Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos "Sendvario" pagrindinė mokykla

QUOTE(juoduke @ 2011 11 29, 10:24)
va cia radau yra vienkartiniu kepuriu virejams, gal sakau visai nieko, ir siut nereikes g.gif

www.preda.lt tai paziurejus, cia yra nemazai tu vienkartiniu kepuriuku, ir visai kaina prieinama:)tik siustis reiketu, o gal sakau ir klp yra spec. rubu parduotuveje, tada ir siustis nereikes:)

ar nebus čia tokios kaip kokioj blyninėj vaikams uždeda, kai blynus eina kept. tai man jos negražios, negražiai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(juoduke @ 2011 11 29, 12:24)
va cia radau yra vienkartiniu kepuriu virejams, gal sakau visai nieko, ir siut nereikes g.gif

www.preda.lt tai paziurejus, cia yra nemazai tu vienkartiniu kepuriuku, ir visai kaina prieinama:)tik siustis reiketu, o gal sakau ir klp yra spec. rubu parduotuveje, tada ir siustis nereikes:)

arba patiems pasidaryti is balto popieriaus, na nezinau, ka sakot jus?
Papildyta:
QUOTE(Lindra @ 2011 11 29, 12:51)
ar nebus čia tokios kaip kokioj blyninėj vaikams uždeda, kai blynus eina kept. tai man jos negražios, negražiai atrodo.

turbut kad ne,jos kaip parodyta tokios aukstos ,atrodo tvirtos g.gif
Atsakyti
http://www.e-zaislai...-12-spalvu.html - berniukamas...

http://www.e-zaislai...o-6-spalvu.html - mergaitems...

pvz. galima ir visiems vaikams tokius magiskus flomasterius, kurie keicia spalva.... arba berniukams - keiciantys spalva, o mergaitems su blizguciais... wink.gif

ir kaina panasi... wink.gif Tik idomu kur Klaipedoje jais prekiauja... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamka-Blonde: 29 lapkričio 2011 - 11:56
aš tai siūlyčiau, kad nevienodus. nes pvz keičiančius spalvą jau ir taip turim, o aš norėčiau saviškiui kokių nors gelinių pvz tokių
Atsakyti
dar variantas - jei ne 23 d. 16 val. tai gal tiktų gruodžio 19 d. 10 val.?
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2011 11 29, 15:34)
aš tai siūlyčiau, kad nevienodus. nes pvz keičiančius spalvą jau ir taip turim, o aš norėčiau saviškiui kokių nors gelinių  pvz tokių

na ryt aptarsim visi, ka dovanosim,ir nuspresim g.gif
man tie geliniai irgi geras variantas, mes dar tokiu neturejom, ir spavu visokiu bigsmile.gif

o del sventes, but geriau 23 d. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juoduke: 29 lapkričio 2011 - 17:02
QUOTE(Lindra @ 2011 11 29, 09:05)
22 d. 14-18 val. aktų salė yra užimta 5-10 klasių eglutėmis.

"Meno artelės" aktoriai siūlo kitą laiką - 23 d. 16 val.
jie vaidintų ir dėl vienos klasės  thumbup.gif , nes sakė: "juk senelis turi aplankyti visus vaikučius" smile.gif Programą papasakosiu susirinkime.
didžiausias klausimas dabar vėl dėl laiko - ar 23 d. 16 val. tinkamas laikas?

galim dėl visa ko ir 1 a klasę pasikalbint (bet nebūtina), jie dar galėtų pasirinkti, apsispręsti (nebent jau yra apsisprendę) - kaina juk tokia pati - 12 Lt nuo vieno vaiko.
vaidinimas su virėjais vyks, kaip supratau - gruodžio 9 d.
" Gruodžio 9 d. planuojamas Muzikinės pasakos koncertas ( iš mūsų klasės šoka 6 mergaitės ir 6 berniukai).    Pasitarsime dėl aprangos. (Bus reikalingos virėjų kepurės. Iki susirinkimo pasidairykite, kur jų galėtumėme įsigyti ir už kiek. Spec. rūbuose?)"

