joo, mūsų irgi viršytas svoris bet tai vaikis manęs neklausė - du penalus susidėjo kaip tik šiandien. na, dabar pasvėriau rytojaus pamokoms, tai truputį mažiau nei reikia , o pvz tuščia tai apie 900 g sveria
QUOTE(Lindra @ 2011 09 19, 20:17)
joo, mūsų irgi viršytas svoris bet tai vaikis manęs neklausė - du penalus susidėjo kaip tik šiandien. na, dabar pasvėriau rytojaus pamokoms, tai truputį mažiau nei reikia , o pvz tuščia tai apie 900 g sveria
tuscia kuprine ir musu sveria nemazai, o dar susideda daiktus tai ir gaunas
QUOTE(*Jura* @ 2011 09 19, 12:57)
Aš duodu gryną C vit (ant pakuotės nupiešta žalia citrina, 50tbl), ištirpdau šaukšte (kai kimba sloga 3 tabl) vandens ir išgeria, mums patinka, užsigeria dar po to vandenuko, o slogą nugalime per 1-2 dienas , kitaip ir nebesigydom jos
O kiek miligramų vienoj tabletėj? Vaikui maximali dozė iki 300mg., ir tai neilgam laikui....
QUOTE(Lindra @ 2011 09 19, 18:17)
Eisiu ir aš pasvert kiek rytojui bus
QUOTE(clasica @ 2011 09 19, 18:31)
O kiek miligramų vienoj tabletėj? Vaikui maximali dozė iki 300mg., ir tai neilgam laikui....
500 mg, išbandytas reikalas, geriam max 3 dienas. Na man vienas su medicina susijęs žmogus sakė, kad pajutus simptomus vit c dozę galima padidint iki 10 kartų , aišku negalima ilgiau nei 3 dienas taip , jau 2 metus taip užbėgam slogai už akių
QUOTE(*Jura* @ 2011 09 19, 20:27)
Eisiu ir aš pasvert kiek rytojui bus
500 mg, išbandytas reikalas, geriam max 3 dienas. Na man vienas su medicina susijęs žmogus sakė, kad pajutus simptomus vit c dozę galima padidint iki 10 kartų , aišku negalima ilgiau nei 3 dienas taip , jau 2 metus taip užbėgam slogai už akių
o 500 mg - čia vienai dienai? per vieną kartą sugeriat? (aktualu man o tai sloga užpuola, poto į kosulį nueina )
kieno vaikučiai pas Logopedą eina? mačiau tvarkaraštyje įrašyta, o čia visiems kartu? ar grupelėmis? ar po vieną?
QUOTE(Lindra @ 2011 09 20, 07:21)
o 500 mg - čia vienai dienai? per vieną kartą sugeriat? (aktualu man o tai sloga užpuola, poto į kosulį nueina )
kieno vaikučiai pas Logopedą eina? mačiau tvarkaraštyje įrašyta, o čia visiems kartu? ar grupelėmis? ar po vieną?
Kai Eva tik tik pradeda čiaudėt, na matosi kada kabinasi sloga iš kart suduodu tris tabletes tokio c vit, būna, kad pakartot ir nebereikia, arba sekančią dieną dar pakartoju. Jei sloga įsibėgėja, būna, kad esi kur išvykęs, tai duodu tik po vieną, vis tiek greičiau praeina, ir nereikia jokių vaistų, nebent užsikemša praplaunam jūros vandeniu
Dėl logopedo visai pamiršau, paleidau prie m-klos merginą, reiks paskambint per pertrauką, maniškė turi eit pas logopedą, iš grupės kokią 6-7 vaikai eina, kitiems nereikia
QUOTE(*Jura* @ 2011 09 15, 20:09)
Ar buvot kuri susirinkime dėl prailgintos grupės
Aš buvau, nu ir likau nusivylus , valstybė nustačius, kad prailginta grupė
Aš buvau, nu ir likau nusivylus , valstybė nustačius, kad prailginta grupė
Mes neisim, mano pana nenori, o kai Robertos mama papasakojo apie prailgintos gr. visus fintus, tai.....nu neapsimoka...aišku bus ir + ir - kai vaikas viena namie..bet....
Mes ir pagalvojom dėl kompo, nes turbūt prie jo 24h galėtu būt...tai "pelę" ir laidą kokį paslėpsim, tv jai tik dėl vaizdo, ji daugiau man pati užsiima, piešia, žaidžia, manau ir pokaituko kokio nueis, nes jai kančia rytais keltis...
QUOTE(Lindra @ 2011 09 20, 08:21)
Mus jis nepaskirtas
QUOTE(*Jura* @ 2011 09 20, 09:42)
Kai Eva tik tik pradeda čiaudėt, na matosi kada kabinasi sloga iš kart suduodu tris tabletes tokio c vit, būna, kad pakartot ir nebereikia, arba sekančią dieną dar pakartoju. Jei sloga įsibėgėja, būna, kad esi kur išvykęs, tai duodu tik po vieną, vis tiek greičiau praeina, ir nereikia jokių vaistų, nebent užsikemša praplaunam jūros vandeniu
cia tai reiketu pabandyti ir vaikui, ir sau...o tai ypac as pastoviai rudeni ir ziema su varvancia nosim vaikstau...
pagaliau gavom pastovu pamoku tvarkarasti, daba jau zinosim kada baiges , ir galim jau planoti kokius papildomus burelius ...
Gal kuriai 1b klasės vaikučiai pasakojo apie planuojamą išvyką? Vakar Eva sakė, kad ruošiasi jie į mini zoo, bet mažai info parnešė, gal kuriai daugiau pasakė?
QUOTE(*Jura* @ 2011 09 28, 08:18)
Gal kuriai 1b klasės vaikučiai pasakojo apie planuojamą išvyką? Vakar Eva sakė, kad ruošiasi jie į mini zoo, bet mažai info parnešė, gal kuriai daugiau pasakė?
aga, priminei, rimtai sakė, kad važiuos. spėju - kol dar neatšalo orai. bet irgi nieko konkrečiau .
kai bus konkretumo daugiau - gal kokius raštelius vaikai parneš su smulkesne informacija
minejo kad vaziuos, tik neaisku kada dar sake kad ligtais po 10 lituku reikes, na tai uz kelione ir bileta turbut