Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(Vilmuutee @ 2011 06 02, 18:53)
Na pats bumas atostogų būna iki rugpjūčio vidurio kažkur  g.gif O kur tiksliai portugalijoje? Faro?Porto ar dar kur?  biggrin.gif

Is porto, dabar galima isigyt uz 120 eu, tai nera labai brangu, bet aisku butu smagu dar pigiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dramaqueen @ 2011 06 02, 18:57)
Is porto, dabar galima isigyt uz 120 eu, tai nera labai brangu, bet aisku butu smagu dar pigiau biggrin.gif

Aš siūlyčiau per Bremeną skrist, ir iki brėmeno iš vilniaus galima "papigei" gaut bilietus smile.gif g.gif
Atsakyti
Aha po 6 eurus dabar i Vilniu:D

tik gaila,kad nera patogaus skrydzio, reiktu mazdaug para-dvi but Bremene, tiek laiko trintis oro uoste nesinori, reiktu koki viesbuti sakytis, dar transportas,maistas kainuotu o ir is porto i bremena apie 80-90 eu, tai nelabai apsimoka :/
Atsakyti
QUOTE(Dramaqueen @ 2011 06 02, 19:07)
Aha po 6 eurus dabar i Vilniu:D

tik gaila,kad nera patogaus skrydzio, reiktu mazdaug para-dvi but Bremene, tiek laiko trintis oro uoste nesinori, reiktu koki viesbuti sakytis, dar transportas,maistas kainuotu o ir is porto i bremena apie 80-90 eu, tai nelabai apsimoka :/

Tai taip taip unsure.gif Kai su persėdimais, reikia labai gerai visus variantus peržiūrėt. Aš neperseniausiai planavau irgi į Porto, tai man pigiausiai gavosi per Bremeną, bet MB nupirko bilietus į Kosą tai ir nebepasieksiu šią vasarą Porto doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmuutee @ 2011 06 02, 19:18)
Tai taip taip  unsure.gif  Kai su persėdimais, reikia labai gerai visus variantus peržiūrėt. Aš neperseniausiai planavau irgi į Porto, tai man pigiausiai gavosi per Bremeną, bet MB nupirko bilietus į Kosą tai ir nebepasieksiu šią vasarą Porto  doh.gif  lotuliukas.gif

Na, nemanau,kad labai didelis vargas į Kosą važiuoti biggrin.gif Gerai pailsėkit, aš tai imsiuos pigių skrydžių medžioklės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dramaqueen @ 2011 06 02, 19:24)
Na, nemanau,kad labai didelis vargas į Kosą važiuoti biggrin.gif Gerai pailsėkit, aš tai imsiuos pigių skrydžių medžioklės  biggrin.gif

Aišku kad ne, bet portogalija - mano svajonių šalis wub.gif Sekmės jums ieškant bilietų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmuutee @ 2011 06 02, 19:27)
Aišku kad ne, bet portogalija - mano svajonių šalis  wub.gif  Sekmės jums ieškant bilietų  bigsmile.gif

Kai ilgiau planuosit, tai dar gražesnę pavyks ją pamatyti bigsmile.gif
Sėkmės ir jums 4u.gif
Atsakyti
Gal kas patars kaip cia iki Prahos liepos men pigiai nusigauti , nu nieko nerandu tinkamo .......
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 06 02, 19:31)
Gal kas patars kaip cia iki Prahos liepos men pigiai nusigauti , nu nieko nerandu tinkamo .......

Jei netingit kratytis beveik parą, tai pakankamai nebrangiai galima iš ir į Prahą keliauti ecolines autobusu smile.gif Manau apie 200 lt i viena puse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dramaqueen @ 2011 06 02, 19:42)
Jei netingit kratytis beveik parą, tai pakankamai nebrangiai galima iš ir į Prahą keliauti ecolines autobusu smile.gif Manau apie 200 lt i viena puse smile.gif

aciu 4u.gif , tas variantas netinka mamai del sveikatos, o lektuvu nu nereali kaina ceku avialiniju is Vilniaus - 500 litu i viena puse. Gal su kokiu persedimu kas zinote, ber tik lektuvu ?
Atsakyti
Merginos liepos 7-10 is Londono gryzt dabar pirkti ar palaukti biski?
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 06 02, 19:31)

na atsidarot ryanair.com paziurit kokiuose oro uostuose cekijoj ryanair leidziasi, paziurit is kur ir ieskot persedimu per tuos oro uostus.
Atsakyti