Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(Margarita 25 @ 2011 07 04, 18:39)
labukas, ar galima daryti bilietus ne su lietuviškomis raidėmis, na ta prasme jei pavardė pas mane yra su lietuviškomis raidėmis, ar aš galiu rašyt kai ta check- in darysiu be visų tų š , č ir t.t.... Ar nesikabinės paskiau?

Viskas bus gerai... 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri skraidet su 3 m. vaiku ir vezete su savimi automobiline kedute? Kaip supakavote, ar isvis pakavote?
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2011 07 04, 12:56)
pilotai niekada nera kalti del oro duobiu, bet priklausomai nuo ju kvalifikacijos jie gali sugebeti oro duobes praeiti "lengviau" ar tinkamiau pakreipti lektuva kai susiduria su oro srove, kvalifikacija cia itakos turi. Vis tik realiai pilotai itakoja nusileidima ir pakilima, bet kaip man ka tik pilotas sake, jei didele turbulencija ir oro sroves, nusileidimas buna grubesnis nes taip tiksliau "pasodina" lektuva tinkamoje padetyje.

Mano komentaras buvo ne apie pakilima ir nusileidima, o apie turbulencija (kas nelabai nuo pilotu priklauso, kazkas bande irodyti, kad priklauso)

QUOTE(morozko @ 2011 07 04, 22:41)
Gal kuri skraidet su 3 m. vaiku ir vezete su savimi automobiline kedute? Kaip supakavote, ar isvis pakavote?

Asmeniskai neteko imti automobilines kedutes, tik esu maciusi kaip mamytes atiduoda kedutes i bagaza, kiek teko matyti, tai nebuvo niekaip supakuotos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2011 07 05, 00:00)

Aciu
Atsakyti
QUOTE(Vilmuutee @ 2011 07 04, 11:31)
Oro uoste yra  ax.gif

o mūsiškėse maximose, rimi nebūna? Norėčiau dar iki kelionės susikrauti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2011 07 05, 08:27)
o mūsiškėse maximose, rimi nebūna? Norėčiau dar iki kelionės susikrauti... g.gif

Kadaise esu mačiusi, ir čia buvo rašančiųjų kad pirko maximoj, bet pati ieškojau dabar tai neradau. Klausiau konsultantės, sakė neturi tokių dalykų. Čia aš žiūrėjau akropolio maxej rolleyes.gif
Atsakyti
Nusipirkau aš tą permatomą maišelį maximoj, talpos niekur ant pakuotes nerašo, išmatavimai 18 x 25 atrodo, tikiuos, kad oro uoste labai neprikibs, pilno aš jo neprikišiu smile.gif
Atsakyti
Na ishmatavimai turi but 20x20 cm. Tad,jei nores-gali prikibt. Nors skavsta ir kopenhagoj dalina didesnius,o stanstede kartais liepia persidet i 'tikra'
Atsakyti
Pirmyn išskrisim iš rygos, o atgal iš Skavsta, tai jaučiu teks tą 'tikrą' vistiek pirkt g.gif
Atsakyti
Bandyk vaziuot su tuo,kur turi.gal tiks.nusipirkt spesi. Skavstoj dalina 'netikrus' nemokamai.

Shiandien i stansteda 186 keleiviai biggrin.gif talpus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 05 liepos 2011 - 11:15
Edinburgo oro uoste "prametė" mane su savuoju maišiuku, teko persidėt į jų biggrin.gif
Atsakyti
Bandžiau šiandien prismoj rasti, tai neradau.. unsure.gif O Kauno oro uoste yra tų maišiukų kažkur? Persidėčiau kosmetika oro uoste ir tiek ax.gif
Atsakyti