Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(L@imužė @ 2011 09 03, 13:33)
bet "ligonis" ko gero ir Afrikoj "ligonis"  lotuliukas.gif

Mudvi su Freke pasirodo abi ciekaunos esam  lotuliukas.gif

Freke, aš tai pagalvojau, kad taip mezgi, bet dar viltis kirbėjo , kad naują kokį būdą atradai nulaidymui  g.gif O begonija nesunkiai megzgasi ? man jis toks kietokas siūlas atrodo

lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif teisybe... nuejau i parde tik pasizvalgyt zrek jau panda print krepsiuke guli. kam? gal pabandysiu is dviogubo kepure ziemai sumeistrauti doh.gif lotuliukas.gif

aha zoses dvi lotuliukas.gif

oi ne jauciu ir nesugalvosi nieko mandresnio nei ilgai ir nuobodziai akis perkelinet. nes jei adatu neperkelsi liks arba skyles arba didesnes akys ir kuo toliau tuo labiau jos dides....
begonija mezgu 8 tankumu ant brotherio siaip pasiziurejus but sijona galima nesiot be pasijonio. kiek turejau visu tu alminu begoniju tai vienintele balta spalva man kieta pasirode o kitos spalvos kazkaip minkstai mezgas

QUOTE(Mamytė uogytė @ 2011 09 03, 14:02)
Tai va tokios tos mezginiu mezgimo ir pardavimo subtilybes.

na jei neziuret i valiutos tipa o tik skaiciukus tai ganetinai mazai jums lieka.... visgi valandos uzdarbis gaunas ~11.... o Briuselyje koks valandinis minimumas gaunas? g.gif
o kai gryztat i Lietuva nenorit iki vernito pavaziuot? na tolokai nuo Klaipedos ta Marijampole bet visteik gaunas neblogu siulu uz padoria kaina. sukuotine pusvilne ~40lt kg ir spalvu graziu buna wink.gif juk jei daug perkat tai ir kuras pasidalina ant visu siulu

zuzana idomus kostiumelis, jis cia irgi skersai megztas ir ant apacios prisiutas? g.gif
Atsakyti
Ne, megztas tiesiai. Viskas slypi susiuvime. smile.gif
Atsakyti
Ir dar su tokiomis kelnytėmis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2011 09 04, 10:20)

o kai gryztat i Lietuva nenorit iki vernito pavaziuot? na tolokai nuo Klaipedos ta Marijampole bet visteik gaunas neblogu siulu uz padoria kaina. sukuotine pusvilne ~40lt kg ir spalvu graziu buna wink.gif juk jei daug perkat tai ir kuras pasidalina ant visu siulu

Man is ten siulai patinka nebrangiai gaunasi ir buna likuciu tai pradziai sakiau likuciu prisipirksiu, o kai ismoksiu tai ir dideliu babinu pirksiu. O koks tu dideliu babinu svoris buna?
Atsakyti
babina apie kilograma. likuciu nelabai maciusi g.gif nors gal nezinau kur ziuret hihihi.gif mane is kart drakoniukas veda link dideliu kiekiu biggrin.gif lotuliukas.gif pirk akrilana 20lt/kg mokintis galesi o gal ka ir sumeistrausi biggrin.gif pusvilne geresne 38lt kg medvilne irgi panasiai g.gif nebent pasikeite kainos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2011 09 05, 19:15)
babina apie kilograma. likuciu nelabai maciusi g.gif nors gal nezinau kur ziuret hihihi.gif mane is kart drakoniukas veda link dideliu kiekiu biggrin.gif  lotuliukas.gif  pirk akrilana 20lt/kg mokintis galesi o gal ka ir sumeistrausi biggrin.gif pusvilne geresne 38lt kg medvilne irgi panasiai g.gif nebent pasikeite kainos ax.gif

Likuciai kiek pamenu tai buna dezese prie duru tik iejus, aciu uz patarima reiks biski akrilano pabandymui ir pusvilnes ir dar mazyliui noriu pizamyte numegzti(musu kaime nelabai kas yra) tai gal medvilnes biskuti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2011 09 05, 18:15)
babina apie kilograma. likuciu nelabai maciusi g.gif nors gal nezinau kur ziuret hihihi.gif mane is kart drakoniukas veda link dideliu kiekiu biggrin.gif  lotuliukas.gif  pirk akrilana 20lt/kg mokintis galesi o gal ka ir sumeistrausi biggrin.gif pusvilne geresne 38lt kg medvilne irgi panasiai g.gif nebent pasikeite kainos ax.gif

zinok dazniausiai ten babinose po 2 kilus arba beveik 2 kėgė doh.gif daugokai truputi...kilas butu pats tas...
Atsakyti
kiek pirkau (5 babinas)vis apie kg buvo g.gif 1,1 - 1,4 kg unsure.gif iskaiciuojant ir pacia babina g.gif
Atsakyti
tai gal tada tik toj dezej,kur zinai,prie duru iejus,buna pigiau,po kaire.ten svere,net 2,3 kg buvo doh.gif o toks grazus buvo baklazaninis akrilanas wub.gif
Atsakyti
nu net idomu paliko g.gif matyt visteik yra nuokrypiu g.gif nes ir pardavimo lentynose babinos akivaizdziai skyresi g.gif arba gal praktikantes vyniodavo senbuves atmuse rankas ant kilograminiu siulu o va praktikantes privynioja po 2 kege hihihi.gif
Atsakyti
As kita savaite vaziuosiu i vernita tai paklausiu po kiek kg babinose. O tie nuvynioti tai gal po 200gr buna gal ir maziau ten jau jie visai nedideli buna
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 08 30, 23:23)
flamencita, ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif
šiaip visiems mezginiams prasimezgu pavyzduką iš tų siūlų, iš kurių megsiu, jei reik išskalbiu ar palyginu ir tada pagal išmatavimus skaičiuoju kiek reik akių ir eilių .
O info tai manau pilna internete, tik reik paieškot  mirksiukas.gif

http://www.liveinter.../post181801003/

http://blog.kp.ru/us...

http://club.osinka.r...b79598055000023

Gavau iš mamytės dar vieną nuotraukytę, tai pasirodysiu. Tik toks negeras jausmas, kad kitos nerodot savo darbų sad.gif

user posted image

Aciu labai uz nuorodas!!!!

O gal galit patart kokio storio siulukais mezgat?nieko neturiu dar tai noriu nusipirkt ax.gif ir dar:o kaip tas skirtingu siulu juostas ismezgat?nerandu kur raso kaip siula keist blush2.gif
Atsakyti