Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(Vilmuutee @ 2011 06 27, 18:25)
Mačiau kaip tik šiandien Bags and More pardei rankines tokias,prie jų net parašyta,kad atitinka ryanair,airbaltic ir wizzair standartus, ir kaina 49,99,akcija dabar  bigsmile.gif

Mano kaime nėr tokios pardės. Gal kokioj internetinėj ieškot...
Atsakyti
QUOTE(VAIDAZ @ 2011 06 27, 17:19)
bandau ruoštis į pirmą skrydį su pigiais skrydžiais ir aš... Mastau, ką daryt su bagažu. Patarkit, kur gaut atitinkamo dydžio lagaminą ar rankinę, gal kas kur nebrangių ir tikrai atitinkančių standartus matėt? Samsonito kažkaip nesinori pirkt, nors Rainairas reklamuoja, kur aš jį dėsiu vėliau, jei čia bus pirmas ir paskutinis kartas?  4u.gif

dabar samsonitas turi nuolaidiniu lagaminu skirtu i lektuvo salona mirksiukas.gif paziurekit,gal visai apsimoka,o ir ka gali zinoti ar tai tikrai paskutinis skrydis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmuutee @ 2011 06 27, 19:25)
Mačiau kaip tik šiandien Bags and More pardei rankines tokias,prie jų net parašyta,kad atitinka ryanair,airbaltic ir wizzair standartus, ir kaina 49,99,akcija dabar  bigsmile.gif

tik pamatuokit pries pirkdami, nes mes pirkom ir patikejom kad tinka...
Atsakyti
O kaip dėl cigarečių gabenimo, skrisime į Švediją, koks maksimalus kiekis, kurį galiu gabenti? blush2.gif
Atsakyti
Ir prie ko cia ryanair?! g.gif

del lagaminu rankiniam,tai maxima maishiukas didesnis.pats tas.svorio 0,i remus tilps.

Susigrazint pinigus uz nereikalinga bilieta imanoma,tik kiek tai pastangu ir laiko kainuos?! Juolab,ir ka grazins bus juokas

shiaip daug tokiu paciu klausimu pasipyle.nesunku buvusias temas pasiskaityt 4u.gif suprantu,visi mes jauciames 'pasaulio bambos',tik beda,jog zeme apie saule sukas. Irodyta wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 06 28, 00:13)
Ir prie ko cia ryanair?! g.gif

del lagaminu rankiniam,tai maxima maishiukas didesnis.pats tas.svorio 0,i remus tilps.

Susigrazint pinigus uz nereikalinga bilieta imanoma,tik kiek tai pastangu ir laiko kainuos?! Juolab,ir ka grazins bus juokas

shiaip daug tokiu paciu klausimu pasipyle.nesunku buvusias temas pasiskaityt 4u.gif suprantu,visi mes jauciames 'pasaulio bambos',tik beda,jog zeme apie saule sukas. Irodyta wink.gif biggrin.gif

O gal dar ir saujoj neštis? Aš visai rimtai paklausiau. Maksimoj išmatavau, nė vienas neatitiko išmatavimų, nors rašė, kad 50X40X20
Atsakyti
QUOTE(VAIDAZ @ 2011 06 28, 02:29)
O gal dar ir saujoj neštis? Aš visai rimtai paklausiau. Maksimoj išmatavau, nė vienas neatitiko išmatavimų, nors rašė, kad 50X40X20

ryanar ismatavimai 55cmX40cmX20cm. as maximoj esu pirkusi, tai aukstis 52cm, o plotis 22cm, nes yra padidinimas, bet niekada jau neprigrudu, kad vos vos uzsidarytu ir nenaudoju tos padidinimo kisenes, tai visada telpa i ta deze.
o maximoj mazesniu irgi esu maciusi, svarbu nebutu didesnis.
Atsakyti
jau tie 2 centimetrai nieko nereiškia, tikrai ne vieną kartą esu skridus ir dar nei karto nematavau savo tašių, tiesiog iš akies pažiūriu, neprigrudu be proto, juolab kad visų būtiniausių daiktų užsienį galima nusipirkt, ir viskas gerai buvo, o cia sukat galvas ar 50 ar 52cm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VAIDAZ @ 2011 06 28, 00:29)

gali ir saujoj,jei telpa -dar ramiau wink.gif
shiaip ash rimtai ir atsakiau. Kuo blogas maxima maishiukas?! Pats pagalvok,paciam tik i nauda. Aishku,kai svarbesne kitu nuomone,tai cia jau nieko nepadarysiu.galu gale,atsargoj verta turet. Jei netycia uz 'idealu' rankini bagaza paprashys susimoket 40€/£. Kiek teko pastebet, zmonems negaila tashkytis pinigais, 'turtingi' prie vartu visi buna, ir bedavojantys grize, kaip juos 'nuskriaude' ryanair
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 06 28, 08:37)
gali ir saujoj,jei telpa -dar ramiau wink.gif
shiaip ash rimtai ir atsakiau. Kuo blogas maxima maishiukas?! Pats pagalvok,paciam tik i nauda. Aishku,kai svarbesne kitu nuomone,tai cia jau nieko nepadarysiu.galu gale,atsargoj verta turet. Jei netycia uz 'idealu' rankini bagaza paprashys susimoket 40€/£. Kiek teko pastebet, zmonems negaila tashkytis pinigais, 'turtingi' prie vartu visi buna, ir bedavojantys grize, kaip juos 'nuskriaude' ryanair

Vaida Z- pati aš, ne pats. 4u.gif Bet jei pirkt Samsonitą, tam vieninteliam skrydžiui tai gal pigiau galima bandyt su neatitinkančiu prasmukt... o prireikus sumokėt... nes nu brangu tie Samsonitai... tongue.gif
Atsakyti
gal kas gali pasakyti dėl rankinio badažo - jei dėl ratukų išsikišimo gaunasi 23 cm ties ta vieta, nors pats lagaminas neprigūstas yra 19 cm. - ar nieko?
Atsakyti
o jus vien samsonitus žinot? nueik i turgų ir pažiūrėkit koks ten asortimentas tašių "vienam skrydžiui", arba jeigu jūsų kaime nėra bags&more tai gal rasit kokia padevėtų drabužių parduotuvę kurioj būtų tašių ar lagaminų. Galiausiai jeigu reikia tašes i rankinį bagažą tai imkit koki sportinį krepšį, jie minkšti, jei neprikišit pilno tai ir į rėmą laisvai sugrusit.
Atsakyti