turit idėjų?  g.gif (bandau pasiklausti jaunos siuvėjos, ar ji norėtų/galėtų pasiūti - nebrangiai) jei turit kitų idėjų, sakykit  smile.gif

Jei būtų tinkamas laikas 23 d, tai super thumbup.gif ir programa manau būtų thumbup.gif
Dėl virėjų kepuraičių, paklausk būtinai tos siuvėjos, nete radau kaip mokytoja atsiuntė, bet kaina 18 Lt doh.gif

QUOTE(juoduke @ 2011 11 29, 10:24)

Kad nėra tokių kaip mokytoja atsiuntė g.gif

Man tie blizgūs flomasteriai thumbup.gif , o tie geliniai labiau rašikliai ane g.gif , kaži ar eis su jais paspalvint?
Atsakyti
QUOTE(*Jura* @ 2011 11 29, 19:34)
Jei būtų tinkamas laikas 23 d, tai super  thumbup.gif  ir programa manau būtų  thumbup.gif
Dėl virėjų kepuraičių, paklausk būtinai tos siuvėjos, nete radau kaip mokytoja atsiuntė, bet kaina 18 Lt doh.gif
Kad nėra tokių kaip mokytoja atsiuntė  g.gif

Man tie blizgūs flomasteriai  thumbup.gif , o tie geliniai labiau rašikliai ane  g.gif , kaži ar eis su jais paspalvint?

na, aš irgi už 23 d. Reiks prabalsuoti susirinkime.

Kepures siuvėja pasiūtų po 5 Lt thumbup.gif tokias, kaip atsiuntė paveikslėlyje.

Na, nebūtina su gautais flomikais spalvint. Piešt, rašyt labai faina thumbup.gif todėl ir siūlau skirtingus tongue.gif - kiekvienam pagal poreikius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 30 lapkričio 2011 - 08:52
QUOTE(Lindra @ 2011 11 30, 08:50)
na, aš irgi už 23 d. Reiks prabalsuoti susirinkime.

Kepures siuvėja pasiūtų po 5 Lt  thumbup.gif tokias, kaip atsiuntė paveikslėlyje.

Na, nebūtina su gautais flomikais spalvint. Piešt, rašyt labai faina  thumbup.gif todėl ir siūlau skirtingus tongue.gif - kiekvienam pagal poreikius

Sutinku, kad kiekvienam pagal poreikius, ne mažiukai yra, kad visiems būtent vienodus biggrin.gif
Jaučiu, kad jamsim tą siuvėją thumbup.gif , neturiu aš laiko dar kažkur ieškot, o ir nemanau, kad pigiau ką rasim thumbup.gif
Kelintą eisi į m-klą? Aš jaučiu turėčiau būt kokia 17:15 g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jura* @ 2011 11 30, 11:16)
Sutinku, kad kiekvienam pagal poreikius, ne mažiukai yra, kad visiems būtent vienodus  biggrin.gif
Jaučiu, kad jamsim tą siuvėją  thumbup.gif , neturiu aš laiko dar kažkur ieškot, o ir nemanau, kad pigiau ką rasim  thumbup.gif
Kelintą eisi į m-klą? Aš jaučiu turėčiau būt kokia 17:15  g.gif

mokytoja prase kas gali tai 17 val :)niu bet as turbut irgi po 17 biski pasistengsiu buti,vyras gris is darbo ir atleksiu...
iki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jura* @ 2011 11 30, 09:16)
Kelintą eisi į m-klą? Aš jaučiu turėčiau būt kokia 17:15  g.gif

manau, kad būsiu nuo 17 val smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
na ka, susirinkimas praejo thumbup.gif , viska kaip ir aptarem,suderinom... drinks_cheers.gif
dabar klausimas mamytem,kaip rengsis vaikuciai kalediniai sventej, kokiais karnavaliniais rubais?siaip idomu? g.gif
mes tai dar nesugalvojom...
Atsakyti