QUOTE(L@imužė @ 2011 09 03, 13:33)
bet "ligonis" ko gero ir Afrikoj "ligonis"
Mudvi su Freke pasirodo abi ciekaunos esam
Freke, aš tai pagalvojau, kad taip mezgi, bet dar viltis kirbėjo , kad naują kokį būdą atradai nulaidymui O begonija nesunkiai megzgasi ? man jis toks kietokas siūlas atrodo
Mudvi su Freke pasirodo abi ciekaunos esam
Freke, aš tai pagalvojau, kad taip mezgi, bet dar viltis kirbėjo , kad naują kokį būdą atradai nulaidymui O begonija nesunkiai megzgasi ? man jis toks kietokas siūlas atrodo
teisybe... nuejau i parde tik pasizvalgyt zrek jau panda print krepsiuke guli. kam? gal pabandysiu is dviogubo kepure ziemai sumeistrauti
aha zoses dvi
oi ne jauciu ir nesugalvosi nieko mandresnio nei ilgai ir nuobodziai akis perkelinet. nes jei adatu neperkelsi liks arba skyles arba didesnes akys ir kuo toliau tuo labiau jos dides....
begonija mezgu 8 tankumu ant brotherio siaip pasiziurejus but sijona galima nesiot be pasijonio. kiek turejau visu tu alminu begoniju tai vienintele balta spalva man kieta pasirode o kitos spalvos kazkaip minkstai mezgas
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2011 09 03, 14:02)
Tai va tokios tos mezginiu mezgimo ir pardavimo subtilybes.
na jei neziuret i valiutos tipa o tik skaiciukus tai ganetinai mazai jums lieka.... visgi valandos uzdarbis gaunas ~11.... o Briuselyje koks valandinis minimumas gaunas?
o kai gryztat i Lietuva nenorit iki vernito pavaziuot? na tolokai nuo Klaipedos ta Marijampole bet visteik gaunas neblogu siulu uz padoria kaina. sukuotine pusvilne ~40lt kg ir spalvu graziu buna juk jei daug perkat tai ir kuras pasidalina ant visu siulu
zuzana idomus kostiumelis, jis cia irgi skersai megztas ir ant apacios prisiutas?