu ir be siuliu butu
mano megztinukas,visas tuck rasteliu,nieko ypatingo,bet siltas,minkstas,mielas visai man paciai
....
jau kojines mezgat ir as noriu,bandysiu spali startuoti su kojinem,bandysiu visokius variantus.aisku idealiausia su riberiu ir be siuliu butu
....
nieko ypatingo? na dar cia papasokok! cia gi klasika - visada madinga. grazi spalvyte ir rastelis, puikiai isbaigtas, nuostabiai glundantis prie puikios figuros, kokybiskos nuotraukos, tikrai super duper, pavydziu baltai! o ji matai 'oj nieko ypatingo'
Tas su kuriom bandziau megzti jau iki galo nepristumiu, bet as rankom iki galo nepristumiu, tai adatinej gal kas blogai?
dazniausiai mezgant yra naudojamos adatos per viduri adatines, o jus kaip suprantu desineje puseje susiruoset megzti. tai nera taip svarbu bet adatines yra sunumeruotos nuo vidurio i abi puses, tai jusu mezginio centras turetu buti ties '0' per vidury.
jeigu tos adatos ant kuriu mezget, nebesusistumia, tai galbut jus jas sulankstet?
del karietos nustatymu, tai manuale reiktu paziureti, bet man atrodo, kad sonuose karietos tos rankeneles turetu buti ties 0. pozija (I. ir II. ko gero bus daliniam mezgimui). ir kur itempimas reguoliuojamas, tas mazas dziubukelis turetu buti priekyje, gal ten koks uzrasymas yra pvz 'Normal'?
jeigu tos adatos ant kuriu mezget, nebesusistumia, tai galbut jus jas sulankstet?
del karietos nustatymu, tai manuale reiktu paziureti, bet man atrodo, kad sonuose karietos tos rankeneles turetu buti ties 0. pozija (I. ir II. ko gero bus daliniam mezgimui). ir kur itempimas reguoliuojamas, tas mazas dziubukelis turetu buti priekyje, gal ten koks uzrasymas yra pvz 'Normal'?