Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos "Sendvario" pagrindinė mokykla

QUOTE(Lindra @ 2011 12 07, 17:17)
maniškis nori būt riteris biggrin.gif

na o mes dar niekaip nesugalvojam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2011 12 07, 14:05)
Gustė nori būt paukštis...papūga doh.gif  lotuliukas.gif , žiūrėsim ....tikiuos kad persigalvos....

Kad vaikas sugalvojo, tai gerai thumbup.gif , bet jau mamytei aprengt taip doh.gif lotuliukas.gif
Varysim mes rytoj ar šešt į senius ieškot sparnų, nori būti sparnuota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juoduke @ 2011 12 07, 15:21)
kodel ne, visai fainiai  lotuliukas.gif  thumbup.gif Guste sugalvojo,tik va galvos skausmas mamai,is kur cia ta kostiuma gaut g.gif

Va būtent....kaip tą kostiumą padaryti...ar gaut doh.gif Persigalvojo ax.gif būsim kitas personažas...katė ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
kaip čia dėl to rytojaus? kada vaikai turi į mokyklą ateiti? 9:30?
pamokų kaip supratau nebus?
Atsakyti
Tokia zinute nuo mokytojos gavom:

19d.(pirmadienį) 10val. KALĖDINĖ EGLUTĖ
Į klasę ateiname apie 9.30 (kas negali, ateina kaip visada, aš būsiu nuo 8.00)
Į aktų salę pasipuošę eisime apie 9.45. Padainuosime, pašoksime, pakviesime Senį.

Pirmadienį pamokų nebedarysime, įspūdžių , tikiuosi, užteks ir taip.Grupė veiks kaip visada.
Antradienį,trečiadienį, ketvirtadienį - pamokos pagal tvarkaraštį( pietūs tik 3 dienom).
Penktadienį - projektas namuose "Ruošiuosi Kalėdom" ( į mokyklą vaikai neis).
Atsakyti
lauksim rytoj 000054.gif newyear.gif 000059.gif , o paskui atostogos clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas turi kokiu atsiliepimu apie mokytojas kurios siemet turi ketvirtokus ir kitamet ims pirmokelius, zvalgausi sunui mokyklos, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrielita21 @ 2011 12 19, 00:19)
Sveikos, gal kas turi kokiu atsiliepimu apie mokytojas kurios siemet turi ketvirtokus ir kitamet ims pirmokelius, zvalgausi sunui mokyklos, aciu  4u.gif

čia mes pagrinde pirmokai 4u.gif

o žinutę iš mokytojos irgi gavau 4u.gif
Atsakyti
na kaip jums svente?man tai patiko santa2.gif ir vaikam atrode kad irgi thumbup.gif

ryt kaukiu balius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juoduke: 19 gruodžio 2011 - 15:18
QUOTE(juoduke @ 2011 12 19, 15:18)
na kaip jums svente?man tai patiko santa2.gif  ir vaikam atrode kad irgi thumbup.gif

Mano Eva vis šnekėjo ir šnekėjo, labai patenkinta thumbup.gif thumbup.gif Ir man patiko thumbup.gif
Atsakyti
džiaugiuosi, kad tiko ir patiko drinks_cheers.gif
jaučiau truputį atsakomybę, kaip tie aktoriukai pasirodys blush2.gif bet tikėjau, kad bus gerai. būtų įdomu , jei iš 1 a klasės atsilieptų ir papasakotų, kaip eglutė praėjo/praeis smile.gif

*Jura* ar atsiųstum man į paštą nuotraukyčių su maniškiu? blush2.gif

o aš savo ruožtu kažkuriuo metu bandysiu gaminti filmuką su virėjų šokiu ir su kalėdų švente mokykloje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 21 gruodžio 2011 - 09:26
QUOTE(juoduke @ 2011 12 19, 16:18)
na kaip jums svente?man tai patiko santa2.gif  ir vaikam atrode kad irgi thumbup.gif

Man labai patiko 4u.gif
Atsakyti