Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

Svarbiausia nepanikuot ir laikyt kojas,oj, pirshtus sukryziavus,jog neveluos pats reisas biggrin.gif
Atsakyti
Nezinau ir raminantis nebepades.kiek aukstu osle?reiks lakstyt?
Atsakyti
visada geriausia viską kuo greičiau pasidaryt smile.gif stenkitės pirma iš lektuvo išlipt, pirma pagažą pasiimt ir t.t aišku proto ribose lipkit kitiems per galvas biggrin.gif
Atsakyti
Nebuves ash ten,bet pagal foto- nieko ispudingo. Viena duty free parduotuve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2011 07 03, 22:52)
Matau kad si tema super ultra populeri:-)klausykit mestelkit info lb prasau.oslo rygės oro uostas didelis?man reik is oslo i kirkenesa,taj kajp man ten elgtis?persedimuj 1wal:'(puolu i panika

Visiškai mažas, už kauniškį net šiek tiek mažesnis
Atsakyti
Norėjau paklausti, kur jūs perkate skysčių maišelius? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chessiuke @ 2011 07 04, 10:15)
Norėjau paklausti, kur jūs perkate skysčių maišelius?  blush2.gif

Oro uoste yra ax.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianita: 04 liepos 2011 - 11:56
QUOTE(_Pandora_ @ 2011 07 03, 12:00)
O tai pilotai buna kalti, kad pasitaiko oro duobiu arba del kintancio oro srauto jauciama oro turbulencija? g.gif

pilotai niekada nera kalti del oro duobiu, bet priklausomai nuo ju kvalifikacijos jie gali sugebeti oro duobes praeiti "lengviau" ar tinkamiau pakreipti lektuva kai susiduria su oro srove, kvalifikacija cia itakos turi. Vis tik realiai pilotai itakoja nusileidima ir pakilima, bet kaip man ka tik pilotas sake, jei didele turbulencija ir oro sroves, nusileidimas buna grubesnis nes taip tiksliau "pasodina" lektuva tinkamoje padetyje.
Atsakyti
QUOTE(Vilmuutee @ 2011 07 04, 11:31)
Oro uoste yra  ax.gif

Ačiū, bandysiu rast Rygoj biggrin.gif
Atsakyti
labukas, ar galima daryti bilietus ne su lietuviškomis raidėmis, na ta prasme jei pavardė pas mane yra su lietuviškomis raidėmis, ar aš galiu rašyt kai ta check- in darysiu be visų tų š , č ir t.t.... Ar nesikabinės paskiau?
Atsakyti
QUOTE(Margarita 25 @ 2011 07 04, 17:39)
labukas, ar galima daryti bilietus ne su lietuviškomis raidėmis, na ta prasme jei pavardė pas mane yra su lietuviškomis raidėmis, ar aš galiu rašyt kai ta check- in darysiu be visų tų š , č ir t.t.... Ar nesikabinės paskiau?

Kiek teko skraidyti, tai visada taip ir turi rašyti savo pavardę ir vardą, t.y. be lietuviško raidyno. smile.gif
Atsakyti