Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos "Sendvario" pagrindinė mokykla

QUOTE(Lindra @ 2011 12 21, 11:25)
o aš savo ruožtu kažkuriuo metu bandysiu gaminti filmuką su virėjų šokiu ir su kalėdų švente mokykloje smile.gif

thumbup.gif , kaip butu gerai...
4u.gif oi lauksim lauksim, mes filmuko lauksim 4u.gif

Lindra, jums asmeniskai DIDELIS DĖKUI,juk cia jus pagrinde viska ir organizavot... (ir vireju kepureles,ir kaledini pasirodyma)...taip pat noriu padėkoti ir mamom kurios dovanėlės pirko,pakavo,ir vaisiu stala suorganizavo smile.gif , na viskas super thumbup.gif

Papildyta:
NA TIKRAI ZIURIU KAD CIA TIK 1B MAMKOS BENDRAUJA smile.gif
TAD KVIECIAM IR 1A KLASES MAMAS,TECIUS PRISIJUNGTI, IR KITU KLASIU TEVELIUS, BENDRAUKIM , DALINKIMES DZIAUGSMAIS, PASEKIMAIS, RUPESCIAIS IR KT.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2011 12 21, 09:25)

*Jura* ar atsiųstum man į paštą nuotraukyčių su maniškiu?  blush2.gif

o aš savo ruožtu kažkuriuo metu bandysiu gaminti filmuką su virėjų šokiu ir su kalėdų švente mokykloje smile.gif

Aha, atsiųsiu, gal šį vakarą spėsiu g.gif
Atsakyti
perziurejus atostogu grafikeli, tai ir nustebau kiek vaikai tures balandi atostogu, oho bigsmile.gif 04 02- 04 13, su savaitgaliais 15d. ir papildomu 04 21- 04 27 ---su savaitgaliais 9 d. thumbup.gif
Papildyta:
ir dar, kazin kada mokytojos gimtadienis?idomu g.gif
kazkaip darzeliuose mes sveikindavom aukletojas ju gimimo diena, nezinau, ar mokyklose tai daro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(juoduke @ 2012 01 17, 10:27)
perziurejus atostogu grafikeli, tai ir nustebau kiek vaikai tures balandi atostogu, oho bigsmile.gif  04 02- 04 13, su savaitgaliais 15d. ir papildomu 04 21- 04 27 ---su savaitgaliais 9 d. thumbup.gif
Papildyta:
ir dar, kazin kada mokytojos gimtadienis?idomu g.gif
kazkaip darzeliuose mes sveikindavom aukletojas ju gimimo diena, nezinau, ar mokyklose tai daro? g.gif

Nu del atostogu kazka sumaisei... Pas mane pazymeta 04 02- 04 08, papildomos 04 09- 04 13. Is papildimu dar 02 20 - 02 24. Tai kuri klystam???
O del mokytojos gimtadienio... tai ir idomu... Gal i rastine reiktu nueit? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamka-Blonde: 17 sausio 2012 - 11:05
QUOTE(mamka-Blonde @ 2012 01 17, 11:05)
Nu del atostogu kazka sumaisei... Pas mane pazymeta 04 02- 04 08, papildomos 04 09- 04 13. Is papildimu dar 02 20 - 02 24. Tai kuri klystam???
O del mokytojos gimtadienio... tai ir idomu... Gal i rastine reiktu nueit? ax.gif

Tamo psl nurodyta taip, kaip Juodukė surašė mirksiukas.gif
Atsakyti
tai reiketu pasitikslinti,kur teisybe?maza kas ka suplanuos per atostogas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jura* @ 2012 01 17, 13:00)
Tamo psl nurodyta taip, kaip Juodukė surašė  mirksiukas.gif

Aga... maciau.... kazka as praleidau... nes neesu uzsirasius balandzio galo atostogu... Bet niekad nevelu;) lotuliukas.gif
Atsakyti
Siaubaz kiek daug jiems atostogų nusimato doh.gif

Parašykit ką jūsiškiai veikia po pamokų? ar einat į kokius būrelius?
Praeitais metais ėjom, galvojau ir dabar vest, bet tas važinėjimas labai daug laiko užimad dienos metu doh.gif verysad.gif , o vienai eiti iki būrelio dar nelabai..gatvės pagrindinės, neitu jin pas mane viena, nebent su drauge kokia......
Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2012 01 23, 12:01)
Siaubaz kiek daug jiems atostogų nusimato  doh.gif

Praeitais metais ėjom, galvojau ir dabar vest, bet tas važinėjimas labai daug laiko užimad dienos metu doh.gif  verysad.gif , o vienai eiti iki būrelio dar nelabai..gatvės pagrindinės, neitu jin pas mane viena, nebent su drauge kokia......

Mes lankome sokiu bureli "Junga" Jaunimo centre (prie Klaipedos viesbucio). Siais metais padare uzsiemiminus 3k per savaite, tai jau sukames kaip voveres lotuliukas.gif Manau uztektu ir 2k. Nors pazvelgus is kitos puses - maziau sedi prie televizoriaus, nes vis "nera ka veikti". doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2012 01 23, 11:01)
Siaubaz kiek daug jiems atostogų nusimato  doh.gif

Praeitais metais ėjom, galvojau ir dabar vest, bet tas važinėjimas labai daug laiko užimad dienos metu doh.gif  verysad.gif , o vienai eiti iki būrelio dar nelabai..gatvės pagrindinės, neitu jin pas mane viena, nebent su drauge kokia......

Aha biggrin.gif
Mes einam į Saturną į TinaDance šokti, porą kartų per savaitę, bet tai būna vakarais, tai dėl nuėjimo bėdos nėra smile.gif

Mokytoja parašė, kad reikia dūdeles atsinešti, gal žinote kokias ir kur pigiausiai nupirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jura*: 26 sausio 2012 - 13:54
QUOTE(*Jura* @ 2012 01 26, 14:53)
Mokytoja parašė, kad reikia dūdeles atsinešti, gal žinote kokias ir kur pigiausiai nupirkti?

Aš į Klaipėdskų temą parašiau irgi...
Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2012 01 26, 15:38)
Aš į Klaipėdskų temą parašiau irgi...

Rašiau mokytojau kokių reikia, tai gavau ats "Dūdelė pati paprasčiausia.Anksčiau kainavo 6Lt.Vaikai žino, kaip ji atrodo. Sudėtingesnės formos vadinama fleita, ji ir brangiau kainuoja."
Atsakyti