Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(whitey @ 2011 06 30, 09:46)
Nemokamai uzcheckins? O kodel nepavyks check in padaryt-ten ir 'netycia' metus vedant galima suklyst biggrin.gif

sakė nemokamai, čia tas pats kaip su bagažu skristi irgi negali užsiregistruoti skrydžiui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rino: 30 birželio 2011 - 10:24
Na ne,su vaikais ar kudikiais(juolab,registruojamu bagazu) skrendant, check in sekmingai pasidarai priesh skrydi ir atsispausdini bilietus. Ir jums taip patarciau pasidaryt.del visa ko,kad negautumet susimoket uz bilieto neturejima ar nepasidaryma checkino. Be to,check in ir yra privaloma registracija skrydziui,kuria tik patvirtinate, atvyke i oro uosta bei pateike dokumentus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 30 birželio 2011 - 10:57
Sveiki, nesenai susirgau diabetu ,arteja skrydis i lietuva , gal kas zinot kaip yra su vaistais ir svirkstais ar leidzia isinesti i lektyvo salona, ir kaip reikia elgtis ir t.t.?
Atsakyti
Sveiki, iškilo kvailokas klausimukas blush2.gif Darant check in reikia pasirinkti asmens dokumento tipą pasport arba EEA National ID card. Jei aš naudosiu tapatybės kortelę tai kurį man rinktis? Kažkaip pasimečiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne_11 @ 2011 06 30, 11:28)
Sveiki, iškilo kvailokas klausimukas  blush2.gif  Darant check in reikia pasirinkti asmens dokumento tipą pasport arba EEA National ID card. Jei aš naudosiu tapatybės  kortelę tai kurį man rinktis? Kažkaip pasimečiau  doh.gif

EEA National ID card
Atsakyti
Laba diena.
Apie Rayanair registruota bagaza rasoma, jog jis turi buti ne didesnis 81x119x119 cm.
Ar teisingai suprantu:
Aukstis:119 cm, Plotis 119 cm, Storis 81 cm? Kaip teisingai ismatuiti ir neapsirikti g.gif

Dekoju uz info smile.gif
Atsakyti
Sveiki
Liepa skrisiu su 2 vaikais, tai noriu maziukui pasiimti automobiline kedute. Maciau,kad ja galima pasiimti, sumokejus atitinkama mokesti, tai kaip man ja pakuoti, ar taip priduoti g.gif
Atsakyti
Gal kas bandet dabar pirkti ryanair bilietus? meta nesamoningas klaidas 5022:NoTermsOfUseAcceptanceFoundException po paskutinio paspaudimo perkant. Pradzioj mastercard prepaid netiko
Atsakyti
Aš gal kažko neįskaičiau, bet ką reiškia biliete seq no.? Kiek žinau sėdėjimo vietų ryanair nebūna sužymėta, tai ką čia reiškia...?
Atsakyti
gal žinot iki kada UK streikas?
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2011 06 30, 22:37)
Aš gal kažko neįskaičiau, bet ką reiškia biliete seq no.? Kiek žinau sėdėjimo vietų ryanair nebūna sužymėta, tai ką čia reiškia...?

tai tiesiog rodo, kelinta jūs esate iš padariusių check-in.
esu girdėjusi, kad būna atvejų, kad bilietų parduoda daugiau, nei yra vietų. tokiu atveju, kas paskutinis daro check-in, tai gauna špygą, o ne boarding pass.
Atsakyti
QUOTE(Eighteen @ 2011 06 30, 22:53)
tai tiesiog rodo, kelinta jūs esate iš padariusių check-in.
esu girdėjusi, kad būna atvejų, kad bilietų parduoda daugiau, nei yra vietų. tokiu atveju, kas paskutinis daro check-in, tai gauna špygą, o ne boarding pass.

asmeniskai,pirma akrt girdziu g.gif
del visa ko,ryt is ryto pasidarysiu chekina,nes pirmadieni skrydis biggrin.gif
tikiuosi uk jau niekas nestreikuos rolleyes.gif
Atsakyti