Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(L@imužė @ 2011 09 02, 22:24)
Na ir dar tada vienas klausimėlis - jei įkyrėjau, tai atsiprašau  blush2.gif  blush2.gif  - iš kokių siūliukų mezgi pagrinde ???
Ir nuoširdus ačiū už visus atsakymus aciuks.gif  aciuks.gif

kokie siulai tai tikrai nepasakysiu. buvau gryzus lietuvon tai nusiaubiau ta parduotuvike kur senajam Klaipedos turguj yra tai prisipirkau bobinu daug ir visos skirtingos ax.gif . Ir is vilnos ir is akrilo ir is mocheros gerai gaunas, tik skirtingi efektai. Reikia rinktis kuo minkstesni siuliuka ir kuo maziau tystanti.

O sau tokia nusimezgiau is angoros ir akrilo, atrodo neblogai, tik klausimas kaip nesiosis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamytė uogytė: 02 rugsėjo 2011 - 23:22
Mamyte uogyte apie siulus nezinau ka pasakyt nes kaip ir batsiuvys neturiu nei vieno daikto is begonijos ar alminos..... is vis geda prisipazint bet vaikai turi max dvi kepures unsure.gif o mama nieko megzto neturi..... siaubas ania?

suknele maciau kad sonu megzta bet vistiek kosmosas kazkoks..... nors labai noreciau sau nusimegzti kazka panasaus..... ax.gif bet kai uzaugsiu ir priaugsiu iki to, nes dabar ziuriu ziuriu ir matau spyga hihihi.gif

o kam medziaga deti? nepaprasciau butu kas antra adata istrauki pravaziuoji pakabini sukas isstumi likusias vel pravaziuoji akys uzsimete, pamezgi su blogu siulu tada startuoji su geru ir mezgi i valias. g.gif

Laimuze sumezgineju tai wacko.gif imu centrine aki ir perkeliu dvi salimais is triju viena kad gautusi. visas likusias perkeliu ant tos laisvos ir taip darau ant kiekvieno nulaidymo plius kraste. gaunas 5 kartus susimezga po 3 akis ir 2 po krastine.... tai nulaidymas uztrunka ilgiau nei pati kepure ar apdaila.... kai lieka kokios 6 akys mezgu kelias eiles lygiai tada gaunas dzybukas.... kazi aiskiai aprasiau g.gif nors zinai vakar perkelinejau tas akis ir pamasciau jei Laimuze tokius kiaurarascius rankom perkelineja tai ir kepure nebus ka veikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2011 09 03, 10:38)
o kam medziaga deti? nepaprasciau butu kas antra adata istrauki pravaziuoji pakabini sukas  isstumi likusias vel pravaziuoji akys uzsimete, pamezgi su blogu siulu tada startuoji su geru ir mezgi i valias.  g.gif

Teoriskai tai taip reiktu ir megzti ir pacioj pradzioj taip ir mezgiau, bet reikia visas adatas istumineti iki galo kokias pirmas 10 eiliu mezgant, o jei ne tai kokia aki pametu ar dar geiau puse mezginio. doh.gif .

Na bent man su plonu audiniu, ar kokia uzuolaida daug greiciau pradeti, yra i ka svorius ikabinti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamytė uogytė: 03 rugsėjo 2011 - 11:22
viskas suprantama wink.gif juk mezgam ir atrandam kas kam patogiau smile.gif smagu kad dalinates atradimais wink.gif

klausiau anksciau del riesiniu kur dvi manekenes demonstruoja bet neatsaket kaip ta garbanele padaret ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2011 09 03, 11:31)
viskas suprantama wink.gif juk mezgam ir atrandam kas kam patogiau smile.gif smagu kad dalinates atradimais wink.gif

klausiau anksciau del riesiniu kur dvi manekenes demonstruoja bet neatsaket kaip ta garbanele padaret ax.gif

Cia viskas is tos pacios kolekcijos . mezgu 14 eiliu ir uzkeliu akis esancias 10 eiluciu zemiau tik ne per visa ilgi. jei nuo krasto paliksi 5 akis neuzkeltas tai garbaneles bus mazesnes, 10 akiu didesnes. tai tiek cia to isradimo mirksiukas.gif

dabar mezgu mocherines palaidines tokio stiliaus.

