Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(powerpuff @ 2011 07 01, 21:00)
Tai gal nusipirkot vis tik tuos bilietus? Paziurekit per "manage my booking" ryanair puslapyje-suveskit is kur i kur skrendat, emaila savo ir paziurekit ax.gif

verysad.gif jau pasimeciau, kad bandau pasiziureti, ten raso uzsakymo numeri ivesti ir email adresa. Bet as neturiu jokio uzsakymo numeriuko. Kaip man pasiziuret tuomet g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyciuxs @ 2011 07 01, 20:58)
verysad.gif  jau pasimeciau, kad bandau pasiziureti, ten raso uzsakymo numeri ivesti ir email adresa. Bet as neturiu jokio uzsakymo numeriuko. Kaip man pasiziuret tuomet  g.gif

Rinkis Option 2, tada nereikės to numerio suvesti.
Atsakyti
QUOTE(Eighteen @ 2011 07 01, 22:01)
Rinkis Option 2, tada nereikės to numerio suvesti.

uzeinu, bet man neraso nieko. ir korteleje nerezervuota nieko. tai taip iseina man reikia 3 - cia syki uzsakineti, bet siandien kainos jau dideles. gal pirmadieni bus pigiau. mes rugpjucio 19 d. norim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyciuxs: 01 liepos 2011 - 20:16
Sveiki, gal esat susidure su panasia situacija.Konsulate isduodami laikina gryzimo pazymejima, suklydo ir varda su pavarde apkeite vietomis.Kaip dabar prisicekinti internetu? Rasyti varda ir pavarde teisingai, o nuvykus i orouosta tiketis, kad supras kai paaiskinsim situacija? I konsulata galimybes nuvykti nera, nes musu skrydis pirmadieni.Nebezinau ka daryti, patarkite verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(EMME @ 2011 07 01, 23:39)
Sveiki, gal esat susidure su panasia situacija.Konsulate isduodami laikina gryzimo pazymejima, suklydo ir varda su pavarde apkeite vietomis.Kaip dabar prisicekinti internetu? Rasyti varda ir pavarde teisingai, o nuvykus i orouosta tiketis, kad supras kai paaiskinsim situacija? I konsulata galimybes nuvykti nera, nes musu skrydis pirmadieni.Nebezinau ka daryti, patarkite verysad.gif

pasiskambint ir paklaust irgi nėra galimybės?
Atsakyti
Pagal mane jokio skirtumo,ar vardenis pavardenis,ar pavardenis vardenis.jei visa kita sutampa,tai bedu nebus
Atsakyti
Aciu atsakiusiems, daugiau viskas teisinga.As ir nepastebejau jokio skirtumo is pradziu. Tikriausiai dar bandysiu pasiskambint i ryanair kompanija,bus ramiau.
Atsakyti
Tik pinigus sudeginsit. O jie dar pasakys,kad oj oj,blogai blogai-juk ne labdaros organizacija ryanair,reik kazkaip uzdirbt
Atsakyti
QUOTE(EMME @ 2011 07 02, 09:53)
Aciu atsakiusiems, daugiau viskas teisinga.As ir nepastebejau jokio skirtumo is pradziu. Tikriausiai dar bandysiu pasiskambint i ryanair kompanija,bus ramiau.

Tai aš kaip suprantu jūs neturėsit jokio kito dokumento tik tą kelionės dokumentą, tai ir veskit viską check-inn taip kaip tame dokumente, su kuo jie ten sutikrins ir iš kur žinos, kad jūsų vardas ne pavardenis o pavardė ne vardenis biggrin.gif
Atsakyti
Skambinau i pati orouosta, sako neturetu but problemu, jei daugiau klaidu nera.. Mes dar turim pasa su pasibaigusia galiojimo data, parodysim jei reiks, kad asmens kodas tas pats.
Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2011 07 02, 10:40)
Tai aš kaip suprantu jūs neturėsit jokio kito dokumento tik tą kelionės dokumentą, tai ir veskit viską check-inn taip kaip tame dokumente, su kuo jie ten sutikrins ir iš kur žinos, kad jūsų vardas ne pavardenis o pavardė ne vardenis  biggrin.gif

Ne ne, mes turim pasa, tik pasibaigusi galiojimo data, ir pirkdami bilietus, keleivio varda ir pavarde ivedeme teisinga. Isduotame asmens gryzimo pazymejime padaryta klaida, vardas ir pavarde sukeisti vietomis.
Atsakyti
Man paciai taip pat ne karta teko bendrauti su merginomis tiek tiesiogiai, tiek telefonu, bet visada sulaukiu nuosirdzios pagalbos tongue.gif Ko negali pataisyti pacios, aiskina ka daryti mums.
Atsakyti
Nepamirshkit padariusius klaida 'truktelt'.jei konsulatas,tai rashykit i urm.pamokancios situacijos veda tobulumo link biggrin.gif
Atsakyti