Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos "Sendvario" pagrindinė mokykla

QUOTE(juoduke @ 2011 12 01, 10:31)
dabar klausimas mamytem,kaip rengsis vaikuciai kalediniai sventej, kokiais karnavaliniais rubais?siaip idomu? g.gif
mes tai dar nesugalvojom...

mes irgi nesugalvojom. reik vaiko paklaust, kuo nori būt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2011 12 01, 13:28)
mes irgi nesugalvojom. reik vaiko paklaust, kuo nori būt  g.gif

tas ir yra, kad pats nezino kuo nori buti, siulau ir ta, ir ana, nenoriu, sako eisiu paprastai su kostiumu, na sugalvosim ka nors gal smile.gif , laiko dar yra smile.gif
Atsakyti
Mes lankom sokius, tai esam gavusios varles kostiuma.... Tik kazi ar vaiks nores but varle ax.gif ax.gif ax.gif
O princesem jau darzelyje prisibuvom.... bet gal dar negana... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamka-Blonde: 01 gruodžio 2011 - 11:59
QUOTE(mamka-Blonde @ 2011 12 01, 11:56)
O princesem jau darzelyje prisibuvom.... bet gal dar negana... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pažiūrėkit čia - nuo 9:47 min vaikai sakosi, kuo norėtų būti užaugę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2011 12 01, 14:17)
pažiūrėkit čia - nuo 9:47 min vaikai sakosi, kuo norėtų būti užaugę  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o geriausiai, kai sako, kad mano mama labai ilgai sedi prie kompiuterio - ir nakti ir diena lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
niekas man į paštą dar neparašė "virėjo" galvos apimties. kuo greičiau pasakysit, tuo greičiau pasiūs ax.gif
tik Leticijos sms gavau. ačiū labai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 01 gruodžio 2011 - 20:34
QUOTE(Lindra @ 2011 12 01, 11:28)
mes irgi nesugalvojom. reik vaiko paklaust, kuo nori būt  g.gif

Mes irgi nesugalvojam doh.gif , kažkaip anksčiau jau seniausiai būdavo sugalvojosi, o dabar dar ne doh.gif , mąstom apie angelą smile.gif

QUOTE(mamka-Blonde @ 2011 12 01, 11:56)
O princesem jau darzelyje prisibuvom.... bet gal dar negana... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ar gali merginom būti gana princesėm biggrin.gif doh.gif

QUOTE(Lindra @ 2011 12 01, 20:34)
niekas man į paštą dar neparašė "virėjo" galvos apimties. kuo greičiau pasakysit, tuo greičiau pasiūs  ax.gif
tik Leticijos sms gavau. ačiū labai smile.gif

blush2.gif parašiau, bet ne galvos apimtį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jura* @ 2011 12 02, 08:08)
blush2.gif parašiau, bet ne galvos apimtį  doh.gif

tai čia dar nieko irnesakyk.gif , tikiuosi, pamatuosi šiandien ir parašysi biggrin.gif

vieno klasioko mama man parašė 21.5 cm g.gif blink.gif doh.gif
bandau daugint iš dviejų - gaunasi 43 cm.. nu mažokai biggrin.gif
skambinu, klausiu kaip matavot?, nu sako - aplink galvą. vien žo, pasirodo coliais matavo doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 02 gruodžio 2011 - 09:02
QUOTE(Lindra @ 2011 12 02, 10:01)

vieno klasioko mama man parašė 21.5 cm  g.gif  blink.gif  doh.gif
bandau daugint iš dviejų - gaunasi 43 cm.. nu mažokai  biggrin.gif
skambinu, klausiu kaip matavot?, nu sako - aplink galvą. vien žo, pasirodo coliais matavo  doh.gif  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jura* @ 2011 12 02, 09:08)
Mes irgi nesugalvojam  doh.gif , kažkaip anksčiau jau seniausiai būdavo sugalvojosi, o dabar dar ne  doh.gif , mąstom apie angelą  smile.gif

Gustė nori būt paukštis...papūga doh.gif lotuliukas.gif , žiūrėsim ....tikiuos kad persigalvos....
Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2011 12 07, 16:05)
Gustė nori būt paukštis...papūga doh.gif  lotuliukas.gif , žiūrėsim ....tikiuos kad persigalvos....

kodel ne, visai fainiai lotuliukas.gif thumbup.gif Guste sugalvojo,tik va galvos skausmas mamai,is kur cia ta kostiuma gaut g.gif
Atsakyti
maniškis nori būt riteris biggrin.gif
Atsakyti