dar turiu skraistes
user posted image
cia ta raudona taip pat megzta mirksiukas.gif
Atsakyti
oro_buckis.gif aciu reiks pabandyt smile.gif labai graziai atrodo 4u.gif

o jus cia kazkokia kolekcija gaminat? kaip supratau ne Lietuvoj esat. ax.gif atsiprasau uz cekavuma tiesiog idomu ir grazu ziuret i grazius darbelius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 03 rugsėjo 2011 - 11:47
Mamytė uogytė tiesiog neatsilaikiau nepakomentavusi, tiesig žavu wub.gif , net baltas pavydas paėmė už idėją ir jos įgyvendinimą, super! Bent jau man tai čia aukštas pilotažas. Tokios skraistės ir aš norėčiau žiemai vietoj šaliko, bet jaučiu, kad taip tikrai nesugebėčiau thumbup.gif ŠAUNUOLĖ!
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2011 09 03, 11:47)
oro_buckis.gif aciu reiks pabandyt smile.gif labai graziai atrodo 4u.gif

o jus cia kazkokia kolekcija gaminat? kaip supratau ne Lietuvoj esat.  ax.gif atsiprasau uz cekavuma tiesiog idomu ir grazu ziuret i grazius darbelius

Na taip sedziu Briuseli ir is neturejimo ka veikt prisigalvoju veiklos lotuliukas.gif ir ziuriu kad tie mano prisigalvojimai jau ir mano verslu tampa biggrin.gif
Atsakyti
Mamyte uogyte, ir kam vakar pasakėt, kur siūlus perkat doh.gif nu juk nuvažiavau šiandien ir prisipirkau juodos moheros babiną 800 g ir dar pusvilnės dviejų rūšių 1,5 kg - nors tikrai jie nebuvo būtini lotuliukas.gif bet "ligonis" ko gero ir Afrikoj "ligonis" lotuliukas.gif
Ir už visus paaiškinimus dar kartelį ačiū 4u.gif 4u.gif , gal nesupyksit labai jei pasinaudosim kada blush2.gif
O tos pyniuotos skraistės irgi mašina megztos ?
Nu bet ir darbų pateikimas superinis wub.gif wub.gif
Jei ne paslaptis - ar yra paklausa tam Briusely mezginiams g.gif g.gif
Mudvi su Freke pasirodo abi ciekaunos esam lotuliukas.gif

Freke, aš tai pagalvojau, kad taip mezgi, bet dar viltis kirbėjo , kad naują kokį būdą atradai nulaidymui g.gif O begonija nesunkiai megzgasi ? man jis toks kietokas siūlas atrodo

Dusiukas, naudokis proga kol viskas "šviežiai" paaiškinta ir pirmyn - nebandysi, nežinosi mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 09 03, 12:33)

Megzkit i sveikata , puoskites ir puoskit savo seima ir draugus. smile.gif tik i interneta pardavimui papigiaj nedekit.

Patenkinsiu jusiu smalsuma del tu pardavimu.
O yra taip: siulai cia ziauriai brangus, ir mokesciai ziauriai dideli. tai megzti ir nelabai apsimoka nes parduotuves uzverstos pigiom kinietiskom prekem.
Tai va tenka konkuruoti su kinieciais. Uzsiduodu sau uzduoti sukurti modeli originalu, nematyta, paprasta neperkrauta (prancuziskam skoniui), kasdieniniam nesiojimui, bet su atitinkamais aksesuarais tinkanti ir vakarui.Dar tas modelis turi buti greitai padaromas ir is geru bet pigiu siulu.
Tai vat tokius reikalavimus keliu savo mezginiams. Tenka pasukti galva ne viena menesi.

Savo mezginius priduodu i viena parduotuve, ten tokia suknele parduodama 130e.
parduotuve pasiima 30%. lieka 91e. Atimam siulus (20e)ir padalinam is 2(puse eina mokesciam) ir lieka 35.5 e mano uzdarbis (uz suknele numegzta per 3 su puse valandos). Nu cia tas pats jei uz sukneles numezgima gautum 35 lt, nes cia maistas 3 kartus brangesnis nei Lietuvoj.

Tai va tokios tos mezginiu mezgimo ir pardavimo subtilybes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamytė uogytė: 03 rugsėjo 2011 - 13:05
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2011 09 02, 23:17)
kokie siulai tai tikrai nepasakysiu. buvau gryzus lietuvon tai nusiaubiau ta parduotuvike kur senajam Klaipedos turguj yra tai prisipirkau bobinu daug ir visos skirtingos ax.gif . Ir is vilnos ir is akrilo ir is mocheros gerai gaunas, tik skirtingi efektai. Reikia rinktis kuo minkstesni siuliuka ir kuo maziau tystanti.
O sau tokia nusimezgiau is angoros ir akrilo, atrodo neblogai, tik klausimas kaip nesiosis.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tai apie tave cia girdejau parduotuvej bigsmile.gif viena moteriske norejo siulu babina pirkti, bet abejojo, nes kazkokius kitus buvo maciusi. Pardaveja ,,sako nebera, buvo viena kliente is uzsienio gryzusi tai daug papirko ir tuos paeme,,
Atsakyti
Ką tik pabaigiau tokį kostiumėlį savo pupai
user posted image
Atsakyti