Na ne,su vaikais ar kudikiais(juolab,registruojamu bagazu) skrendant, check in sekmingai pasidarai priesh skrydi ir atsispausdini bilietus. Ir jums taip patarciau pasidaryt.del visa ko,kad negautumet susimoket uz bilieto neturejima ar nepasidaryma checkino. Be to,check in ir yra privaloma registracija skrydziui,kuria tik patvirtinate, atvyke i oro uosta bei pateike dokumentus
Sveiki, nesenai susirgau diabetu ,arteja skrydis i lietuva , gal kas zinot kaip yra su vaistais ir svirkstais ar leidzia isinesti i lektyvo salona, ir kaip reikia elgtis ir t.t.?
Sveiki, iškilo kvailokas klausimukas Darant check in reikia pasirinkti asmens dokumento tipą pasport arba EEA National ID card. Jei aš naudosiu tapatybės kortelę tai kurį man rinktis? Kažkaip pasimečiau
Sveiki, iškilo kvailokas klausimukas Darant check in reikia pasirinkti asmens dokumento tipą pasport arba EEA National ID card. Jei aš naudosiu tapatybės kortelę tai kurį man rinktis? Kažkaip pasimečiau
Laba diena. Apie Rayanair registruota bagaza rasoma, jog jis turi buti ne didesnis 81x119x119 cm. Ar teisingai suprantu: Aukstis:119 cm, Plotis 119 cm, Storis 81 cm? Kaip teisingai ismatuiti ir neapsirikti
Sveiki Liepa skrisiu su 2 vaikais, tai noriu maziukui pasiimti automobiline kedute. Maciau,kad ja galima pasiimti, sumokejus atitinkama mokesti, tai kaip man ja pakuoti, ar taip priduoti
Gal kas bandet dabar pirkti ryanair bilietus? meta nesamoningas klaidas 5022:NoTermsOfUseAcceptanceFoundException po paskutinio paspaudimo perkant. Pradzioj mastercard prepaid netiko
tai tiesiog rodo, kelinta jūs esate iš padariusių check-in.
esu girdėjusi, kad būna atvejų, kad bilietų parduoda daugiau, nei yra vietų. tokiu atveju, kas paskutinis daro check-in, tai gauna špygą, o ne boarding pass.
tai tiesiog rodo, kelinta jūs esate iš padariusių check-in.
esu girdėjusi, kad būna atvejų, kad bilietų parduoda daugiau, nei yra vietų. tokiu atveju, kas paskutinis daro check-in, tai gauna špygą, o ne boarding pass.