Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

sveikos merginos.pas jus temoje su tokiu klausimu.pati mezgu .bet virbalais,o ziemai 1,5 metuku dukrytei galvoju butu gerai gal grazios ir siltos masina megztos timpos smile.gif gal kuri galit ka pasilyti.lauksiu az biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2011 09 15, 08:54)
lyg ir taip... vakar uztrukau gal 15minuciu ieskodama manualo jusu keistai masinai  tongue.gif cia: http://www.scribd.co...ter-User-Manual

bigsmile.gif kaip aciu! modelis tai ne tas, bet matau, kad laaaaabai pades! thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
(as ieskodavau rasydama tik 'knitmaster' doh.gif )
Atsakyti
Merginos tuoj turesiu masinyte, sumokejau vakar pinigelius siandien sake issius masina thumbup.gif idomu ar gausiu sia savaite rolleyes.gif nu kaip laukiu net naktim vos uzmiegu svajodama kaip megsiu doh.gif
Atsakyti
Cia radau zurnaliuku ( mokami, bet nnebrangu) yra instrukcija silver red masinai, severiankai nevai... ir rastu knygutes kelios. Gal kam pravers 4u.gif

Pedkelniu mezgimas g.gif

Dar zurnaliuku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 15 rugsėjo 2011 - 10:58
QUOTE(une @ 2011 09 15, 08:31)
bigsmile.gif kaip aciu! modelis tai ne tas, bet matau, kad laaaaabai pades!  thumbup.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
(as ieskodavau rasydama tik 'knitmaster'  doh.gif )

as pagal jusu foto ieskojau 'model 326', maniau kad pataikiau g.gif
Atsakyti
nu dabar tai nesukiokit pirsto ties smilkiniu.................
niekada nemaciau ant karietos to numerio!!!!! doh.gif doh.gif doh.gif
pas mane ant islikusiu iskarpu nugeltonave, bet matosi tik skaicius model ...8. tai speju, kad cia ne nuo mano masinos, o tiesiog idejo, ka turejo...
lieviausia, kad net siuntinedama uzklausimus ar galiu prisitaikyti riberi, klausdavau va lygiai taip pat: "nezinau koks modelis, baigiasi 8" doh.gif aisku atsakymo nei vieno teigiamo negavau doh.gif biggrin.gif
bet tai kaip galejau nematyti to uzraso, tai nesuvokiu.................

aciu, tau labai , kad nepatingi rasyti, net akivaizdzius dalykus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

simbarella, uz nuorodas aciu wink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,reikia jūsų pagalbos labai labai labai ax.gif ax.gif ax.gif ,gal kuri turi mezgimo mašinos Brother KH-840 aprašymą.
Atsakyti
negaliu atsidziaugt-gavosi!!! thumbup.gif o kiek dar daug nauju naudingu dalyku apie savo masina suzinojau rolleyes.gif

aciu merginos uz pasidalinima ir pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2011 09 14, 11:25)
Sveikutes pasirodau savo darbeli  smile.gif  dar tik mokausi  4u.gif 
user posted image

Simbarela, kaip mokinei tai super darbelis gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(agurčikas @ 2011 09 14, 14:11)
Nesu nieko bendro turėjusi su mezgimo mašinos, tai noriu pasikonsultuoti. Mano teta turi kažkokią senovinę mašiną, pavadinimo nežinau  ax.gif , ar galima megzti su ja moherą su šilku. Man reikia paprasto lygaus megztukėlio. Be jokio rašto. Kažin, tarp tų adatų nesusikaupią moheros pūkas?

Agurčikas, aš pvz su Neva 5 mezgu iš plonos moheros ir viskas liuks, bet va brotheris nelabai mėgsta moherą sad.gif

QUOTE(mamkaa @ 2011 09 15, 08:40)
vakar nusibruzinau sau kojines is plonos vilnos smile.gif
Dar karta aciu, merginos, uz pagalba.

Dabar laukia kepure su asuytem.

Mamkaa, ačiū neužteks - reiks ir pasirodyt mirksiukas.gif

QUOTE(kristinkag @ 2011 09 15, 09:37)
Merginos tuoj turesiu masinyte, sumokejau vakar pinigelius siandien sake issius masina  thumbup.gif idomu ar gausiu sia savaite rolleyes.gif  nu kaip laukiu net naktim vos uzmiegu svajodama kaip megsiu  doh.gif

Kristinkag, pažįstamas laukimo jausmas drinks_cheers.gif
QUOTE(zuzana* @ 2011 09 15, 19:42)
Sveikos merginos,reikia jūsų pagalbos labai labai labai  ax.gif  ax.gif  ax.gif ,gal kuri turi mezgimo mašinos Brother KH-840 aprašymą.

Zuzana, turiu tik 836 g.gif

Parodysiu kaip toliau sekasi su "broliuku" susidraugaut blush2.gif ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 09 16, 12:33)

Kristinkag, pažįstamas laukimo jausmas  drinks_cheers.gif

Parodysiu kaip toliau sekasi su "broliuku" susidraugaut  blush2.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif sunku laukti ir ydomu kaip seksis megzti
Labai grazus megstukas man reiks isigyti kada perfokortu tai galesiu irgi spalvotai megzt
Atsakyti
Laimuze, tavo darbeliu kruopstumas ir isbaigtumas kiekviena karta privercia issizioti wub.gif

parodysiu savo pirma blyna biggrin.gif
visai visiems seimos nariams per didelis biggrin.gif bet uz tai ivertintas puikiai ir jau sarasiukas sudarytas kam kokios spalvos ir kokio ilgio ausyciu reikia biggrin.gif
dziaugiuosi, kad turesiu dabar , kad ir ne iki galo vykusi varianta-dabar pasiskaiciuot ir nusprest kaip ir ka daryti bus lengviau thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos
jau kojines mezgat bigsmile.gif ir as noriu,bandysiu spali startuoti su kojinem,bandysiu visokius variantus.aisku idealiausia su riberiu ir be siuliu butu thumbup.gif
mano megztinukas,visas tuck rasteliu,nieko ypatingo,bet siltas,minkstas,mielas visai man paciai

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti